MEGA sa 50gb besplatno je još uvijek apsolutni prvak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma google drive je meni najbolji! ! !
ma sve što je besplatno je super
uz malo truda je na dropboxu moguće imati oko 21 gb besplatno
uz malo truda je na dropboxu moguće imati oko 21 gb besplatno
ja do sada "ugrabio" 17gb i meni dovoljno :)
Na Copy-u imam 42 gb free kaj sam uspio nakupiti, a lako je, tak da mislim da je ipak Copy broj jedan. Makar istina da što se tiče lakoće korištenja Dropbox je broj jedan.
Zanimljivo kako nitko ne spominje Sugar Sync koji je po jednostavnosti korištenja najlakši i sve popularniji.
Kreira novi disk u računalu tako da korištenje s njim je kao da imate uključen USB stick. Ne stvara svoju mapu koju morate "puniti" nego birate na kojem računalu će te sinkronizirati koju mapu. I naravno više računala je odvojeno po gupama za isti račun.
Pozz
Koristim BOX više od dvije godine i imam laganih 50 GB! Na Dropboxu imam 54,875 GB (na dvije godine, poslije mi je 10USD godišnje - registrirao sam Samsung Note i dobio prostor).
Treba 'ko prostora ??
Imam 50gb na dropboxu, treba samo linkati par uređaja s accountom i poslati pozivnice prijateljima putem face-a ili gmaila ili slično. Čitavih tri minute posla za 50 gb.
A zašto bi se to spomenulo u članku...onda cijeli članak u tonu u kojem je napisan ne bi imao smisla. Novi servis sa čak 10GB besplatno...jedino Google drive 15....a MEGA bolja 5X...a BOX opet skoro najbolji u ponudi besplatnog prostora iako 5X lošiji...-čestitke autoru i BUG-u na velikim naporima koje ulažu da se točno informiraju čitatelji.
Cudi me da nitko ne spominje BitTorrent Sync koji bi trebao biti besplatan i neogranicen?
Ja na Boxu imam 50 GB, nedavno je bila nekakva promocija...
A zašto bi se to spomenulo u članku...onda cijeli članak u tonu u kojem je napisan ne bi imao smisla.
zavisi kome je sto bitno. osobno nebi debelome ostavio na njegovom servisu niti jednu svoju fotografiju, te da skupa cekamo dan kada ce mu to ugasit. kasnije pisi molbe fbi-u da ti vrate podatke,kao sa MU.. lol
radje kod ovih sto sve kontroliraju. to mi nimalo ne smeta.
@crna bitanga, jel svi sto su registrirali uredjaje imaju povoljniju pretplatu kasnije...po 10$ ?
Trenutno imam na Dropbox-u 25, na Box-u 50, na Skydrive-u 25 i na GDrive-u 15...ni lipe dao za bilo koji od njih. Ali samo Dropbox koristim većinu vremena