Dostupan Firefox 3.5

poruka: 94
|
čitano: 11.471
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Firefox 3.5".
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan Firefox 3.5
markoal kaže...

Osjeti se ubrzanje, ikonica je malo crvenija i sl.

Smijeh

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dobro da ne 'kradu' od Microsofta, LOL ROFL.

samo malo, a što su to točno 'ukrali' od MS-a?

Quintili Vare, legiones redde!
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Osjeti se ubrzanje, ikonica je malo crvenija i sl.

promjena je i najavljena.

Bubamara na steroidima.
17 godina
naxeem kaže...

taj plusić uopće nije bitan, jer si i u ranijoj verziji dvoklikom pokraj taba aktivirao novi tab.

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma jeli? Da nije MS ukrao od Opere,ha?!

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
naxeem kaže...

taj plusić uopće nije bitan, jer si i u ranijoj verziji dvoklikom pokraj taba aktivirao novi tab.

a bilo je glupo prije što si moro imat 2 taba kako bi se stvorio tab-bar.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

opa radi mi i na linuxu e ovaj mi se konačno sviđa

1 0 hvala 0
17 godina
Dostupan Firefox 3.5

i ja sam ga stavio (probao) ali meni se ruši, jednostavno mi ga ne otvara tako da sam vratio na prijašnju verziju. Kada ulovim vremena se pozabavim time.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

i ja sam ga stavio (probao) ali meni se ruši, jednostavno mi ga ne otvara tako da sam vratio na prijašnju verziju. Kada ulovim vremena se pozabavim time.

Ako si radio nadogradnju ili samo instalirao preko starije verzije može biti da ti nešto nije u redu sa starim profilom. U tom slučaju spremi negdje stari profil i pusti novi Firefox da ti napravi novi profil. Ako sve radi prati upute na ovom linku i polako stavljaj podatke iz starog profila u novi:

http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox

17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

ja ne osjećam neko veliko ubrzanje. sada sam instalirao chrome pa možda otiđem na njega pa se vratim na firefox kada izađe nova verzija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scrap book

instalirao sam novi firefox, medjutim kaze da ova verzija ne podrzava Scrap Book, tako da mi je sve sto sam imao usnimljeno sa scrap bookom sklonio. E sad, pretpostavljam da to nije nepovratno izgubljeno pa me zanima kako mogu doci do toga a da se ne moram vracati na neku raniju verziju? ili mislite da ce vrlo brzo izaci Scrap Book kompatibilan s ovom verzijom firefoxa?

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 11:45 (Triton).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...
hrvooje kaže...
naxeem kaže...

a bilo je glupo prije što si moro imat 2 taba kako bi se stvorio tab-bar.

nije, jednostavno ukljucis opciju always show tab bar! Namigiva

Tab bar Tab bar
01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Ako koga smeta plusić za novi tab (kao mene), može ga maknuti tako da doda ovu liniju u svoj userChrome.css :

.tabs-newtab-button {display: none;}

Inače, dobra nadogradnja.

also, the Game.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Premda dosad nisam koristio Safari, mislim da ću od sad. Iako mi puno znači FF, jednostavno kad sam instalirao Safari, brzina me presjekla i oduševila. Pa ovo leti. Nevjerojatno. Prebacivam bookmarke i ostalo. Preporučujem svakom tko nije, da samo isproba Safari 4.0. Đođe i na Bugovom DVDu.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

A kako da zatvorim zadnji tab ? :( Prosla verzija je imala mali x kojim zatvaram sve tabove,tako i zadnji,a ovako na zadnjem tabu gubim x i ispada da sam prisiljen drzati neku (zadnju) stranicu otvorenu.Iznenađen

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
niko_vazan kaže...

A kako da zatvorim zadnji tab ? :( Prosla verzija je imala mali x kojim zatvaram sve tabove,tako i zadnji,a ovako na zadnjem tabu gubim x i ispada da sam prisiljen drzati neku (zadnju) stranicu otvorenu.Iznenađen

meni ima x !!!!

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...

Otvori FF, u adresu upiši about:config , u "Filter:" upiši  browser.tabs.closeWindowWithLastTab i na dobiveni rezultat dvoklikni tako da dobiješ vrijednost  false umjesto true.

also, the Game.
16 godina
neaktivan
niki kaže...
niko_vazan kaže...

Otvori FF, u adresu upiši about:config , u "Filter:" upiši  browser.tabs.closeWindowWithLastTab i na dobiveni rezultat dvoklikni tako da dobiješ vrijednost  false umjesto true.

Jeam,ali nemam opet mogucnost zatvaranja zadnjeg taba.(slika)

false false
tab tab
Ne moze to bez kabla
16 godina
neaktivan

Sry ak si vec napravio ali probaj re install 

17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...
niki kaže...
niko_vazan kaže...

možda zbog korištenja teme?

17 godina
neaktivan
RE: Scrap book
Triton kaže...

instalirao sam novi firefox, medjutim kaze da ova verzija ne podrzava Scrap Book, tako da mi je sve sto sam imao usnimljeno sa scrap bookom sklonio. E sad, pretpostavljam da to nije nepovratno izgubljeno pa me zanima kako mogu doci do toga a da se ne moram vracati na neku raniju verziju? ili mislite da ce vrlo brzo izaci Scrap Book kompatibilan s ovom verzijom firefoxa?

Imaš Scrapbook+ koji radi bez problema.

16 godina
neaktivan
RE: Scrap book

sus, zahvaljujem na linku, spasio si me..

GA-EP45-DS3L, Q9400, Corsair 450 W HX, Corsair XMS 2x2gb 1066 MHz, ATI 4670 512mb, WD 500gb, ANTEC 300
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
niko_vazan kaže...
niki kaže...
niko_vazan kaže...

Nije.Bio je FF na defaultu kad sam instalirao novu verziju,nije bio iks na zadnjem tabu.

Cim kliknem na plus dobijem X na tabu koji se otvara i na zadnjem,kad zatvorim predzadnji,autumatski zadnji tab gubi X. :(

Ne moze to bez kabla
17 godina

Ja sam oduvijek za firefox i ova 3.5 je osjetno brža, a primječujem i neke nove dodatke.

17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Moram pohvalit Firefox. Dok mi se verzija 3.0.11 rusila barem dvaput dnevno, ova 3.5 radi savrseno. Stabilna je i po mom skromnom sudu nesto brza od prethodne verzije.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...
Raving Rabbid kaže...
niko_vazan kaže...
niki kaže...
niko_vazan kaže...

Nije.Bio je FF na defaultu kad sam instalirao novu verziju,nije bio iks na zadnjem tabu.

Cim kliknem na plus dobijem X na tabu koji se otvara i na zadnjem,kad zatvorim predzadnji,autumatski zadnji tab gubi X. :(

pokušaj reinstall ako već nisi. ja sam imao sličan problem u jednoj od starijih verzija. rješio sam ga tako da sam pričekao novu verziju kojom mi je nestao taj problem.

17 godina
neaktivan
niko_vazan kaže...
...

mislim da ovo moje onda samo funkcionira ako tab zatvaraš sa srednjim klikom na njega.... probaj tako...

also, the Game.
16 godina
neaktivan
niki kaže...
niko_vazan kaže...
...

mislim da ovo moje onda samo funkcionira ako tab zatvaraš sa srednjim klikom na njega.... probaj tako...

Moze tako,ali je nezgodno. :)

A nista,koristit cu CTRL+W iako nisam navikao.Znao sam ja da ce nesto falit kad sam kliknuo na instalaciju.Nemam teme koju sam koristio,Oracle,a nemam ni taj X koji sam imao.Umjesto da dobijam vise,ja dobijam manje novom verzijom.I zasto je uopce final kad nisu addoni kompatibilni.Kad odem na addonse svaki treci cetvrti kompatibilan.Ja sto osjetim na ovoj novoj verziji to je ne bas tako veliko ubrzanje kako se hvali,ali je osjetno,i ovaj private mod.Kakva se prasina digla mislio sam da ce Firefox pricat samnom. :)

Ne moze to bez kabla
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 15:00 (niko_vazan).
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

Evo, nakon skoro tjedan dana korištenja mogu konstatirati da je nešto brži, stabilan i lijepo izgleda (novi logo je dodatno ušminkan hehe) Namigiva

Zaista do daljnjega nemam potrebu razmišljati o promjeni browsera..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dostupan Firefox 3.5

mene samo zanima kad ga Canonical misli stavit na Ubuntu updates. vidim 3.5 na repozitorijima, ali ne znam šta izmišljaju, zašto ne ide na normalni update.

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice