Djeca preko 6 sati dnevno gledaju u ekrane (umjest

poruka: 10
|
čitano: 2.416
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Djeca preko 6 sati dnevno gledaju u ekrane (umjest".
11 godina
neaktivan

Djeca provode pred ekranima onoliko koliko im roditelji dopuste.

14 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Djeca preko 6 sati dnevno gledaju u ekrane (um
1975 djeca su dnevno 6 sati buljila u knjige (umjesto radila u polju).
Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
15 godina
odjavljen
s1m0n kaže...
1975 djeca su dnevno 6 sati buljila u knjige (umjesto radila u polju).

Ona koja su htjela sjedilačke poslove, da.

17 godina
THK kaže...

Ona koja su htjela sjedilačke poslove, da.

Ona druga su htjela poslove u rudniku i kanalizaciji.

17 godina

sjedenje lagano ubija. mišiće, kosti, hrskavice...

danas sam sjedio više od 10h 

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato je najbolje spojit tv na pc pa malo i ležat za promjenu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ubija previše sjedenja,

Ubija kretanje, odnosno boravak vani jer možeš na ovaj ili onaj način nastradati...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa, kad pomuzu krave, preoru njivu, oplijeve korov, nahrane pajceke i kokoši, maknu gnoj iz staje ... ostane im dovoljno vremena za buljenje u zaslon. takva vremena. nekad bi poslije samo zurili pred sebe ili zaspali od umora. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina

a što će drugo djeca radit kad su im livade pretvorili u šoping centre i sterilna (i ne baš zabavna dječija) igrališta koja noću postaju narkić-parkići. ja sam najljepše trenutke u djetinjstvu u prirodi proveo u šikari između dva kvarta gdje sam hvatao žabe i punoglavce, bio Indiana Jones sa džepnim nožićem i radio skloništa te lukove i strijele od šiblja. a sad ako hoću u prirodu moram putovati autom do mjesta koje se može nazvati "priroda"

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 9:24 (Ges).

8 0 hvala 0
17 godina
Ges kaže...

a što će drugo djeca radit kad su im livade pretvorili u šoping centre i sterilna (i ne baš zabavna dječija) igrališta koja noću postaju narkić-parkići. ja sam najljepše trenutke u djetinjstvu u prirodi proveo u šikari između dva kvarta gdje sam hvatao žabe i punoglavce, bio Indiana Jones sa džepnim nožićem i radio skloništa te lukove i strijele od šiblja. a sad ako hoću u prirodu moram putovati autom do mjesta koje se može nazvati "priroda"

Nije čak ni samo to problem, danas možeš završiti u zatvoru ako pustiš djecu van bez nadzora.

Mi smo se penjali po garažama i krovovima, ne dao bog da ti danas netko nađe dijete tako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice