ali ipak najveći fail bi bio ...
Ako donosi 10% bolju fotografiju od konkurencije meni ovo ne bi toliko smetalo.
Ako donosi 10% bolju fotografiju od konkurencije meni ovo ne bi toliko smetalo.
"Da je baba muško, zvala bi se Duško"... No nit je baba muško, nit iPhone 6 ima ovakvu kameru...
pa vi ste stvarno totalno omađijani, šta drugo čovjek da kaže. ne želite vjerovati u slike s reviewa sa phonearene ... i rest my case
Trebaš bit zaostao da iskeširaš 8000kn
?? Odakle vi vadite te glupe cifre?
iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn, 64GB je 6100kn. 6+ 16 i 64 su 6100 i 6800. Još uvijek daleko od 8000kn, čak i veća skuplja verzija s više memorije.
U T-mobile, obican 16GB ce bit 8499 kn
Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji
iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn
Je, to je negdje realna cijena. $650+PDV (us) ili €679 (europe), ili £539(uk).
Ali to je za neku drugu temu, zasto 150grama plastike (i malo metala u nekim slucajevima) kosta $300+.
Bez tehnoloski.
@supreme. Istina, ali moze i za manje :)http://www.androidauthority.com/sophone-i6-iphone-clone-528936/
iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn, 64GB je 6100kn. 6+ 16 i 64 su 6100 i 6800. Još uvijek daleko od 8000kn, čak i veća skuplja verzija s više memorije.
Gdje je po toj cijeni
A po čemu ukay1000 mi to živimo u tehnološki naprednom društvu?? Pretpostavljam da se zezaš!?!
Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji
Fora ste mi vi sa specifikacijama. Jel' ti voziš MAN-ov kamion isto tako, jer ipak uništi svaki auto po specifikacijama...
Nisam siguran o kakvim cijenama pričamo?
Preporučene cijene, cijene u SAD-u, cijene u EU, gdje?
Jer u HR situacija nije niti će bit takva.
Možeš ti prodavat nešto i po 20000kn, to opet ne znači da to toliko vrijedi.
To što postoji određeni tip ljudi, koji su zbog svoje zaluđenosti spremni izdvojit toliku masu novaca, to je drugi par postola.
Ajmo zamislit da je mobitel bolji od svih flagshipova koji su na tržištu, a nije.
Ali ako zamislimo, opet ne vrijedi toliku razliku, osim ako kupac nije zaostao ili tek sišao s planine.
Uzmem dva flagshipa iz suparničkih tabora (njuškalo) za cijenu jednog IP6 od 16gb i još mi ostane novaca za odradit vikend u Amsterdamu.
Naravno, govorimo o ovima koji se prodaju ili su prodani za 8k kuna.
Tako da, zaista ne znam tko nije normalan po ovom pitanju.
Nisam siguran o kakvim cijenama pričamo?
Preporučene cijene, cijene u SAD-u, cijene u EU, gdje?
Jer u HR situacija nije niti će bit takva.
Hvala Bogu, ali ljudi nisu prisiljeni kupovati u RH od kad smo u EU. :) EU cijene su takve. Američke cijene su bitno manje.
Ne kosta toliko? Ovo na stranicama HG Spota je prvotravanjska sala? Ispada da je onaj sto ih je prodavao preko njuskala u biti samaritanac. U operatera kad dodju bit ce jos skuplji.
Hvala Bogu, ali ljudi nisu prisiljeni kupovati u RH od kad smo u EU. :) EU cijene su takve. Američke cijene su bitno manje.
Ljudi nisu prisiljeni ni živit u HR, ali to je naša realnost.
Ja kao Hrvat komentiram cijene koje su Hrvatskoj, jer tu živim, radim i na takvom forumu komentiram.
Ovako se možemo bacit i na cijene u SAD-u, a ne u EU.
Nadovezao sam se na ono tvoje, ''sigurno toliko vrijedi, ako toliko košta''.
Da toliko ne vrijedi, pokazuje ti kolega poviše sa cijenama vani.
Naravno da bi prodao za onoliko koliko ga mogu prodat.
Ali to opet ne znači da taj uređaj toliko vrijedi.
Jednostavno ne postoji takav argument, pogotovo ako pogledamo preporučene cijene ili cijene u nekim drugim zemljama.
Pa čak i u tom slučaju, ne postoji takav argument.
Opet, ja sam se bazirao na njuškalo cijene, ove nisam niti gledao.
Na njuškalu možeš za cca 3k kuna uzet jedan M8, G3, Z2....
Za još manje novaca uzmeš čistokrvni android, odnosno Nexus 5.
Po čemu točno IP6 16gb vrijedi duplo duplo, troduplo ili šta ja znam koliko više ?
To što je netko zaluđen ovim i što mora stajat u 15km redu da bi imao novi model čim je izašao, opet ne znači da je to stvarna vrijednost toga.
Naravno, svaki novi uređaj ima napuhanu cijenu u početku.
Nije to slučaj samo sa Appleom.
Ali jednostavno, ovo je previše i nije mi jasno na osnovu čega će netko doć do zaključka da je ovo isplativo i da stvarno toliko vrijedi.
Kad već tolko košta,barem bi mogli radnike platit kako treba.
To je cijena otključanih ajfončeka i uvijek su bile visoke. Četvorka je koštala jednako kad je izbačena.
Briti za otključani ajfonček 64GB plaćaju 620 funti, ili ti 6.000 kn.
Pa 5S 32GB vam košta 5.400 kn kod nas i to uz najjeftiniji ugovor, po 70kn na 12 mjeseci, a 5.500kn traži VIP za 4S 8GB bez ugovorne obveze
Naravno, ogromna većina ljudi kupuje mobitel uz pretplatu jer provideri snize cijenu i ekipa ima osjećaj da dobije mobitel iznimno jeftino.
Npr. gore spomenuti 5S 32GB dobiješ za "samo" 1.000 kn uz ugovor na dvije godine po 375kn mjesečno.
Dobiješ mobitel za soma, platiš još 9.000 u te dvije godine i svi sretni
Zanimljivo je da svake godine, ali baš svake, vidim istu priču oko cijene uređaja i uvijek se svi čude, ne mogu doći sebi,a stvar je vrlo jednostavna - ne kupuj ako ti je skupo. Ne moraš imati baš iPhone6 ili najnoviji Galaxy S
Ja imam dva Samsungova S4 i nisam htio S5 kada sam uzimao drugi S4 za "samo 1.049kn više" kako je rekao dečko za pultom. Zašto? Ne treba mi i ne vrijedi dodatnih soma kuna.
Što se samog S6 tiče, nisam oduševljen, ali jednako je i sa drugim flagship uređajima. Postaje iznimno teško ljude oduševiti bilo čime kad danas aparati imaju sva moguća čuda, osim ako si jedan od onih koji spavaju sa logom određenog prozvođača ispod jastuka pa ti je sve živo odlično kad tvrtka izbaci neki novi model
Ljudi nisu prisiljeni ni živit u HR, ali to je naša realnost.
Ja kao Hrvat komentiram cijene koje su Hrvatskoj, jer tu živim, radim i na takvom forumu komentiram.
Ovako se možemo bacit i na cijene u SAD-u, a ne u EU.
Gluposti. Ne znam tko tebe i na što sili i tko ste to vi, ali ne vidim niti jedan problem da Hrvat kupuje u bilo kojoj EU državi, jer su Hrvati istovremeno građani EU. Nema uvoza, nema carine i nema nikakve razlike gdje kupuješ.
Nije problem ni SAD da je moguće kupiti lokacijski.
Gluposti. Ne znam tko tebe i na što sili i tko ste to vi, ali ne vidim niti jedan problem da Hrvat kupuje u bilo kojoj EU državi, jer su Hrvati istovremeno građani EU. Nema uvoza, nema carine i nema nikakve razlike gdje kupuješ.
Nije problem ni SAD da je moguće kupiti lokacijski.
Ajde sad opet pročitaj moj post i reci mi gdje sam ja napisao da netko nekog sili na kupovinu ili bilo šta drugo ?
Napisao sam da komentiram cijene u HR, jer u HR živim, radim i na HR forumu komentiram.
Ni redovi nisu kao što su nekad bili...
Edit:
http://bgr.com/2014/09/23/does-the-iphone-6-plus-really-bend/
"iPhone ima premium osjecaj kada ga drzis u ruci", "iPhone nije skripavo plasticno smece", "Iphone bla bla bla"
Uvijek dobijem proljev od ovih izjava. Eto vam vas usrani aluminijum, i premium feeling:
http://www.gsmarena.com/iphone_6_plus_appears_easily_prone_to_accidental_bending-news-9734.php
PS: Izvinjavam se sa dupli link, nisam vidio da je kolega iznad stavio isti.
a jbg, sa svakim novim iPhoneom mora biti barem jedna afera, antenagate, žutilo po ekranima, sad savijanje ... na kraju to obično pogodi 0.01% korisnika ili samo njih desetak tisuća :D