Državni harač za uspješne

poruka: 94
|
čitano: 11.042
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Državni harač za uspješne".
17 godina
Re: Državni harač za uspješne
To mi smrdi na zesci dogovor, igrokaz za gradjane - Mi uzmemo vama, a vi njima, kuzis? Budale nece nikad bojkotirat. Idem sad do Ine da vidim kak ih tam moremo sprzit na istu foru. Aj bok.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
Re: Državni harač za uspješne
Koja prepaid opcija sa data paketom je najisplativija u RH? Po mogucnosti neka gdi mogu postojeci broj prenesti? Postoji opce postpaid prenos broja u prepaid?
Fora je ta da imam pretplatu a koristi mi mozda dva vikenda na mjesec. Bez veze placam nesto sto mi ne treba pa bi sad kad im fali 8 kuna nabacio lagani odjeb ugovoru i prebacio se na prepaid. Recimo uplatim 200 kn na racun pa pola godine mogu telefonirat i surfat mozda stotinjak megabajta mjesecno. Ima takav prepaid?
17 godina

ajvar je u pravu. al to jeste bit konzumerizma, da kupuješ nešto što ti zapravo ne treba. ja mislim da ću isto tražiti raskid. ionako telefoniram malo, 50 kn bi mi bilo dosta mjesečno, a trenutno žena i ja imamo grupnu 200kn tarifu. jedino što koristim internet nekoliko gigabajta, al tu bi mogao malo promijeniti navike. samo email i to je to. 

Life is too short to remove USB safely

0 0 hvala 0
17 godina

U sijecnju na grupnoj tarifi u ht-u uzeo ženi xperiu m. za 48kn. Otišao jučer u tcentar. Na moje pitanje koja je procedura pri ukidanju ugovorne obveze odgovara da moram platit telefon. Ja naglašavam da sam kupovao preko weba i produžavao ugovor za 24mj. i da nema stavke mjesečna naknada za telefon. Nakon kraćeg čekanja izlazim iz tcentra bez ugovorne obveze sa telefonom :)

Ova akcija traje do kraja mjeseca, požurite!

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 22:03 (hrvooje).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice