Bugova nagradna igra - Osvojite 3 asa!

poruka: 40
|
čitano: 9.030
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bugova nagradna igra - Osvojite 3 asa!".
17 godina
neaktivan

Ja bih najradije treci as... drugi nikako... jedino da ga preprodam {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina

Slično i ovde. Slušalice, mikrofon i tastaturu zadovoljavajućeg kvaliteta već imam, multifunkcijski uređaj bi mi dobro došao, ali posedujem korektan laserski štampač i to mi je glavno, a Radeon 6870 bi mi definitivno baš "legao".

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 23:19 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Objava rezultata 1. Aprila! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
18 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Bugova nagradna igra - Osvojite 3 asa!
upucao bih se da dobijem grafu. Onaj multipraktik bi prodao,a headset bi mi lijepo legao. Kad ce SSD u nagradnu?
Hacking is not a crime - - - - - - - Android rulz!!
15 godina
neaktivan

Nakon nebrojenih nagradnih fail-ova koje sam doživio od strane bug-a ova 6870 bi popravila sve :) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Meni bi grafa najbolje sjela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

da li je potrebno upisivati broj telefona i adresu te vi obećavate da te podatke neće prosljediti dalje? ako da, zašto ste gladni za podacima?

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

4 6 hvala 2
15 godina
protjeran

A da u sljedecu nagradnu igru ubacite jeftinije stvari a da ih je vise pa da su vece sanse za osvajanje?  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toon kaže...

Ja bih najradije treci as... drugi nikako... jedino da ga preprodam {#}

znači da baš slučajno tebe izvuku ti bi nagradu odbio :p

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
16 godina
Ivan(4) kaže...

Slično i ovde. Slušalice, mikrofon i tastaturu zadovoljavajućeg kvaliteta već imam, multifunkcijski uređaj bi mi dobro došao, ali posedujem korektan laserski štampač i to mi je glavno, a Radeon 6870 bi mi definitivno baš "legao".

heh, ak dobiš daš meni svoju 4670 {#} baš bi mi "legla"{#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina

Rado!  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto ako ja dobijem trećeg asa mijenjam ga za drugog ako je netko zainteresiran ;) . Meni bi baš taj drugi došao ko budali šamar jer moram pod hitno ubost neki laser

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bit ću prorok i reći ću da ćr dobit K{#}...1 i 3 nagrada ZG 2 ili u ST ili u RI...toliko o random izvlačenju

17 godina
hrvooje kaže...

da li je potrebno upisivati broj telefona i adresu te vi obećavate da te podatke neće prosljediti dalje? ako da, zašto ste gladni za podacima?

Da te mogu nazvat da si dobio i da ti mogu poslat nagradu!?!?!?!?! Koji ste vi likovi.

Nesto mi se dogadja. Dopiydilo mi je piydit :(
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da te mogu nazvat da si dobio i da ti mogu poslat nagradu!?!?!?!?! Koji ste vi likovi.

Svaki dan vidim neki novi nivo paranoje na internetu.

Ne odnosi se to na Hrvoja, već puno ekipe ima tu neku spiku o anonimnosti, kao da nekoga zapravo zanima tko su.

---

Da se vratimo na temu. Iskreno bi mi super sjele sluške i tipkovnica.

Trenutno imam G15 i Gamecom 377, pa bi "nadogradnja" sjela ko budali šamar. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Ne bi se bunio niti za jednog asa,sve se to može fino utopiti pa si lako kupiš kaj ti treba.
17 godina
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Svaki dan vidim neki novi nivo paranoje na internetu.

Ne odnosi se to na Hrvoja, već puno ekipe ima tu neku spiku o anonimnosti, kao da nekoga zapravo zanima tko su.

---

Da se vratimo na temu. Iskreno bi mi super sjele sluške i tipkovnica.

Trenutno imam G15 i Gamecom 377, pa bi "nadogradnja" sjela ko budali šamar. :)

krivo ste me razumjeli. uopće nisam paranoičan. to je bio sarkazam na draginu kolumnu.  

inače, pisač bi odlično zamijenio stari epson c46, apsolutni vladar zamjenskih tonera od 10 kn.

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
16 godina
neaktivan

Sve skuplje  nagrade koje se mogu dobiti idu u Hrvatsku, mislim nema logike  samo one "nagradice" citaoci BUG-a koji se nalaze u susjednim drzavama jedino tada se mogu nadati dobitku. Nemojte se naci uvrijedjeni nemam nista protiv Hrvata ,ali ovo je ipak magazin koji ide i van Hrvatske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije istina, isle su nagrade i za Sarajevo i Tuzlu ako se ne varam.

A sto se sadasnjih nagrada tice, nebih se bunio ni na jednu. Poklonjenom konju se ne gleda u oci. Da mi razbijenog Ficu daju, imam i s njim sta, baciti ga u otpad i dic stogod para. Tako i sa ovim nagradama. Da dobijem Headset ili grafu ostavio bih ih, a da dobijem ovaj "printer" njega bih prodao. 

Low life ! .. Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 9:22 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr_evolution kaže...

Sve skuplje  nagrade koje se mogu dobiti idu u Hrvatsku, mislim nema logike  samo one "nagradice" citaoci BUG-a koji se nalaze u susjednim drzavama jedino tada se mogu nadati dobitku. Nemojte se naci uvrijedjeni nemam nista protiv Hrvata ,ali ovo je ipak magazin koji ide i van Hrvatske.

Kad uzmes u obzir da je ispod 5% citatelja van RH sto mislis kolike su sanse da nagradu dobije netko iz npr BiH ili RS? Cista statistika. Nemoj se naci uvjrijedjen ali ne postoji nikakva nacionalna diskriminacija.

16 godina
neaktivan

mislim da vise od 5% ljudi van hrvatske cita ovaj magazin je ide u dosta drzava

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 9:23 (dr_evolution).
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

A sto se sadasnjih nagrada tice, nebih se bunio ni na jednu. Poklonjenom konju se ne gleda u oci. Da mi razbijenog Ficu daju, imam i s njim sta, baciti ga u otpad i dic stogod para. Tako i sa ovim nagradama. Da dobijem Headset ili grafu ostavio bih ih, a da dobijem ovaj "printer" njega bih prodao. 

da islo je i tamo nagrada ali kakvih ??

16 godina
neaktivan
Gman kaže...

da istina je da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali gdje je tu ravnopravnost ljudi kada vide da je veoma mala mogucnost da dobiju nagradu oni ce da odustanu od citanja

16 godina
neaktivan

To je do covjeka i njegovog razmisljanja. Ja ne citam BUG da dobijem nagradu, vec za sebe i za znanje, jer me to zanima.

Low life ! .. Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life!
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
dr_evolution kaže...
Gman kaže...

da istina je da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali gdje je tu ravnopravnost ljudi kada vide da je veoma mala mogucnost da dobiju nagradu oni ce da odustanu od citanja

A bug kupujes samo radi toga jer se nadas da ces nesto dobit? Good luck. 3 nagrade na 30 000 ljudi. Dobre su ti sanse.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
dr_evolution kaže...
Gman kaže...

A bug kupujes samo radi toga jer se nadas da ces nesto dobit? Good luck. 3 nagrade na 30 000 ljudi. Dobre su ti sanse.

ja ne uzimam BUG samo radi nagrade cak nisam ucestvovao n u jednoj ,pogresno sam se izrazio da ljudi nece citat BUG nego ce biti razocarani

17 godina

Treba imati realna ocekivanja (odnosno - da je vjerojatnost od 99.9999% da neces nista dobit).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Treba imati realna ocekivanja (odnosno - da je vjerojatnost od 99.9999% da neces nista dobit).

nije to bila bit hoculi ja osvojit nego drzavljanin druge drzave

16 godina
neaktivan

Idem lagano do kioska {#}

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr_evolution kaže...
tnakir kaže...

nije to bila bit hoculi ja osvojit nego drzavljanin druge drzave

Pa receno ti je da su nagrade vec isle u npr BiH.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice