Očekivao sam barem jedne orgije među top 10! Ipak je to Petric...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaka čast na 2015. ali mislim da ce ti ipak biti slađa 2016. godina. Sve čestitke na budućoj bebi :D
Lijepa i zavidna godina,svaka čast!!
Lijep serijal i još ljepša godina. Svaka čast. :)
Mislim i da ti naši "vrijedni" ministri mogu zavidjeti na ovako bogatoj godini, sve najbolje nadolezecem/oj petric prinovi :)
Heh, i ja postao vlasnik Mazde 3, samo ne sedan nego druge verzije. Prezadovoljan s autom. Kvaliteta unutrašnjosti me pogotovo impresionirala.
Heh, i ja postao vlasnik Mazde 3, samo ne sedan nego druge verzije. Prezadovoljan s autom. Kvaliteta unutrašnjosti me pogotovo impresionirala.
Kak se to "postane". Ja očito radim nešto krivo...
nije tebi lako no ajde, bit će bolje.
Njemu je svaki događaj bio "veliki" :D
Šala, mala Petric je dobar ali voli taj Hit'n'Run stil na Bug Online, forumu. Zakuvaj i bježi
lol i ja sam ove godine dobio sina, i planiram do kraja godine kupiti mazdu 3
sta je to s nama informaticarima
Cestitam Petric. Nastavi i dalje tako. Sve najbolje tebi i tvojoj porodici od srca!

Petric se nikome ne klanja...
iduce godine na povratku sa CESa svrati do washingtona i Udvar-Hazy Air and Space muzeja, da imas kaj pricati unucima :)
Petric se nikome ne klanja...
Ma valja i njemu g. Rosandiću položiti račune... A pratite mu kome daje TU samo ovdje, a nema ga ni za žive glave - navodno. Rekao sam ja da taj voli Hit'n'Run više nek iKruka se nejsti :D
Čestitke na svemu, a naročito na onom zadnjem ;-)
iduce godine na povratku sa CESa svrati do washingtona i Udvar-Hazy Air and Space muzeja, da imas kaj pricati unucima :)
DC je na redu negdje 2023.