Fora je ta da imam pretplatu a koristi mi mozda dva vikenda na mjesec. Bez veze placam nesto sto mi ne treba pa bi sad kad im fali 8 kuna nabacio lagani odjeb ugovoru i prebacio se na prepaid. Recimo uplatim 200 kn na racun pa pola godine mogu telefonirat i surfat mozda stotinjak megabajta mjesecno. Ima takav prepaid?
ajvar je u pravu. al to jeste bit konzumerizma, da kupuješ nešto što ti zapravo ne treba. ja mislim da ću isto tražiti raskid. ionako telefoniram malo, 50 kn bi mi bilo dosta mjesečno, a trenutno žena i ja imamo grupnu 200kn tarifu. jedino što koristim internet nekoliko gigabajta, al tu bi mogao malo promijeniti navike. samo email i to je to.
U sijecnju na grupnoj tarifi u ht-u uzeo ženi xperiu m. za 48kn. Otišao jučer u tcentar. Na moje pitanje koja je procedura pri ukidanju ugovorne obveze odgovara da moram platit telefon. Ja naglašavam da sam kupovao preko weba i produžavao ugovor za 24mj. i da nema stavke mjesečna naknada za telefon. Nakon kraćeg čekanja izlazim iz tcentra bez ugovorne obveze sa telefonom :)
Ova akcija traje do kraja mjeseca, požurite!