DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 84.465
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
13 godina
neaktivan
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
hrvooje kaže...

ali ipak najveći fail bi bio ...

Ako donosi 10% bolju fotografiju od konkurencije meni ovo ne bi toliko smetalo.

16 godina
MasterPeace kaže...
hrvooje kaže...

ali ipak najveći fail bi bio ...

"Da je baba muško, zvala bi se Duško"... No nit je baba muško, nit iPhone 6 ima ovakvu kameru...

pa vi ste stvarno totalno omađijani, šta drugo čovjek da kaže. ne želite vjerovati u slike s reviewa sa phonearene ... i rest my case

Life is too short to remove USB safely
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
zabranjeniples kaže...

Trebaš bit zaostao da iskeširaš 8000kn

?? Odakle vi vadite te glupe cifre?

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=24768

16 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Tonči kaže...
zabranjeniples kaže...

iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn, 64GB je 6100kn. 6+ 16 i 64 su 6100 i 6800. Još uvijek daleko od 8000kn, čak i veća skuplja verzija s više memorije.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina

U T-mobile, obican 16GB ce bit 8499 kn

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 9:40 (Mitch).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn {#}{#} ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji 

16 godina
Tonči kaže...

iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn

Je, to je negdje realna cijena. $650+PDV (us) ili €679 (europe), ili £539(uk).

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Realna bi bila oko 250 dolara otkljucan.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
Pa jeste vi svi normalni? Ako se nešto prodaje po nekoj cijeni, onda očito toliko vrijedi. Ja mogu reć da moj stan vrijedi 5.000 €/m2, ali ako ga ne mogu prodat preko 2.000 €/m2, onda ne vrijedi koliko ja mislim. Što mene briga koliko košta npr 1+1, koji je ok uređaj, kad ga ja ne bih uzeo ni da je 100€, jer ne zadovoljava što bih ja htio... I tako za sve. Pa mi živimo u POTROŠAČKOM, odnosno u TEHNOLOŠKI ZAOSTALOM DRUŠTVU.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
ukay1000 kaže...
Realna bi bila oko 250 dolara otkljucan.

{#}

Ali to je za neku drugu temu, zasto 150grama plastike (i malo metala u nekim slucajevima) kosta $300+.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
sardax kaže...
Pa jeste vi svi normalni? Ako se nešto prodaje po nekoj cijeni, onda očito toliko vrijedi. Ja mogu reć da moj stan vrijedi 5.000 €/m2, ali ako ga ne mogu prodat preko 2.000 €/m2, onda ne vrijedi koliko ja mislim. Što mene briga koliko košta npr 1+1, koji je ok uređaj, kad ga ja ne bih uzeo ni da je 100€, jer ne zadovoljava što bih ja htio... I tako za sve. Pa mi živimo u POTROŠAČKOM, odnosno u TEHNOLOŠKI ZAOSTALOM DRUŠTVU.

Bez tehnoloski. 

@supreme. Istina, ali moze i za manje :)http://www.androidauthority.com/sophone-i6-iphone-clone-528936/

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 10:45 (ukay1000).
16 godina
Tonči kaže...
EchoOne kaže...
Tonči kaže...
zabranjeniples kaže...

iPhone ne košta toliko. iPhone 6 16GB je 5300kn, 64GB je 6100kn. 6+ 16 i 64 su 6100 i 6800. Još uvijek daleko od 8000kn, čak i veća skuplja verzija s više memorije.

Gdje je po toj cijeni

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina

A po čemu ukay1000 mi to živimo u tehnološki naprednom društvu?? Pretpostavljam da se zezaš!?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kloby0903 kaže...
Mitch kaže...

Hahahahahahah...samo ću se nasmijat na ovu cijenu..da 8500kn {#}{#} ne vrijedi toliko nema šanse ... Koristim Oneplus One crni 64gb .. koji ga uništava u svemu po specifikacijama..a triput je jeftiniji 

Fora ste mi vi sa specifikacijama. Jel' ti voziš MAN-ov kamion isto tako, jer ipak uništi svaki auto po specifikacijama...

15 godina
Tonči kaže...

Nisam siguran o kakvim cijenama pričamo?

Preporučene cijene, cijene u SAD-u, cijene u EU, gdje?

Jer u HR situacija nije niti će bit takva.

sardax kaže...

Možeš ti prodavat nešto i po 20000kn, to opet ne znači da to toliko vrijedi.

To što postoji određeni tip ljudi, koji su zbog svoje zaluđenosti spremni izdvojit toliku masu novaca, to je drugi par postola.

Ajmo zamislit da je mobitel bolji od svih flagshipova koji su na tržištu, a nije.

Ali ako zamislimo, opet ne vrijedi toliku razliku, osim ako kupac nije zaostao ili tek sišao s planine.

Uzmem dva flagshipa iz suparničkih tabora (njuškalo) za cijenu jednog IP6 od 16gb i još mi ostane novaca za odradit vikend u Amsterdamu.

Naravno, govorimo o ovima koji se prodaju ili su prodani za 8k kuna.

Tako da, zaista ne znam tko nije normalan po ovom pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 11:08 (zabranjeniples).
16 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
Tonči kaže...

Nisam siguran o kakvim cijenama pričamo?

Preporučene cijene, cijene u SAD-u, cijene u EU, gdje?

Jer u HR situacija nije niti će bit takva.

Hvala Bogu, ali ljudi nisu prisiljeni kupovati u RH od kad smo u EU. :) EU cijene su takve. Američke cijene su bitno manje.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
EchoOne kaže...
Tonči kaže...
zabranjeniples kaže...

Ne kosta toliko? Ovo na stranicama HG Spota je prvotravanjska sala? Ispada da je onaj sto ih je prodavao preko njuskala u biti samaritanac. U operatera kad dodju bit ce jos skuplji.

15 godina
Tonči kaže...

Hvala Bogu, ali ljudi nisu prisiljeni kupovati u RH od kad smo u EU. :) EU cijene su takve. Američke cijene su bitno manje.

Ljudi nisu prisiljeni ni živit u HR, ali to je naša realnost.

Ja kao Hrvat komentiram cijene koje su Hrvatskoj, jer tu živim, radim i na takvom forumu komentiram.

Ovako se možemo bacit i na cijene u SAD-u, a ne u EU.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 11:18 (zabranjeniples).
15 godina
@zabranjeniples, aj mi samo navedi neki "skuplji od prosjeka" komad opreme/tehnike/robe što imaš, a sigurno si mogao kupit neki manje zvučni brand za manje para. Netko kupi Lacoste, npr, majicu za 800,00 kn, netko Polo za 1.000,00 kn, a netko Galileo za 200,00 kn. Jesu li ova prva dva sišla s uma radi toga što su dali 1.000,00 kn za majicu?? Nije maluman netko tko kupi iPhone, jer tako možeš reći za bilo šta ako je skuplje nego što ti misliš da bi trebalo biti. Bili ti prodao nešto za 50% veću cijenu nego što si mislio ako ti netko ponudi, ili bi mu rekao NE i tražio da ti da onoliko koliko ti misliš??
15 godina
sardax kaže...
@zabranjeniples, aj mi samo navedi neki "skuplji od prosjeka" komad opreme/tehnike/robe što imaš, a sigurno si mogao kupit neki manje zvučni brand za manje para. Netko kupi Lacoste, npr, majicu za 800,00 kn, netko Polo za 1.000,00 kn, a netko Galileo za 200,00 kn. Jesu li ova prva dva sišla s uma radi toga što su dali 1.000,00 kn za majicu?? Nije maluman netko tko kupi iPhone, jer tako možeš reći za bilo šta ako je skuplje nego što ti misliš da bi trebalo biti. Bili ti prodao nešto za 50% veću cijenu nego što si mislio ako ti netko ponudi, ili bi mu rekao NE i tražio da ti da onoliko koliko ti misliš??

Nadovezao sam se na ono tvoje, ''sigurno toliko vrijedi, ako toliko košta''.

Da toliko ne vrijedi, pokazuje ti kolega poviše sa cijenama vani.

Naravno da bi prodao za onoliko koliko ga mogu prodat.
Ali to opet ne znači da taj uređaj toliko vrijedi.

Jednostavno ne postoji takav argument, pogotovo ako pogledamo preporučene cijene ili cijene u nekim drugim zemljama.

Pa čak i u tom slučaju, ne postoji takav argument.

Opet, ja sam se bazirao na njuškalo cijene, ove nisam niti gledao.

Na njuškalu možeš za cca 3k kuna uzet jedan M8, G3, Z2....

Za još manje novaca uzmeš čistokrvni android, odnosno Nexus 5.

Po čemu točno IP6 16gb vrijedi duplo duplo, troduplo ili šta ja znam koliko više ?

To što je netko zaluđen ovim i što mora stajat u 15km redu da bi imao novi model čim je izašao, opet ne znači da je to stvarna vrijednost toga.

Naravno, svaki novi uređaj ima napuhanu cijenu u početku.

Nije to slučaj samo sa Appleom.

Ali jednostavno, ovo je previše i nije mi jasno na osnovu čega će netko doć do zaključka da je ovo isplativo i da stvarno toliko vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 11:37 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan

Kad već tolko košta,barem bi mogli radnike platit kako treba.

--------------------------------------------------------------------------------------------

2 0 hvala 0
16 godina
Ja osobno ljude koji kupuju majce za 800-1000 kuna smatram retardima.
15 godina

To je cijena otključanih ajfončeka i uvijek su bile visoke. Četvorka je koštala jednako kad je izbačena.

Briti za otključani ajfonček 64GB plaćaju 620 funti, ili ti 6.000 kn.

Pa 5S 32GB vam košta 5.400 kn kod nas i to uz najjeftiniji ugovor, po 70kn na 12 mjeseci, a 5.500kn traži VIP za 4S 8GB bez ugovorne obveze {#}

Naravno, ogromna većina ljudi kupuje mobitel uz pretplatu jer provideri snize cijenu i ekipa ima osjećaj da dobije mobitel iznimno jeftino.

Npr. gore spomenuti 5S 32GB dobiješ za "samo" 1.000 kn uz ugovor na dvije godine po 375kn mjesečno.

Dobiješ mobitel za soma, platiš još 9.000 u te dvije godine i svi sretni {#}

Zanimljivo je da svake godine, ali baš svake, vidim istu priču oko cijene uređaja i uvijek se svi čude, ne mogu doći sebi,a  stvar je vrlo jednostavna - ne kupuj ako ti je skupo. Ne moraš imati baš iPhone6 ili najnoviji Galaxy S

Ja imam dva Samsungova S4 i nisam htio S5 kada sam uzimao drugi S4 za "samo 1.049kn više" kako je rekao dečko za pultom. Zašto? Ne treba mi i ne vrijedi dodatnih soma kuna.

Što se samog S6 tiče, nisam oduševljen, ali jednako je i sa drugim flagship uređajima. Postaje iznimno teško ljude oduševiti bilo čime kad danas aparati imaju sva moguća čuda, osim ako si jedan od onih koji spavaju sa logom određenog prozvođača ispod jastuka pa ti je sve živo odlično kad tvrtka izbaci neki novi model {#}

Battlelog: [deda] lubosaur

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
Tonči kaže...

Ljudi nisu prisiljeni ni živit u HR, ali to je naša realnost.

Ja kao Hrvat komentiram cijene koje su Hrvatskoj, jer tu živim, radim i na takvom forumu komentiram.

Ovako se možemo bacit i na cijene u SAD-u, a ne u EU.

Gluposti. Ne znam tko tebe i na što sili i tko ste to vi, ali ne vidim niti jedan problem da Hrvat kupuje u bilo kojoj EU državi, jer su Hrvati istovremeno građani EU. Nema uvoza, nema carine i nema nikakve razlike gdje kupuješ.

Nije problem ni SAD da je moguće kupiti lokacijski.

15 godina
Tonči kaže...

Gluposti. Ne znam tko tebe i na što sili i tko ste to vi, ali ne vidim niti jedan problem da Hrvat kupuje u bilo kojoj EU državi, jer su Hrvati istovremeno građani EU. Nema uvoza, nema carine i nema nikakve razlike gdje kupuješ.

Nije problem ni SAD da je moguće kupiti lokacijski.

Ajde sad opet pročitaj moj post i reci mi gdje sam ja napisao da netko nekog sili na kupovinu ili bilo šta drugo ?

Napisao sam da komentiram cijene u HR, jer u HR živim, radim i na HR forumu komentiram.

16 godina
Pa dobro telefoni se isplate kupiti izvana.

Ali opet 850+€ je previše

0 0 hvala 0
16 godina

Hehe:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ni redovi nisu kao što su nekad bili...

Edit:

http://bgr.com/2014/09/23/does-the-iphone-6-plus-really-bend/

tata
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 1:02 (parizer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

"iPhone ima premium osjecaj kada ga drzis u ruci", "iPhone nije skripavo plasticno smece", "Iphone bla bla bla"

Uvijek dobijem proljev od ovih izjava. Eto vam vas usrani aluminijum, i premium feeling:

http://www.gsmarena.com/iphone_6_plus_appears_easily_prone_to_accidental_bending-news-9734.php

PS: Izvinjavam se sa dupli link, nisam vidio da je kolega iznad stavio isti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 7:16 (H4X0R).

2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

a jbg, sa svakim novim iPhoneom mora biti barem jedna afera, antenagate, žutilo po ekranima, sad savijanje ... na kraju to obično pogodi 0.01% korisnika ili samo njih desetak tisuća :D

2 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice