Ja bih najradije treci as... drugi nikako... jedino da ga preprodam
Slično i ovde. Slušalice, mikrofon i tastaturu zadovoljavajućeg kvaliteta već imam, multifunkcijski uređaj bi mi dobro došao, ali posedujem korektan laserski štampač i to mi je glavno, a Radeon 6870 bi mi definitivno baš "legao".
Objava rezultata 1. Aprila!

Nakon nebrojenih nagradnih fail-ova koje sam doživio od strane bug-a ova 6870 bi popravila sve :)
Meni bi grafa najbolje sjela.
da li je potrebno upisivati broj telefona i adresu te vi obećavate da te podatke neće prosljediti dalje? ako da, zašto ste gladni za podacima?
A da u sljedecu nagradnu igru ubacite jeftinije stvari a da ih je vise pa da su vece sanse za osvajanje?
Ja bih najradije treci as... drugi nikako... jedino da ga preprodam
znači da baš slučajno tebe izvuku ti bi nagradu odbio :p
Slično i ovde. Slušalice, mikrofon i tastaturu zadovoljavajućeg kvaliteta već imam, multifunkcijski uređaj bi mi dobro došao, ali posedujem korektan laserski štampač i to mi je glavno, a Radeon 6870 bi mi definitivno baš "legao".
heh, ak dobiš daš meni svoju 4670 baš bi mi "legla"
Rado!
Eto ako ja dobijem trećeg asa mijenjam ga za drugog ako je netko zainteresiran ;) . Meni bi baš taj drugi došao ko budali šamar jer moram pod hitno ubost neki laser
bit ću prorok i reći ću da ćr dobit K...1 i 3 nagrada ZG 2 ili u ST ili u RI...toliko o random izvlačenju
da li je potrebno upisivati broj telefona i adresu te vi obećavate da te podatke neće prosljediti dalje? ako da, zašto ste gladni za podacima?
Da te mogu nazvat da si dobio i da ti mogu poslat nagradu!?!?!?!?! Koji ste vi likovi.
Da te mogu nazvat da si dobio i da ti mogu poslat nagradu!?!?!?!?! Koji ste vi likovi.
Svaki dan vidim neki novi nivo paranoje na internetu.
Ne odnosi se to na Hrvoja, već puno ekipe ima tu neku spiku o anonimnosti, kao da nekoga zapravo zanima tko su.
---
Da se vratimo na temu. Iskreno bi mi super sjele sluške i tipkovnica.
Trenutno imam G15 i Gamecom 377, pa bi "nadogradnja" sjela ko budali šamar. :)
Svaki dan vidim neki novi nivo paranoje na internetu.
Ne odnosi se to na Hrvoja, već puno ekipe ima tu neku spiku o anonimnosti, kao da nekoga zapravo zanima tko su.
---
Da se vratimo na temu. Iskreno bi mi super sjele sluške i tipkovnica.
Trenutno imam G15 i Gamecom 377, pa bi "nadogradnja" sjela ko budali šamar. :)
krivo ste me razumjeli. uopće nisam paranoičan. to je bio sarkazam na draginu kolumnu.
inače, pisač bi odlično zamijenio stari epson c46, apsolutni vladar zamjenskih tonera od 10 kn.
Sve skuplje nagrade koje se mogu dobiti idu u Hrvatsku, mislim nema logike samo one "nagradice" citaoci BUG-a koji se nalaze u susjednim drzavama jedino tada se mogu nadati dobitku. Nemojte se naci uvrijedjeni nemam nista protiv Hrvata ,ali ovo je ipak magazin koji ide i van Hrvatske.
Nije istina, isle su nagrade i za Sarajevo i Tuzlu ako se ne varam.
A sto se sadasnjih nagrada tice, nebih se bunio ni na jednu. Poklonjenom konju se ne gleda u oci. Da mi razbijenog Ficu daju, imam i s njim sta, baciti ga u otpad i dic stogod para. Tako i sa ovim nagradama. Da dobijem Headset ili grafu ostavio bih ih, a da dobijem ovaj "printer" njega bih prodao.
Sve skuplje nagrade koje se mogu dobiti idu u Hrvatsku, mislim nema logike samo one "nagradice" citaoci BUG-a koji se nalaze u susjednim drzavama jedino tada se mogu nadati dobitku. Nemojte se naci uvrijedjeni nemam nista protiv Hrvata ,ali ovo je ipak magazin koji ide i van Hrvatske.
Kad uzmes u obzir da je ispod 5% citatelja van RH sto mislis kolike su sanse da nagradu dobije netko iz npr BiH ili RS? Cista statistika. Nemoj se naci uvjrijedjen ali ne postoji nikakva nacionalna diskriminacija.
mislim da vise od 5% ljudi van hrvatske cita ovaj magazin je ide u dosta drzava
A sto se sadasnjih nagrada tice, nebih se bunio ni na jednu. Poklonjenom konju se ne gleda u oci. Da mi razbijenog Ficu daju, imam i s njim sta, baciti ga u otpad i dic stogod para. Tako i sa ovim nagradama. Da dobijem Headset ili grafu ostavio bih ih, a da dobijem ovaj "printer" njega bih prodao.
da islo je i tamo nagrada ali kakvih ??
da istina je da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali gdje je tu ravnopravnost ljudi kada vide da je veoma mala mogucnost da dobiju nagradu oni ce da odustanu od citanja
To je do covjeka i njegovog razmisljanja. Ja ne citam BUG da dobijem nagradu, vec za sebe i za znanje, jer me to zanima.
da istina je da se poklonjenom konju ne gleda u zube ali gdje je tu ravnopravnost ljudi kada vide da je veoma mala mogucnost da dobiju nagradu oni ce da odustanu od citanja
A bug kupujes samo radi toga jer se nadas da ces nesto dobit? Good luck. 3 nagrade na 30 000 ljudi. Dobre su ti sanse.
A bug kupujes samo radi toga jer se nadas da ces nesto dobit? Good luck. 3 nagrade na 30 000 ljudi. Dobre su ti sanse.
ja ne uzimam BUG samo radi nagrade cak nisam ucestvovao n u jednoj ,pogresno sam se izrazio da ljudi nece citat BUG nego ce biti razocarani
Treba imati realna ocekivanja (odnosno - da je vjerojatnost od 99.9999% da neces nista dobit).
Treba imati realna ocekivanja (odnosno - da je vjerojatnost od 99.9999% da neces nista dobit).
nije to bila bit hoculi ja osvojit nego drzavljanin druge drzave
Idem lagano do kioska
nije to bila bit hoculi ja osvojit nego drzavljanin druge drzave
Pa receno ti je da su nagrade vec isle u npr BiH.