Izvrsno, baš sam se pitao kad će više!
Ovo bi bilo super ako bi ostalo i u konačnoj verziji jer povećava preglednost browsera. Ja u FF 3.6 koristim addon Tiny Menu koji unificira cijeli menu i daje mogućnost da se na isti toolbar (Menubar) stave adresno polje, tražilica, navigacijske tipke i dr.
nocni build, kaj je to? ako cemo vec muljat s nasim jezikom onda neka se i pise kako je i zamisljeno nightly build ili nocno izdanje (moglo bi se prevest), a ne ovako na pola.
nocni build, kaj je to? ako cemo vec muljat s nasim jezikom onda neka se i pise kako je i zamisljeno nightly build ili nocno izdanje (moglo bi se prevest), a ne ovako na pola.
Slazem se. Malo se previse "siluje" nas jezik u ovim vijestima...

Evo sada sam baš skinuo da malo vidim kako izgleda taj novi FF i strašno me iznenadio! Jedino što je tekst na forumu nekako čudnog fonta jako je nečitljiv Se može to kako ispraviti?
Evo sada sam baš skinuo da malo vidim kako izgleda taj novi FF i strašno me iznenadio! Jedino što je tekst na forumu nekako čudnog fonta jako je nečitljiv Se može to kako ispraviti?
Firefox Button -> Options -> Advanced -> General -> Use hardware acceleration when available. (da nebude štiklirano)
Btw. izgleda da su bugovci preskočili vest o Beti 7.
Inače Firefox će imati i mogućnost postavljanja tabova u tittle bar kao i kod Chroma, naravno to će biti opcionalno.
Hoće li i kada će implementirati mogućnost pregleda i surfanja na 2 taba istovremeno?
Meni bi to bila izrazito korisna i efektna mogučnost, da se istovremeno surfa na dvije stranice bez potrebe za 2 Firefox prozora...
Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik - kao Opera
Edit:možda se nekome to ne sviđa ali činjenica je da se to u tekstu ne spominje
Hoće li i kada će implementirati mogućnost pregleda i surfanja na 2 taba istovremeno?
Meni bi to bila izrazito korisna i efektna mogučnost, da se istovremeno surfa na dvije stranice bez potrebe za 2 Firefox prozora...
Ta mogućnost postoji, vjerojatno postoji i neki addon za to. Ali ideja je super.
Firefox 4.0 dobiva unificirani izbornik - kao Opera
Edit:možda se nekome to ne sviđa ali činjenica je da se to u tekstu ne spominje
A Opera od Microsoft Office-a.
Kada bi krenuli sa prepucavanjima ko je šta kopirao priči ne bi bilo kraja.
Je istina je,ali u svijetu web browsera su uveli prvi, kao i speed dial i tabove
Još to nisu riješili u Firefoxu? To je i bio glavni razlog zašto sam odustao od njegovih beta. Btw,na IE9 to radi savršeno,pa koliko god pljuvali po njemu!
Ali build nije izdanje :) Vjerujem da nema dobre zamjene za build na hrvatskom tako da je nocni build skroz dobra formulacija.
Nightly build = večernja kompilacija.
Još to nisu riješili u Firefoxu? To je i bio glavni razlog zašto sam odustao od njegovih beta. Btw,na IE9 to radi savršeno,pa koliko god pljuvali po njemu!
IE 9 je revolucionaran browser, daleko najfunkcionalniji do sada, kad izađe finalna verzija, bit će najbolji.
ma kak da ne - ajmo sad silovat hrvatski izmišljanjem glupih prijevoda. noćni build - svi znalo što je i o čemu se radi.
ontopic - sviđa mi se dotični noćni build. samo neka nastave tako..
IE 9 je revolucionaran browser, daleko najfunkcionalniji do sada, kad izađe finalna verzija, bit će najbolji.
Bit ce najbolji Internet Explorer do sada...
To si dobro rekao xD
To si dobro rekao xD
bit će on najbolji i šire pa kome pravo kome krivo, jel tako prijatelju?
evo čisto jedan informativan link da vas malo prosvijetli
To si dobro rekao xD
Da,s Microsoft-ovih stranica,toliko o nepristranosti
U hrvatskoj se već dugo siluje jezik zbog toga jer novinari nemaju nikakvo znanje gramatike i hrvatskog jezika.
A da ne govorim o internet piskaralima.
To si dobro rekao xD
Hah Firefox 4.0 Beta 3 (pored koje su još 4 bete izašle i već se radi na beti 8) i Google Chrome 6 (pored kojeg je 7 stabilna a 8 u beti dok se 9 kuva).
Evo par pitanja:
kako da reinstaliram/instaliram ovaj novi Minefield uz pomoć terminala?
Dal je ovo na slici GNOME? Ako je koja je onda tema?
Hahahahaha oni je bila sprdnja da ce bit najbolji tj bit ce najbolji internet explorer do sad jer 6,7,8 itd su sranje... tak da ce IE 9 bit najbolji IE do sada.....
Firefox No.1
Ali build nije izdanje :) Vjerujem da nema dobre zamjene za build na hrvatskom tako da je nocni build skroz dobra formulacija.
mozda nema, ali bolje da onda ostave nightly build ak nemogu sve prevest kak se spada zar ne?
(...)
Ta mogućnost postoji, vjerojatno postoji i neki addon za to. Ali ideja je super.
Fox Splitter addon.
Zasto uopce prevode nightly, a ne i build?
Totalno bezvezno i nepotrebno. Ostavi kako jest ili ako vec hoces - prevedi sve do kraja (nemoj!).
Mislim da je dosta engleskih rijeci nepotrebno prevoditi...
@karakteran,
Daj vise o'ladi s tim IEom!
Odi na neke druge forume, pa tamo propovijedaj o njegovim "cudima" i o savrsenosti...

U hrvatskoj se već dugo siluje jezik zbog toga jer novinari nemaju nikakvo znanje gramatike i hrvatskog jezika.
A da ne govorim o internet piskaralima.
Mislim da su informaticki termini u Bugu maksimalno dobri koliko to mogu biti.
@karakteran,
Odi na neke druge forume, pa tamo propovijedaj o njegovim "cudima" i o savrsenosti...
svoje komplekse manje vrijednosti idi liječi na nekom drugom mjestu. žao mi je što je ovaj forum pun patoloških mrzitelja IE 9 koji dobiju napadaj bijesa čim čuju da je MS napravio nešto što je vrhunski spoj funkcionalnosti, izgleda i kvalitete. valjda nisi "cool" ako rabiš MS browser, a to je naravno pitanje statusa i ugleda u informatičkim krugovima gdje se ti krećeš. no, moraš se naučiti dostojno gubiti. to što svi browseri zajedno nemaju 40% udjela na tržištu, a IE sam ima preko 60% ja nisam kriv. sad kad naredne godine izađe finalna verzija IE 9 postotak u korist IE (a na štetu ostalih konkurenata) bit će i nešto veći. ma koliko god to tebi smetalo.
@karakteran,
svoje komplekse manje vrijednosti idi liječi na nekom drugom mjestu. žao mi je što je ovaj forum pun patoloških mrzitelja IE 9 koji dobiju napadaj bijesa čim čuju da je MS napravio nešto što je vrhunski spoj funkcionalnosti, izgleda i kvalitete. valjda nisi "cool" ako rabiš MS browser, a to je naravno pitanje statusa i ugleda u informatičkim krugovima gdje se ti krećeš. no, moraš se naučiti dostojno gubiti. to što svi browseri zajedno nemaju 40% udjela na tržištu, a IE sam ima preko 60% ja nisam kriv. sad kad naredne godine izađe finalna verzija IE 9 postotak u korist IE (a na štetu ostalih konkurenata) bit će i nešto veći. ma koliko god to tebi smetalo.
Zvucis kao Apple fanboy :)
To sto IE drzi 60% (kako ti kazes) nije povezano s njegovom kvalitetom...