super!!! ionako stalno gubim stickove a ovaj jos mogu izgubit i u usb-portu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL. Ma jednostavno taj flash disk bi trebao biti cjelo vrjeme priključen da se ne izgubi. Ovo je vjerovatno napravljeno za vježbanje pamčenja.
super!!! ionako stalno gubim stickove a ovaj jos mogu izgubit i u usb-portu
zaljepis ga(ih) za ciglu :-))
odlična stvar kupit ču ih si čim dođu kod nas da mi prašina ne upada u usb-ove
Ne vidim prakticnu svrhu ovog ( u smislu prenosenja, sto jest smisao prenosivih memorija ), no ako ce se cijelo vrijeme drzati prikljucen u USB portu ( na prijenosnicima pomaze jer ne viri, no s druge strane prijenosnici bas i ne odskacu sa velikim brojem USB portova ) tada vec ima "nekog smisla", al opet tesko je ovo nazvati prenosivom memorijom...da bi ovaj tip memorije u kombinaciji sa ovim dizajnom kucista zazivio u punom sjaju trebalo bi povecati kapacitet na barem 64/80Gb, pa ga kao takvog koristiti kao ext HDD za pohranu podatakao, no onda se potpuno gubi smisao ucestalog prenosenja! just my 2 cents!!!
Ne vidim prakticnu svrhu ovog ( u smislu prenosenja, sto jest smisao prenosivih memorija ), no ako ce se cijelo vrijeme drzati prikljucen u USB portu ( na prijenosnicima pomaze jer ne viri, no s druge strane prijenosnici bas i ne odskacu sa velikim brojem USB portova ) tada vec ima "nekog smisla", al opet tesko je ovo nazvati prenosivom memorijom...da bi ovaj tip memorije u kombinaciji sa ovim dizajnom kucista zazivio u punom sjaju trebalo bi povecati kapacitet na barem 64/80Gb, pa ga kao takvog koristiti kao ext HDD za pohranu podatakao, no onda se potpuno gubi smisao ucestalog prenosenja! just my 2 cents!!!
Stvarno ne kužim o čemu pričaš?
sve je to super samo kolke ce cijene bit?
PS trebali bi napravit tako i jedan veliki USB koji se moze lako zamijetiti da ne gubimo USB-ove sa nekim jakim bojama! xD
ja svaki usb-stick...koji kupim,,izgubim....tako da bi i ovoga jos brze izgubio....:P
Stvarno su moćni ovi japanci. sad napravili usb flash memoriju veličine nokta, a ko zna možda će uskoro napravit cisternu zapremnine 10 000 litara veličine printera?
ja svaki usb-stick...koji kupim,,izgubim....tako da bi i ovoga jos brze izgubio....:P
pa zalijepi ga za ciglu kao sto je kolega rekao prije.. hehe.. =)
Možda uspiju napraviti grafičku Radeon HD4870 veličine nokta i ugrade u mob, pa na iphoneu ili nečem sličnom igraš gta iv za pc.
Veličina nokta nije dobra za usporedbu netko ih ima dulje(predugačke), a neki kraće tako da neznam jel ovo nešto malo ili nije.
imao bi vise smisla da se moze zakaciti za npr kljuceve ili tako nesto
Super za auto radio sa USB-om
mislim da će vlasnici netbookova sa ssd-ovima malih kapaciteta bit vrlo sretni zbog ovih memorijica ako ne budu preskupe
pozitivno - velik kapacitet na malom prostoru
negativno - izgubi se u tren oka