iPhoneu trećina zarade

poruka: 12
|
čitano: 2.288
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhoneu trećina zarade".
17 godina
neaktivan
iPhoneu trećina zarade

Strašno. Al nije to taktika, treba to znati. :D

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhoneu trećina zarade
artfull kaže...

A.

A. ?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
iPhoneu trećina zarade

AA

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhoneu trećina zarade

tek 5. po količini prodaje, i to što proda, proda skupo, i tako se zarađuje... i onda se govori da vlada recesija... ma glupost!

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhoneu trećina zarade

Da, na kraju ispada da sa 2% tržišta imaju najveću zaradu, tj najveću čistu lovu od proizvođača mobitela ... hmm

I sad gledam što se šuška ... apple radi svoju verziju paypala i svoj pretraživač navodno, ojnako kako oni misle da se to treba raditi :D  ... nakon što predstavi multimedia tablet.

Odoše stvarno u široko .. .

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
... apple radi svoju verziju paypala...

Nevjerojatno je kako su glupi karticari popusili trziste web placanja, a da to jos uvijek ne shvacaju. Uopce se nisu prilagodili situaciji i samo cekam dan kad ce se proglasiti da telekom kompanije (ili PayPal ili Apple ili Google ili netko treci) drze vise trzista od svih karticara zajedno.

16 godina
iPhoneu trećina zarade

pa kad pogledaš troškovi izrade nisu puno veči od onih kopija (hiphone. miphone) i jedni i drugi se proizvode u kini, samo što su ovi drugi 70% jeftiniji.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svaka im cast ali ne bi im nitko nista da spuste cijenu :)

17 godina
neaktivan
AmD kaže...

svaka im cast ali ne bi im nitko nista da spuste cijenu :)

A koja budala bi spustila cijenu ako mu se iovako dobro prodaje? Zasto ljudi u oglasniku ne spuste cijene za stare?

17 godina
neaktivan
iPhoneu trećina zarade

Slažem se da je Wii najbolja konzola na tržištu, daleko i nintendo je car kad se dođe na igrivost i zabavu. A sve dosadi nakon 6 mjeseci i prije jbg.

Jedine ozbiljne zamjerke koje imam na iPhone 3gs su falši multitasking ( vjerojatno zbog baterije ), grijanje kad duže radiš ili razgovaraš, relativno kratko trajanje baterije, sporo punjenje preko usb-a.

Ovo oko baterije mi je razumljivo, jer se stalno nešto igram, surfam, čekiram mailove etc i jedan dan je max. Multitasking možd rješe kad poprave bateriju.

Igrice su vrlo zarazne i zaista ima aplikacija koje su vrlo zabavne i korisne.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

Jedine ozbiljne zamjerke koje imam na iPhone 3gs su falši multitasking ( vjerojatno zbog baterije ), grijanje kad duže radiš ili razgovaraš, relativno kratko trajanje baterije, sporo punjenje preko usb-a.

Da slazem se da je baterija za poluditi, ali isto tako moram priznati da sam i ja stalno na njemu. Nakon sto sam proucio http://www.appulo.us postao je jos zanimljiviji.

17 godina
neaktivan

U čemu je fora, opet šalje na appstore kad izabereš aplikaciju?

ah, sad sam vidio ... :D

A.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 15:32 (artfull).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice