Cyanogen ima više korisnika negoli Windows Mobile

poruka: 19
|
čitano: 3.047
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cyanogen ima više korisnika negoli Windows Mobile ".
17 godina

Hm, nemojte me upucati zbog neznanja, ali nije li cyanogen u biti moddani android?
Mislim, nebi li trebao onda biti nešto kao distra androida a ne kao eto "naš OS" ima ovo i ono?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: Cyanogen ima više korisnika negoli Windows Mob
overhaul kaže...

Hm, nemojte me upucati zbog neznanja, ali nije li cyanogen u biti moddani android?
Mislim, nebi li trebao onda biti nešto kao distra androida a ne kao eto "naš OS" ima ovo i ono?

yep, moddani android..

ko i htc sense, samsung touchwizz..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina

lameri

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Pa jos poraznije bi zvucao naslov kako jedna od modifikacija Androida, koja ne dolazi s mobitelom, ima vecu zastupljenost od dva kompletna OS-a zajedno.

A vjerujem da je i MIUI jaci od navedenih.

17 godina
BlueMax kaže...
overhaul kaže...

Pa jos poraznije bi zvucao naslov kako jedna od modifikacija Androida, koja ne dolazi s mobitelom, ima vecu zastupljenost od dva kompletna OS-a zajedno.

A vjerujem da je i MIUI jaci od navedenih.

ma ok, pa to bi vjerojatno mogao reći i htc sense i samsung touchwiz i t.d. ANdroid ima i problem zbog ogromne fragmentacije koliko znam, pa je jako teško i skupo pokoordinirati dobro optimizacije za mogućnosti i limitacije pojedinog hardvera. Utoliko je mana Windows moba ili Blackberry OSa u biti i prednost, jer mogu fino podesiti hardver na svoj softver, pa koliko znam, ljudi budu prilično zadovoljni performansama, trajnošću baterije i pouzdanošću relativno lošijeg i jeftinijeg hardvera u odnosu na ono što mora overkillati hardverski android bazirani hardver. Naravno da je tu još najbolji iOS koji ima i dobru zastupljenost i za svoj hardver optimiziran OS, pa ih fino proizvodnja za jednake performanse košta manje (što je jelte bolji profit)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
11 godina
odjavljen

Windows Mobile je buduća verzija WP ,Windows 10 Mobile,koji je jako dobar,snažan i najsigurniji OS. Lako je pljuvati po neisprobanom proizvodu.

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;) http://techforums.ml
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

While 50 million users is no laughing matter, the company seems to be mistaken in its belief of having achieved its coveted dream of becoming the provider of the third most used OS in the mobile space. A quick study of Microsoft's financial statements - easily accessible online - reveals that over the past five quarters, the company has already sold 42.5 million Lumia devices. Including sales of Windows Phone 8 devices before the Lumia division was bought by Microsoft, Windows 7 devices and whatever number of active devices is still running on Blackberry OS, it seems quite unlikely that CyanogenMod has more users than Windows Phone, let alone Windows Phone and Blackberry combined.

http://www.neowin.net/news/cyanogen-claims-it-has-more-users-than-windows-mobile-and-blackberry-combined

Treba se malo proucit situacija prije postanja ovakvih stvari, pogotovo ovaj sta je event odrzavao. =)

Edit: jos jedan clanak

http://wmpoweruser.com/no-at-50-million-users-cyanogen-does-not-have-more-users-than-windows-phone/

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 22:57 (Balkana).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina

Tko nema vise korisnika od WP-a i BB-a. Pretpostavljam da ima vise korisnika na Symbianu nego na WP-u :)

Rvat katolik!

0 1 hvala 0
11 godina
tnakir kaže...

Tko nema vise korisnika od WP-a i BB-a. Pretpostavljam da ima vise korisnika na Symbianu nego na WP-u :)

Vjerojatno ima više aktivnih nokia 3310 nego win OS na mobilnim uređajima 

Samomrzeći hrvat
17 godina

Pa ja doma imam potpuno funkcionalnu Nokiu 3310.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Isto , jednostavno stvari iz djetinjstva se ne zaboravljaju. Windows 10 Mobile ima novije mogućnosti kao što je pomjeranje tipkovnice po ekranu, split screen, pokretanje Android i iOS aplikacija,korištenje Start Screena vodoravno i ono najbolje, Continuum. Koga više zanima može se uključiti u raspravu u Windows Phone temi da sad ne spamamo.

http://www.techforums.ml
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

I sta tu? Zelis mozda reci da postoji jedan primjerak negdje koji nije u potpunosti funkcionalan? :)

17 godina
Hann kaže...

I sta tu? Zelis mozda reci da postoji jedan primjerak negdje koji nije u potpunosti funkcionalan? :)

Kaj?

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Windows Mobile je buduća verzija WP ,Windows 10 Mobile,koji je jako dobar,snažan i najsigurniji OS. Lako je pljuvati po neisprobanom proizvodu.

Znas sta, Apple ovce su milost bozja. Statistiku (OS-a koji postoji) nazivas pljuvanjem neisprobanog proizvoda, a upravo ti imas obraza neisprobani proizvod nazivati dobrim, snaznim i najsigurnijim?

Windows Mobile je stara verzija Microsoftovog mobile OS-a koju sam koristio prije 7 godina (HD2) i od onda (cak i ranije od pocket PC OS-a) gledam kako Microsoft sa svojim OS-ovima luta ko guske u magli, vara svoje korisnike i iz verzije u verziju ima porazavajuce rezultate. Firma koja je bila prva na trzistu smartphone OS-ova danas je zadnja. Zasto? Sigurno ne zbog kvalitete, snage i sigurnosti svojih mobile OS-ova. Dok iOS i Android nisu ni postojali Microssoft je uspjevao iz verzije u verziju nekompatibilnost imati kao jedinu konstantu. I umjesto da kao prvi i jedini (mislim da je tada i HP imao neku svoju verziju, no nebitno) danas oni imaju 90+% trzista oni sakupljaju mrvice. Zasluzeno.

A ti se tjesi kako ce WP 26 biti kompatibilan sa WP 25 i da ces dobiti nadogradnju.

11 godina
odjavljen

Nemaš pojma o WP i kako rade,Windows 10 Mobile je zakon. Ako Android podržava SplitScreen,pomjeranje tipkovnice po ekranu,da ima odličnu kameru (Nokie imaju daleko bolje kamere zbog CarlZeiss optike). Nas u WP temi ima zadovoljnih korisnika koji su sretni sa svojim WP mobitelima,a nadogradnju će dobiti svi WP mobiteli. Lako je trolati i pričati gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Nemaš pojma o WP i kako rade,Windows 10 Mobile je zakon. Ako Android podržava SplitScreen,pomjeranje tipkovnice po ekranu,da ima odličnu kameru (Nokie imaju daleko bolje kamere zbog CarlZeiss optike). Nas u WP temi ima zadovoljnih korisnika koji su sretni sa svojim WP mobitelima,a nadogradnju će dobiti svi WP mobiteli. Lako je trolati i pričati gluposti.

U iPhone temi imas korisnike koji su zadovoljni svojim mobitelima.

U samsung temi ista stvar. LG tema? Ista stvar. HTC tema? Da ti nacrtam ili znas gdje ovo vodi?

Nitko nije rekao da je WP s*anje. Ja prvi to necu reci. No cinjenica je da WP nije uspio. Za sad. Dapace, ne da nije uspio zaprijetiti appleu i googleu, vec je u rangu statisticke pogreske na razno-raznim chartovima online. Sad, do cega je to... Ne zelim ni ulaziti u to, jer razno razni fanboysi bi navalili na mene kao da sam im sestru udario. Nemoj me pogresno shvatiti, nisu nista ni android i ios fanboysi bolji.

14 godina
neaktivan

Mislio sam probat Cyanogen ali, štajaznam, u redu mi je standardni Android. Ovi što vole moddat pričaju kako je Cyanogen brži (to govore za svaki rom zapravo), ali ti koji modiraju će UVIJEK reć da je brže i bolje i "sloboda", tako da mi to ništa ne govori. Nikad nikakvih mjerenja ne bude, samo "brže je".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Po nacinu pisanja vjerujem da imas do 12 godina. U tom slucaju komuniciras s nekim ko je mobilne OS-ove koristio prije nego sto si se rodio.

Windows 10 Mobile je zakon? Nakon koliko dugo koristenja si dosao do tog zakljucka?

11 godina
odjavljen

Windows Phone koristim dugo vremena od 8.0,10 je još u testnoj fazi i 10166 sam koristio neko vrijeme. Imam 18 godina ne 12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice