Jeftiniji flat-rate plus tekma…

poruka: 41
|
čitano: 9.606
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji flat-rate plus tekma…".
17 godina
neaktivan

Spustili su oni cijenu, al ja svejedno jučer prešel na Optimu, doduše, ugovor je na čekanju, al 30.04., adio T-com.

Bil  sam  na  jednom  predavanju  gdi  je  govoril  jedan  iz  marketing  t-com  i  naravno  kad  su  počela  pitanja  studenti  su  ga  izrešetali  toliko  da  mi  ga  je  bilo  žal.

No  najzanimljiviji  odgovr  je  bil  na  pitanje  zašto  ste  toliko  skuplji  u  odnosu  na  konkurenciju?

A  odgovor  je  ovak  slično  išel.  Vi  studenti  ste  specifična  skupina,  znate  koristiit  internet  i  sve  njegove  prednosti,  no  t-com  ima  namjeru  uvesti  adsl  čim  većem  broju  korisnika  kojima  je  glavno  da  na  internetu  nešto  pročitaju  tako  da  su  naši  paketi  okrenuti  prema  njima.

Uglavnom,  htel  je  reći  da  budu  izvukli  čim  više  para  od  onih  koji  nemaju  baš  previše  pojma  o  adslu,  internetu...

To  je  rečeno  u  11.  mjesecu  i onda je najavil ove promjene u trećem mjesecu, al nije to još to.

Još  je  bilo  pitanja  i  o  besplatnim  poukama  na  netu,  dal  im  mreža  uopće  može  podnesti  HDTV  s  obzirom  da  negdje  ne  mogu  isporučiti  ni  2  Mbit-a,  a  za  HDTV  treba  4-5  itd.  uglavnom  nije  mu  bilo  lako.

Mene  jedino  zanima  jel  već  ovaj  mjesec  imamo  10  GB  jer  tam  na  user.t-com.hr  mi  još  piše  super  paket  od  5  GB?

Jimi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja danas nazvao T-com i kaze mi agent da novi paketi i cijene vrijede od ovog mjeseca. I ne znam zasto, ali nisam im vjerovao, pa nazovem ponovno i pitam isto pitanje i dobijem odgovor da novi paketi i cijene vrijede od 1.4 :D :D :D

In pivo veritas

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Jeftiniji flat-rate plus tekma…
Paradox kaže...

Ja danas nazvao T-com i kaze mi agent da novi paketi i cijene vrijede od ovog mjeseca. I ne znam zasto, ali nisam im vjerovao, pa nazovem ponovno i pitam isto pitanje i dobijem odgovor da novi paketi i cijene vrijede od 1.4 :D :D :D

LOOOOL

Ništa novo. Već sam čuo takve odgovore i od T-coma i od Vip službe za korisnike. Di samo nalaze te ljude? :)))
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Odlicno. Prelazim krajem mjeseca na flat. Sto se tice popravaka MaxADSLa i MaxTV nikada nisam imao problem kada sam ih zvao. Sve je sredeno u par minuta. A vise ih skoro i ne zovem. Za vezu ne znam kad je zadnji put pukla. MaxTV ponekad zasteka, ali jako jako rijetko. Znam kako je bilo u pocetku, ali sad je super.

Potpisujem gore rečeno, s time da već imam flat oko 6 mjeseci. Koristim i uslugu Snimalica. Sve radi OK i bez ikakvih većih problema. Čestitam na smanjenju cijene, to je uvijek ugodno pročitati i na kraju mjeseca manje platiti.
17 godina
neaktivan

Baš gledam user.t-com.hr i piše mi da imam novi paket Super 10 GB pa ak ko još ne zna nek samo skida!

Jimi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

flat dode 99kn i imam jedno pitanje jel se treba s njim kupit brzina ili samo kupim flat za 99kn hvala

0 0 hvala 0
17 godina
marac_1986 kaže...

flat dode 99kn i imam jedno pitanje jel se treba s njim kupit brzina ili samo kupim flat za 99kn hvala

Kaj si ti lud stari moj?
Tema je stara godinu dana!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nemogu vjerovat!!! xD
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
marac_1986 kaže...

Flat rate ti je 99kn + 79kn za brzinu, tj. pretplatu za adsl od 4 mbps.
16 godina

A ja sam negdje bio čuo da će smanjit opet cjenu paketa, jeli to istina??

Intel Q6600 @ 3,2 GHz + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT @ 740/1850/1000 WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tesko, sad dizu brzinu, sumnjam da ce i smanjit cijene paketa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kakva cimalica......

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: