Facebook će ubacivati oglase usred videa

poruka: 12
|
čitano: 1.849
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook će ubacivati oglase usred videa".
12 godina
neaktivan

Android users approve 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Koga briga za videozapise na Facebooku?

vocap, bičz?
Moj PC  
14 3 hvala 1
17 godina

Ne vidim ih ni na youtubeu, a vjerojatno neću ni na facebooku...

Adblock 

Moj PC  
14 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma krasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prosječan FB video traje 30 sekundi, najbolje da još uguraju 30 sekundi reklamnog materijala u njega...

scientia est potentia

0 0 hvala 0
16 godina

Privlačno koliko i prst u oko, čekić u lakat i kad ga moraš izvadit prije nego svršiš.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Re: Facebook će ubacivati oglase usred videa
Baš njih briga za to što mi mislimo, i držimo se visoko na svom konju znanja. 😀

Nažalost oni ciljaju na nekog kap moj tata i teta, koji vise na fb-u više nego ja na kompjuteru sveukupno. A malo malo tati kažem da se pazi što gleda i čita na netu, jer nije sve istina što se stavi, a najgori je clicbait 😐😑
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook će ubacivati oglase usred videa
Baš njih briga za to što mi mislimo, i držimo se visoko na svom konju znanja. 😀

Nažalost oni ciljaju na nekog kap moj tata i teta, koji vise na fb-u više nego ja na kompjuteru sveukupno. A malo malo tati kažem da se pazi što gleda i čita na netu, jer nije sve istina što se stavi, a najgori je clicbait 😐😑
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

He, he niš nije džaba

Par sekudni ako je video O.K., nije bed. Nemrete sve dobiti besplatno. 

Jedino vas reklame mogu smetati, ako puno gledate TV i slične stvari na Internetu, jerbo onda fakat ako gledaš takve sadržaje, reklame znaju biti prava gnjavaža zbog razloga što provodeš puno sati tako se zabavljajući i onda se takvih reklama skupi popriličan broj.

A, ono baš gledaš uzbudljivi film, reality show ili pak pet dnevnik informativnih vijesti, te ti onda uleti reklama o zdravom životu, a ti imaš puno "pametnijeg" posla spašavajući svijet iz svojeg kauča....

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Slažem s tom odlukom, ali mi je smješno kad se kaže da je to radi zarade autora videa. I do sad su stavljali video a bilo im je besplatno, a na youtubeu da baš dobe 55% zarade onda bi svi bili bogati, nije to baš tako.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moram si pod hitno otvoriti račun tamo. bez reklama nema života. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ako nista bice kvalitetnijih videa. Ovo sad su vecinom skrivene kamere i bloppers kategorija

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice