FX 8320 i A10-5800k će još pojeftinit !
Svaka čast amd!
Svaka čast amd!
Znači ovo je praktički FX-8320 po cijeni jednog Intelovog i3. A ovaj prvi ni više ni manje nego duplo jači. Awesomeness!
Stvarno svaka čast AMD, brdo procesorske snage za siću.
Bravo AMD!
Fučkaj ga, nije to dobro
Znači ovo je praktički FX-8320 po cijeni jednog Intelovog i3. A ovaj prvi ni više ni manje nego duplo jači. Awesomeness!
Stvarno svaka čast AMD, brdo procesorske snage za siću.
A čuj Intel i3 procesori su pozlačeni, pa onda moraju bit tak skupi nema tu puno mudrovanja.Kaj se tiče uloženo i dobiveno pa jedan FX-6300, pomete pod sa svim Intel i3 modelima to sigurno a sad če taj AMD proc bit i još malo jeftiniji.
Svaka čast amd!
A bolje pojeftiniti nego da roba stoji na skladištu..
Ne brinite ovaj val neće pogodit Hrvatsku...
Ma oče kak ne padaju cijene itekak, ako nekaj vani pojeftini to dođe i kod nas ali obično prvo cijene padaju po raznim Web dučanima kaj drugo.
Ma oče kak ne padaju cijene itekak, ako nekaj vani pojeftini to dođe i kod nas ali obično prvo cijene padaju po raznim Web dučanima kaj drugo.
iz tvojih usta u uši naših trgovca
Bogami dobro pravo.
Samo mi iz Bosne ovo očima vidjeti nećemo.
Kaj mislite oće komponente do 5 mjeseca nešto pojeftiniti
Ovo je trenutni chart izračuna odnosa preformansi i cijene.
Nakon dodatnog pojeftinjenja, ozbiljno dolazi napast za uzeti
nekoliko fx8320tki za pospremiti u rackove za rendfarmu :/
Hahaha točno to, ovo je jednostavno prejeftino za ovoliko CPU snage. FX-8320 je sad u Extreme Digitala 1100kn, a performanse kad ga se malo clockne u rangu jednog i7-2600k.
Ako ništa drugo mogao bi zamjeniti tog phenoma X6, čisto iz dosade.
Hahaha točno to, ovo je jednostavno prejeftino za ovoliko CPU snage. FX-8320 je sad u Extreme Digitala 1100kn, a performanse kad ga se malo clockne u rangu jednog i7-2600k.
Uskoro će rođendan pa neznam s čime da s počastim FX-8320 ili novom radeonkom
Mislim da ću radeonku jer ako mislim mijenjati CPU onda moram i matičnu,pa me košta više nego grafa
Joj sto su smijesni ovi intelovci sto su dali hrpetinu love za intel procesore a AMD pocinje nuditi sve vise i vise i vise za sve manje love, pa sad iz jada lupaju TD-ove na sve postove.
Sad ce im najjaci argument biti "ako je jeftino mora biti smece" LOL.
Al vidi sad ovo!
U extreme digital cijena fx6300 modela bila prije neki dan 869kn a sad čim je glasina o snižavanju cijena nekih modela procesora pa tako i ovoga spomenutog procurila odmah se digla na 999kn.
Tipični primjer naših trgovaca,prvo povise cijenu pa kao kasnije smanje da ispadne da su ih kao smanjili a ustvari zarade debelu profit.
Sramota,što drugo reči.
Mislim da ću radeonku jer ako mislim mijenjati CPU onda moram i matičnu,pa me košta više nego grafa
Da nemoraš mijenjati matičnu, nebi bilo dileme. E sad, neznam doduše što zapinje sa
starim x4 i HD6850 Toxic, valjda ovisi o namjeni.
......................
Ma zamijenio bih X6, ali me tlaka više po tome šarafit i mislit kud ću sa starim :(
vidjetćemo kad haswell dođe, neš ću onda morat mijenjat.
Da nemoraš mijenjati matičnu, nebi bilo dileme. E sad, neznam doduše što zapinje sa
starim x4 i HD6850 Toxic, valjda ovisi o namjeni.
......................
Ma zamijenio bih X6, ali me tlaka više po tome šarafit i mislit kud ću sa starim :(
vidjetćemo kad haswell dođe, neš ću onda morat mijenjat.
Ma BF3 radi na high,ali stiže BF4 uskoro,pa je vrijeme obnove hardvera.
Ma već je PII X4 malo slab,a toxikica se zasada relativno dobro drži.
Drago mi je da postoji nešto i za one koji imaju manje na raspolaganju za potrošiti,no za one kojima novac nije bed..
Naravno,ako govorimo o čistoj snazi,koju su spremni platiti..
Joj sto su smijesni ovi intelovci sto su dali hrpetinu love za intel procesore a AMD pocinje nuditi sve vise i vise i vise za sve manje love, pa sad iz jada lupaju TD-ove na sve postove.
Vidi ne osporavam to da su intelovi skupi, ali evo ja sam jedan od onih koji se kleo u AMD i uvijke tvrdio da je intel bacanje para, da AMD nije toliko slabiji... i ekipa me nagovarala aj kupi intel pa ces vidit i tako je i bilo. Platis puno ali vjeruj mi razlika je vise nego ocita, pogotovo tamo di treba procesorske snage. AMD nije los, i omjer ulozeno dobiveno je dobar, ali se ne moze mjeriti sa intelom.
Vidi ne osporavam to da su intelovi skupi, ali evo ja sam jedan od onih koji se kleo u AMD i uvijke tvrdio da je intel bacanje para, da AMD nije toliko slabiji... i ekipa me nagovarala aj kupi intel pa ces vidit i tako je i bilo. Platis puno ali vjeruj mi razlika je vise nego ocita, pogotovo tamo di treba procesorske snage. AMD nije los, i omjer ulozeno dobiveno je dobar, ali se ne moze mjeriti sa intelom.
Tipicni intelovac i njegovo razmisljanje
Tipicni intelovac i njegovo razmisljanje
Pa čovjek je samo napisao ono što je očito iz aviona. Svi procesori imaju svoju publiku - to je uvijek tako bilo. Omjer snaga je sada takav i AMD mora gurati tamo gdje ide. Ali reći da je generalno isplativo kupiti intela ili da su generalno AMD procesori bolji je blesavo. Mi u firmi obavezno uvijek kupujemo intela. I to uvijek i7 (otkako su se pojavili). Naša satnica je paprena i trebamo što manje čekati da komp odradi svoje i zato nema kompromisa - i7, ssd, 16 giga rama. Za kući je druga priča. Da sada nešto kupujem 99% bi to bio nekakav 6 core AMD. Lako je biti iphone/android/whatever fanboy jer se radi o subjektivnim stvarima. Ali ovdje imaš grafove i jasno je kao dan. Želiš više snage ili bang for the buck - zaključci su jasni.
Ako Failldozer 8320 padne ispod hiljadu kuna i ja cu si ga kupit
Sta se desilo sa fx 8300 ciji je tdp 95W.Nema ga nigdje kod nas , da slucajno nije OEM kao i bivsi fx 8100.
Svaka čast amd!
Zašto svaka čast AMD ?
Sad ću morati iz drugog računala prodati za bagatelu FX 8320 da bih kupio Richland !?
Zašto svaka čast AMD ?
Sad ću morati iz drugog računala prodati za bagatelu FX 8320 da bih kupio Richland !?
Jadan ti..
Jadan ti..
u svakom dobru neko zlo...
Jadan ti..
Pusti ga, kenja, nema za poštenu grafu a kamoli za još jedan PC sa FX-om. Klasični trol.
A ništa,kud svi Turci,tud i mali Mujo..Kupim nekoliko kilograma,pa podijelim klincima po susjedstvu..
Samo da famozni "bang for buck" postane "bang for kune", i to je to sve do highest end konfi. Iako bi volio da su i fx 8350 ubacili na tu listu sniženja, ali dobro je i ovako.