RX 6700XT Pomoć

poruka: 3
|
čitano: 1.147
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
RX 6700XT Pomoć

RX6700XT mi zadnjih par dana ima ove crne linije po cijelom ekranu, ne nestanu ni kad se prebacim sa DP na HDMI(na HDMI bude jos gore, neki cudni flickering) ni kad sam izvadio i ponovno ubacio i prispojio graficku

Driveri su 23.11.1, navodno najstabilniji noviji driveri, na novijima linije jos i treptere

Kupljena prije malo više od 2 god, većinom korištena za blagi gaming pa mi nerealno da već krepaje

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 22:52 (Chizle).

0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Re: RX 6700XT Pomoć
Chizle kaže...

RX6700XT mi zadnjih par dana ima ove crne linije po cijelom ekranu, ne nestanu ni kad se prebacim sa DP na HDMI(na HDMI bude jos gore, neki cudni flickering) ni kad sam izvadio i ponovno ubacio i prispojio graficku

Driveri su 23.11.1, navodno najstabilniji noviji driveri, na novijima linije jos i treptere

Kupljena prije malo više od 2 god, većinom korištena za blagi gaming pa mi nerealno da već krepaje

Probas kod nekoga drugoga i obrnuto, eventualno s drugim monitorom i to je to ako u svakom slucaju pokazuje linije nosi na reklamaciju!

16 godina
Re: RX 6700XT Pomoć
Chizle kaže...

probaj drugi monitor ili tv spoji, vjerovatno otišao monitor

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice