Divljačke borbe ili zabavne ratne igre?

poruka: 33
|
čitano: 8.290
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Divljačke borbe ili zabavne ratne igre?".
13 godina
neaktivan
Divljački borbe ili zabavne ratne igre?

Vremešni T72B ??? Pa što onda reći za ovog SU-100 u prvom planu koji nije ofarban, ali i dan danas djeluje zastrašujuće....

12 1 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bravo za kritiku Jutarnjem koji prati propagandu: sve što je u Rusiji mora da ima veze sa alkoholom i sve je divljački.

Mada ni Rusi nisu baš zlatni:

14 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drago mi je da je još neko primjetio mentalnu neuravnoteženost novinara koji su objavili ovu vijest, inače to nije uradio samo jedan izvor, ostali ili su kopirali bez razmišljanja ili rade propagandu za NATO i planirani (ili eventualni,  ako vam je draže, iako lično mislim da je planiran) sukob sa Rusijom. Jer kad je NATO uništavao Irak i Libiju kako bi danas bile uništene i haotične države, to je bilo oslobađanje od diktatora, dok Rusija ne smije ni vojne vježbe napraviti,a  da se ne nazovu divljacima.

24 2 hvala 4
12 godina

mislim da je svaka vojna vježba, nato-va , ruska, rumunjska, hrvatska ... , divljački čin, pokazivanje nabildanih mišića, dokazivanje da imaš nešto čime susjedu možeš razbiti njušku, možda malo prije nego on odalami tebe.

ovdje se čak i ne radi o vojnoj vježbi. prije bi rekao da je to neki show, možda čak pokušaj začetka neke turističke atrakcije.   uskoro će se pojaviti   oni koji su spremni iskeširati,  kako bi se naganjali po tom poligonu u šarenim tenkićima, pucajući po kartonskim metama. možda su se "divljaci" dosjetili kako pametno iskoristiti hrpu trenutno nekorisnog željeza. lijepo su sve opiturali, još i one dimne bombice u bojama... strava...

grga
Moj PC  
4 12 hvala 0
16 godina
neaktivan

He he. Ispod vijesti mi vrti banner za World of Tanks.

Na stranu pričama o zveckanju oružjem, jer realno gledano ima daleko boljih načina da se napravi demonstracija sa 4 tenka obojana poput Teletubiesa.

Ovo izgleda tolko zabavno da mi dođe da nabavim par starih fićeka, instaliram na njih kupole sa extra velikim paintball topovima i s ekipom krenem na Grobnik.

E onda bi ljudi vidjeli što znači divljačka borba.

Ovaj profil je pod zaštitom Chucka Norrisa.

8 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Divljački borbe ili zabavne ratne igre?
grgaRi kaže...

mislim da je svaka vojna vježba, nato-va , ruska, rumunjska, hrvatska ... , divljački čin, pokazivanje nabildanih mišića, dokazivanje da imaš nešto čime susjedu možeš razbiti njušku

Nemoj previse misliti, to je zahtjevna aktivnost. Radije se vrati u oblake, medju duge i jednoroge, i zamisljaj drzavu koja moze postojati bez vojnih vjezbi a da nije vazal neke vece drzave.

12 godina
protjeran

Sve je to lijepo i fino al kad oni misle preci sa 5.45 na neki normalni metak.Napravili su sprdacinu od tog metka.Cak se i sam mihail krstio rukama i nogama kad su izabrali taj metak.

The world is just illusion

0 2 hvala 0
12 godina
protjeran

Zgodno!

Bilo bi lijepo vidjeti neko međunarodno natjecanje. Rusija kontra Amerike ili nešto slično.

Ah, naši novinari, osim kaj su nepismeni, polupismeni su i najveći lažovi, te ne pišu istinu.

To je njihova najveća boljka. Amateri i hulje prodanih duša.

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
A_Stranger kaže...
grgaRi kaže...

mislim da je svaka vojna vježba, nato-va , ruska, rumunjska, hrvatska ... , divljački čin, pokazivanje nabildanih mišića, dokazivanje da imaš nešto čime susjedu možeš razbiti njušku

Nemoj previse misliti, to je zahtjevna aktivnost. Radije se vrati u oblake, medju duge i jednoroge, i zamisljaj drzavu koja moze postojati bez vojnih vjezbi a da nije vazal neke vece drzave.

kako to izgleda, kada se tenkovima pokušava zabranit misliti, smo vidjeli 1989. a i puno puta kasnije. nek si tenkoljupci malo uzmu vremena i pogledaju

, dok odmaraju od bf3, 4, wot i šta ti ja znam čega. ja se idem izležavat na dugu i držat jednoroga za ... rog.

grga
17 godina
odjavljen
grgaRi kaže...

kako to izgleda, kada se tenkovima pokušava zabranit misliti, smo vidjeli 1989. a i puno puta kasnije. nek si tenkoljupci malo uzmu vremena i pogledaju

, dok odmaraju od bf3, 4, wot i šta ti ja znam čega. ja se idem izležavat na dugu i držat jednoroga za ... rog.

Nevjerojatno...

Ljudi nađu zabavnu i bezazlenu primjenu starim i neupotrebljivim tenkovima i nađu se oni koji pljuju po tome... Možda bi se onda trebalo ukinuti streljaštvo, bacanje koplja (također oružje), mačevanje i sve što ima ikakav "okus" po oružju?

Freak Show Inc.
12 godina

ni u kom slučaju ne zagovaram zabranu toga šta si nabrojao. niti držim da je problem u oružju.   citirat ću sebe u prvom postu, ove teme:

"...možda su se "divljaci" dosjetili kako pametno iskoristiti hrpu trenutno nekorisnog željeza. lijepo su sve opiturali, još i one dimne bombice u bojama... strava...

problem je u tome kad se oružje koristi za to kako bi se drugima uskratilo pravo da misle. that is my point ...

grga
17 godina
odjavljen
grgaRi kaže...

problem je u tome kad se oružje koristi za to kako bi se drugima uskratilo pravo da misle. that is my point ...

Ovdje se radi o dijametralno suprotnoj namjeni a ti svejedno proljevaš žuč i stavljaš linkove na dokumentarce .

Freak Show Inc.
12 godina
A_Stranger kaže...

zbog ove izjave sam ja prolio žuč.   al dobro, ta izjava   govori nešto o samom autoru. gledaj, ako se ne slažeš samnom, stisni td ili daj neki argument. pa ćemo raspravljat. ja tom A_Strangeru, recimo nikada rekao, da ne misli ili da ne piše. jednostavno ne poznajem ga, niti ga želim uvrijedit zbog nekog njegovom mišljenja

grga
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 9:21 (grgaRi).
13 godina
odjavljen
grgaRi kaže...

Čovjek pa što je s tobom. Ovo je organizirana vježba/natjecanje vojnika 4-iju država. Nisu ti to neki amateri koji bi radili gluposti, a i samo natjecanje se odvijalo na poligonu. Da li si pročitao članak, ili si počeo trabunjati bez ikakvog razloga. Kakve veze ima ova vježba s ratovima i glupostima koje pojedinci u Rusiji pod utjecajom alkohola rade? Imaju staru opremu i oružje koje će ovako i onako uništiti. Uz to ovo je bila dobra vježba za vojnike.

12 godina

pročitao sam članak. to je bio show, a ne ozbiljna vojna vježba, u kojoj se koristi moderno i sofisticirano oružje zadnje generacije. i naravno da se o "pravim" vojnim   vježbama ne trubi na sve strane u medijima...

grga
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

WOT uzivo :)

Džedaj

5 1 hvala 0
16 godina
T-55 kaže...

Sve je to lijepo i fino al kad oni misle preci sa 5.45 na neki normalni metak.Napravili su sprdacinu od tog metka.Cak se i sam mihail krstio rukama i nogama kad su izabrali taj metak.

a zasto da prelaze na drugi kad je ovaj najubojitiji....  

Opali HVALA ↓↓↓
16 godina
protjeran
grgaRi kaže...

Tiananmen trg je primjer situacije kad oni koji ne znaju misliti zele srusiti sa vlasti one koji znaju misliti, i zamijeniti ih.

Jedini problem sa tenkovima na Tiananmen trgu je taj sto je kineska vlast bila previse milostiva i nisu tenkovima eliminirali vise tih ne-mislioca. Sam incident je prenapuhan do neba, a uz to se nista nije dogodilo na Tiananmenu nego u drugim dijelovima grada.

Daj se ti vrati svojim dugama i jednorozima. Umjesto da se zgrazas nad Tiananmenom radije nadji jednu jedinu civilizaciju u povijesti koja nije ubijala vlastite ljude. Koliko su Amerikanci pokosili svojih u gradjanskom ratu u borbi za vlast? Koliko Rusi u cistkama? Koliko Japanci u feudalnim ratovima? Koliko Azteci, Maje i Inke zrtvovanjem? Koliko Rimsko carstvo taktikom desetkovanja ili u gradjanskim ratovima? Koliko Papinska drzava lomacama? Koliko Britanci u gusenju pobuna? Koliko Francuzi u revoluciji? Koliko Nijemci u prociscenju rasa?

Jos uvijek mi nisi odgovorio koja je to znacajna drzava nesto postigla u povijesti bez vojnih vjezbi? Koja je civilizacija nastala bez vojnih vjezbi? Svijet duginih boja i jednoroga.

12 godina
A_Stranger kaže...

Jos uvijek mi nisi odgovorio koja je to znacajna drzava nesto postigla u povijesti bez vojnih vjezbi? Koja je civilizacija nastala bez vojnih vjezbi? Svijet duginih boja i jednoroga.

a šta je to postignuće neke države?  pootkidane ruke i noge, proliveni hektolitri krvi, tone raskomadanog topovskog mesa. za račun debelog bankara ili vlasnika globalne koorporacije, koji ispijaju viski, puše kubanske cigare, nazdravljaju krvavom piru.

" Jedini problem sa tenkovima na Tiananmen trgu je taj sto je kineska vlast bila previse milostiva i nisu tenkovima eliminirali vise tih ne-mislioca". ako si   ovo ozbiljno mislio,   svaka ti čast, imaš TU od mene ...

grga
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:31 (grgaRi).
17 godina
neaktivan
I Drago se malo pogubio, pa optužuje novinarku za 'pivo i muziku', a dotična je samo citirala (s navođenjem izvora) ruske novinare.
Što se (idiotskog) naslova tiče, bugovci su svojom politikom naslovljavanja odavno izgubili moralno pravo da kritiziraju druge.
12 godina
protjeran
jocommb kaže...

Jest najubojitiji za zeceve i miseve.Cak spetsnaz nije htio da koristi 5.45 u ceceniji nego su uzeli dobri stari 7.62.Pusti ratne price o svemogucem "kostolomcu",jer su ti isti ljudi mislili da mogu ispaljivati tromblone bojevim metkom.

17 godina
odjavljen
T-55 kaže...
jocommb kaže...

Jest najubojitiji za zeceve i miseve.Cak spetsnaz nije htio da koristi 5.45 u ceceniji nego su uzeli dobri stari 7.62.Pusti ratne price o svemogucem "kostolomcu",jer su ti isti ljudi mislili da mogu ispaljivati tromblone bojevim metkom.

Neki trombloni mogu biti ispaljeni sa vulgaris metkom...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
A_Stranger kaže...

Zapravo je jako tužno meni da u 21 st. smo još uvijek tako krvoločna rasa koja međusobno ratuje. Nismo napredovali u tom pogledu ni milimetra. Samo je tehnologija za ubijanje unčikovitija.

12 godina
protjeran
Friday kaže...

Neki trombloni mogu biti ispaljeni sa vulgaris metkom...

Znam to,ali na pocetku rata su se koristili jugoslovenski bez hvataca zrna,pa je bilo majstora koji su mislili da mogu sa bojevim ispaljivati.

16 godina
protjeran
grgaRi kaže...

a šta je to postignuće neke države?

" Jedini problem sa tenkovima na Tiananmen trgu je taj sto je kineska vlast bila previse milostiva i nisu tenkovima eliminirali vise tih ne-mislioca". ako si   ovo ozbiljno mislio,   svaka ti čast, imaš TU od mene ...

Naravno da sam ozbiljno mislio. Dodju inferiorni demokrati koji pokusavaju srusiti superiorne autokrate. Superiorni mislioci i djelatnici im daju hrpu vremena da se maknu kako bi zivot mogao dalje normalno funkcionirati u gradu i drzavi. Ali ne, ovi se nastave, dignu barikade i sto sve ne, i tako tjednima. Onda dobe upozorenje da ce biti nasilno skrseni ukoliko se ne maknu, ali moraju oni biti bahati i dalje se glupirati. Nakon toga stizu tenkovi i gameover. Ako su tebi ovdje problem tenkovi to je zato jer si inferiorni mislilac pa suosjecas sa istima, dok ja suosjecam sa pametnim i sposobnim vrhom kineske vlasti a ne sa onima koji su ih pokusali svrgnuti.

A sto se tice tvog pitanja o postignucu drzave i civilizacije, tu si nabrojao neke stvari koje su karakteristicne za drzavu Hrvata a ne za naprednu drzavu i civilizaciju. Jadan pokusaj da potkopas moju tezu.

12 godina
Divljačke borbe ili zabavne ratne igre?

ma kakva Hrvatska.   svagdje je obrazac isti. debeli profiteri omaste brk, dok se obična raja komada

ok, ti i ja smo očito svaki sa svoje strane barikade. niti ću ja uspjet prosvjetlit tebe, niti ti mene. misli kako te volja, tvoja stvar. lp

grga
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 14:57 (grgaRi).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Divljačke borbe ili zabavne ratne igre?
grgaRi kaže...

ma kakva Hrvatska.   svagdje je obrazac isti. debeli profiteri omaste brk, dok se obična raja komada

Nije svugdje obrazac isti. Drzave kao Hrvatska propadnu ili postanu vazali, dok drzave poput Rima izgrade svjetsko carstvo sa naprednom tehnologijom, kulturom, i ostalim postignucima.

Naravno da oni sposobni na vrhu omaste brk. Bilo bi uzasno da se raja gosti jednako kao i oni najzasluzniji za postignuca neke civilizacije. A to sto su na vrhu Hrvatske nesposobni koji omascuju svoj brk, hajde pogodi tko je za to zasluzan? Pa ta tvoja raja.

Zlo mi je od te pateticne raje koja si umislja da bi trebala imati novca kao Bill Gates a sustavno sabotiraju svaki pozitivni napor.

16 godina

pa kad je za njih sto se nepropucas jednom s 5.45 nista ti nece bit...to ce samo malo da te pecne 

:D

Opali HVALA ↓↓↓
12 godina
Re: Divljačke borbe ili zabavne ratne igre?
A_Stranger kaže...

Nije svugdje obrazac isti. Drzave kao Hrvatska propadnu ili postanu vazali, dok drzave poput Rima izgrade svjetsko carstvo sa naprednom tehnologijom, kulturom, i ostalim postignucima.

Naravno da oni sposobni na vrhu omaste brk. Bilo bi uzasno da se raja gosti jednako kao i oni najzasluzniji za postignuca neke civilizacije. A to sto su na vrhu Hrvatske nesposobni koji omascuju svoj brk, hajde pogodi tko je za to zasluzan? Pa ta tvoja raja.

Zlo mi je od te pateticne raje koja si umislja da bi trebala imati novca kao Bill Gates a sustavno sabotiraju svaki pozitivni napor.

vidiš, od tog   rimskog carstva su ostala tri kamena, kao šta će jednog dana propast i ta tvoja nadmoćna kineska uber rasa. doletjet će iz svemira neka grota i sravnit svu tu naprednu civilizaciju, svesti na prah i pepeo. ili još bolje, sravnit će nas ti tvoji superiorni i nadmoćni jednim pritiskom na crveni gumb. iz čistog straha. sve ti se to vrti u krug. od pamtivjeka

grga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice