Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik

poruka: 31
|
čitano: 4.426
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik".
16 godina

Izvrsno, baš sam se pitao kad će više!

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo bi bilo super ako bi ostalo i u konačnoj verziji jer povećava preglednost browsera. Ja u FF 3.6 koristim addon Tiny Menu koji unificira cijeli menu i daje mogućnost da se na isti toolbar (Menubar) stave adresno polje, tražilica, navigacijske tipke i dr.

bor4c - human geek, level 31, technosexual, neutral good
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 14:35 (bor4c).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nocni build, kaj je to? ako cemo vec muljat s nasim jezikom onda neka se i pise kako je i zamisljeno nightly build ili nocno izdanje (moglo bi se prevest), a ne ovako na pola.

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik
Casperius79 kaže...

nocni build, kaj je to? ako cemo vec muljat s nasim jezikom onda neka se i pise kako je i zamisljeno nightly build ili nocno izdanje (moglo bi se prevest), a ne ovako na pola.

Slazem se. Malo se previse "siluje" nas jezik u ovim vijestima...

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina

Evo sada sam baš skinuo da malo vidim kako izgleda taj novi FF i strašno me iznenadio! Jedino što je tekst na forumu nekako čudnog fonta jako je nečitljiv{#} Se može to kako ispraviti?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Evo sada sam baš skinuo da malo vidim kako izgleda taj novi FF i strašno me iznenadio! Jedino što je tekst na forumu nekako čudnog fonta jako je nečitljiv{#} Se može to kako ispraviti?

Firefox Button -> Options -> Advanced -> General -> Use hardware acceleration when available. (da nebude štiklirano)

Btw. izgleda da su bugovci preskočili vest o Beti 7.{#}

Inače Firefox će imati i mogućnost postavljanja tabova u tittle bar kao i kod Chroma, naravno to će biti opcionalno.

http://redfoxyhead.blogspot.com
17 godina

Hoće li i kada će implementirati mogućnost pregleda i surfanja na 2 taba istovremeno?

Meni bi to bila izrazito korisna i efektna mogučnost, da se istovremeno surfa na dvije stranice bez potrebe za 2 Firefox prozora...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik   - kao Opera  {#}

Edit:možda se nekome to ne sviđa ali činjenica je da se to u tekstu ne spominje

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 15:28 (zitzko).

5 1 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Hoće li i kada će implementirati mogućnost pregleda i surfanja na 2 taba istovremeno?

Meni bi to bila izrazito korisna i efektna mogučnost, da se istovremeno surfa na dvije stranice bez potrebe za 2 Firefox prozora...

Ta mogućnost postoji, vjerojatno postoji i neki addon za to. Ali ideja je super.

LINK

bor4c - human geek, level 31, technosexual, neutral good
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 15:29 (bor4c).
16 godina
neaktivan
zitzko kaže...

Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik  - kao Opera {#}

Edit:možda se nekome to ne sviđa ali činjenica je da se to u tekstu ne spominje

A Opera od Microsoft Office-a.

Kada bi krenuli sa prepucavanjima ko je šta kopirao priči ne bi bilo kraja.

15 godina
neaktivan

Je istina je,ali u svijetu web browsera su uveli prvi, kao i speed dial i tabove

0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Još to nisu riješili u Firefoxu? To je i bio glavni razlog zašto sam odustao od njegovih beta. Btw,na IE9 to radi savršeno,pa koliko god pljuvali po njemu!

www.hrphotocontest.com
16 godina
protjeran
Casperius79 kaže...

Ali build nije izdanje :) Vjerujem da nema dobre zamjene za build na hrvatskom tako da je nocni build skroz dobra formulacija.

17 godina
protjeran

Nightly build = večernja kompilacija.

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BlackMoon kaže...
Stoja kaže...

Još to nisu riješili u Firefoxu? To je i bio glavni razlog zašto sam odustao od njegovih beta. Btw,na IE9 to radi savršeno,pa koliko god pljuvali po njemu!

IE 9 je revolucionaran browser, daleko najfunkcionalniji do sada, kad izađe finalna verzija, bit će najbolji.

May justice be done though the heavens fall
17 godina
neaktivan

ma kak da ne - ajmo sad silovat hrvatski izmišljanjem glupih prijevoda. noćni build - svi znalo što je i o čemu se radi.

ontopic - sviđa mi se dotični noćni build. samo neka nastave tako..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
karakteran kaže...

IE 9 je revolucionaran browser, daleko najfunkcionalniji do sada, kad izađe finalna verzija, bit će najbolji.

Bit ce najbolji Internet Explorer do sada...
To si dobro rekao xD

15 godina
protjeran
soundstream kaže...
karakteran kaže...

To si dobro rekao xD

bit će on najbolji i šire {#} pa kome pravo kome krivo, jel tako prijatelju? {#}

evo čisto jedan informativan link da vas malo prosvijetli {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 17:12 (karakteran).
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
soundstream kaže...
karakteran kaže...

To si dobro rekao xD

bit će on najbolji i šire  {#} pa kome pravo kome krivo, jel tako prijatelju? {#}

Da,s Microsoft-ovih stranica,toliko o nepristranosti  {#}

16 godina
protjeran

U hrvatskoj se već dugo siluje jezik zbog toga jer novinari nemaju nikakvo znanje gramatike i hrvatskog jezika.

A da ne govorim o internet piskaralima.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
soundstream kaže...
karakteran kaže...

To si dobro rekao xD

bit će on najbolji i šire {#} pa kome pravo kome krivo, jel tako prijatelju? {#}

Hah Firefox 4.0 Beta 3 (pored koje su još 4 bete izašle i već se radi na beti 8) i Google Chrome 6 (pored kojeg je 7 stabilna a 8 u beti dok se 9 kuva).{#}

16 godina
neaktivan

Evo par pitanja:

kako da reinstaliram/instaliram ovaj novi Minefield uz pomoć terminala?

Dal je ovo na slici GNOME? Ako je koja je onda tema?

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

bit će on najbolji i šire {#} pa kome pravo kome krivo, jel tako prijatelju?

Hahahahaha oni je bila sprdnja da ce bit najbolji tj bit ce najbolji internet explorer do sad jer 6,7,8 itd su sranje... tak da ce IE 9 bit najbolji IE do sada.....

Firefox No.1
{#}

16 godina
neaktivan
kvark kaže...
Casperius79 kaže...

Ali build nije izdanje :) Vjerujem da nema dobre zamjene za build na hrvatskom tako da je nocni build skroz dobra formulacija.

mozda nema, ali bolje da onda ostave nightly build ak nemogu sve prevest kak se spada zar ne?

16 godina
neaktivan
bor4c kaže...
191x7 kaže...

(...)

Ta mogućnost postoji, vjerojatno postoji i neki addon za to. Ali ideja je super.

LINK

Fox Splitter addon.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
16 godina
neaktivan
@kvark
Zasto uopce prevode nightly, a ne i build?
Totalno bezvezno i nepotrebno. Ostavi kako jest ili ako vec hoces - prevedi sve do kraja (nemoj!).
Mislim da je dosta engleskih rijeci nepotrebno prevoditi...

@karakteran,
Daj vise o'ladi s tim IEom!
Odi na neke druge forume, pa tamo propovijedaj o njegovim "cudima" i o savrsenosti...
16 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...

U hrvatskoj se već dugo siluje jezik zbog toga jer novinari nemaju nikakvo znanje gramatike i hrvatskog jezika.

A da ne govorim o internet piskaralima.

Mislim da su informaticki termini u Bugu maksimalno dobri koliko to mogu biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 2:44 (kvark).
15 godina
protjeran
Šef kaže...

@karakteran,
Odi na neke druge forume, pa tamo propovijedaj o njegovim "cudima" i o savrsenosti...

svoje komplekse manje vrijednosti idi liječi na nekom drugom mjestu. žao mi je što je ovaj forum pun patoloških mrzitelja IE 9 koji dobiju napadaj bijesa čim čuju da je MS napravio nešto što je vrhunski spoj funkcionalnosti, izgleda i kvalitete. valjda nisi "cool" ako rabiš MS browser, a to je naravno pitanje statusa i ugleda u informatičkim krugovima gdje se ti krećeš. no, moraš se naučiti dostojno gubiti. to što svi browseri zajedno nemaju 40% udjela na tržištu, a IE sam ima preko 60% ja nisam kriv. sad kad naredne godine izađe finalna verzija IE 9 postotak u korist IE (a na štetu ostalih konkurenata) bit će i nešto veći. ma koliko god to tebi smetalo.

16 godina
neaktivan
karakteran kaže...
Šef kaže...

@karakteran,

svoje komplekse manje vrijednosti idi liječi na nekom drugom mjestu. žao mi je što je ovaj forum pun patoloških mrzitelja IE 9 koji dobiju napadaj bijesa čim čuju da je MS napravio nešto što je vrhunski spoj funkcionalnosti, izgleda i kvalitete. valjda nisi "cool" ako rabiš MS browser, a to je naravno pitanje statusa i ugleda u informatičkim krugovima gdje se ti krećeš. no, moraš se naučiti dostojno gubiti. to što svi browseri zajedno nemaju 40% udjela na tržištu, a IE sam ima preko 60% ja nisam kriv. sad kad naredne godine izađe finalna verzija IE 9 postotak u korist IE (a na štetu ostalih konkurenata) bit će i nešto veći. ma koliko god to tebi smetalo.

{#}

Zvucis kao Apple fanboy :)

To sto IE drzi 60% (kako ti kazes) nije povezano s njegovom kvalitetom...

16 godina
neaktivan
EVO kaže...
(...)
Dal je ovo na slici GNOME? Ako je koja je onda tema?
Screenshot je iz Ubuntua - tema je Orta, a naći ćeš ju na deviantARTu.
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice