Facebook donosi besplatan Internet u Europu

poruka: 6
|
čitano: 1.819
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook donosi besplatan Internet u Europu".
13 godina
protjeran

Whoever Controls The Media Controls The World.

Mali Zuckerberg je običan seljo koji ne odlučuje o ničemu, u fejsbuku glavnu riječ vodi CIA kao i u svim ostalim bitnim komunikacijskim kanalima.

"Besplatan internet" nije besplatan internet nego samo još jedan u nizu načina kako nadzirati što više ljudi.

Nadzirati, nadzirati i nadzirati, moto je svih američkih agencija.

2 3 hvala 0
12 godina

"Nema đabe ni u stare babe" kaze stara poslovica

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: Facebook donosi besplatan Internet u Europu
bill_jobs kaže...

Whoever Controls The Media Controls The World.

Mali Zuckerberg je običan seljo koji ne odlučuje o ničemu, u fejsbuku glavnu riječ vodi CIA kao i u svim ostalim bitnim komunikacijskim kanalima.

"Besplatan internet" nije besplatan internet nego samo još jedan u nizu načina kako nadzirati što više ljudi.

Nadzirati, nadzirati i nadzirati, moto je svih američkih agencija.

Uzmi pistolj pa se ubij :) Ja mislim da bi rijesio sve probleme svoje. Interesantno je podrucje Balkana gdje svi misle da su najpametniji i da ih uvijek neko zavaljuje ili podmece. Oni nikako nisu krivi ili ne daj Boze sta drugo. Drugi su uvijek za sve krivi.

Ako ja zelim da imam besplatan Internet po cijenu i da me nadzire, u cemu je problem? Nece tebe niko forsirati.

13 godina
neaktivan
To što bi ti besplatni internet pod cijenu da te netko nadzire nije moj problem jer se na svu sreću ne družim s tobom. No izaziva nevjericu zabrinutost s moje strane. Pogotovo kad vidim da je tako nešto napisao čovjek sa FreeBSD logo-om u avataru :(
16 godina
zveliki kaže...
To što bi ti besplatni internet pod cijenu da te netko nadzire nije moj problem jer se na svu sreću ne družim s tobom. No izaziva nevjericu zabrinutost s moje strane. Pogotovo kad vidim da je tako nešto napisao čovjek sa FreeBSD logo-om u avataru :(

covjek je zapravo napisao veliku istinu. broj td-ova ispod to samo potvrdjuje.

16 godina

Svakako se nadzire sve sto se moze nadzirati tako da to i nije neka velika novost ,a ovo moze biti samo dobra vijest , ljudima besplatan internet ,facebooku novi korisnici ,obostrano zadovoljstvo

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice