Bonbon iz T-Mobilea

poruka: 63
|
čitano: 15.483
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon iz T-Mobilea".
16 godina
odjavljen
RE: Bonbon iz T-Mobilea
metak kaže...

Kakve argumente zelis?

Racuni kod tele2 su mi bili 1000-1400 kn (Poslovna tarifa 295), dok su mi u VIPu do 1000 kuna (Sve za posao 400)

U ovu racunicu necu racunati da u vipu imam besplatan flat internet (myBB)....bolji signal (li-la), itd...

Kad kažeš "skuplji/jeftiniji je" onda to možeš reći za prosječnog korisnika. Ako je za tebe skuplji, a iz priloženog se vidi da nisi prosječni korisnik, onda ne možeš generalizirati. Inaće mi se čini da su za Tele2 poslovni korisnici zadnja rupa na svirali i da opće niti malo ne ciljaju na tu skupinu korisnika.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
protjeran
MrBlc kaže...
metak kaže...

Kakve argumente zelis?

Racuni kod tele2 su mi bili 1000-1400 kn (Poslovna tarifa 295), dok su mi u VIPu do 1000 kuna (Sve za posao 400)

U ovu racunicu necu racunati da u vipu imam besplatan flat internet (myBB)....bolji signal (li-la), itd...

Kad kažeš "skuplji/jeftiniji je" onda to možeš reći za prosječnog korisnika. Ako je za tebe skuplji, a iz priloženog se vidi da nisi prosječni korisnik, onda ne možeš generalizirati. Inaće mi se čini da su za Tele2 poslovni korisnici zadnja rupa na svirali i da opće niti malo ne ciljaju na tu skupinu korisnika.

Upravo sam ja taj koji ne zeli generalizirati nego sam rekao da svatko ima svoju pricu.

17 godina
protjeran
metak kaže...

Kakve argumente zelis?

Hmmm, u poslovnu tarifu necu zalazit, ali da je signal bolji ti ne stoji jer tamo di nema TELE2 signala, mobitel se automatski prebacuje na T-Mobile signal po istoj cijeni kao da je TELE2 signal.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 17:33 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

I ako ti nemaš 22 godine ne možeš ovo koristiti ili?

Možeš!

Neznam zašto svi pljujete, a ni ne znate o čemu se radi. Kakve su cijene itd. 

Kad budu poznate, onda možete navalit s pljuvanjem ili dikom :P

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
metak kaže...
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...

U tvom slucaju da, ali nekima je recimo VIP jeftiniji.

Sve zavisi od potreba.

VIP jeftiniji od koga i u kojem slucaju?

Od Tele2 u mom slucaju.

Tvoj slučaj je, bit će, poseban.

17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...

Kakve argumente zelis?

Hmmm, u poslovnu tarifu necu zalazit, ali da je signal bolji ti ne stoji jer tamo di nema TELE2 signala, mobitel se automatski prebacuje na T-Mobile signal po istoj cijeni kao da je TELE2 signal.

Naravno, ali van ZG-a.

Posto se to razlikuje zavisno gdje se kreces sam i napisao "li-la".

16 godina
Bonbon iz T-Mobilea

ako budu dijelili kartice šakom i kapom, poput Tomata kada su se tek pojavili, uzimam odmah dvije :D, baš volim kada me netko pita za broj ja mu kažem 092, 095 (tako sam prije, tek kada su dosli prvih mjesec dana imao od Tele 2 karticu, a Tomatovu imam još i sada) a sada cu imati 097 pa ce se opet svi cuditi

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

ako budu dijelili kartice šakom i kapom, poput Tomata kada su se tek pojavili, uzimam odmah dvije :D, baš volim kada me netko pita za broj ja mu kažem 092, 095 (tako sam prije, tek kada su dosli prvih mjesec dana imao od Tele 2 karticu, a Tomatovu imam još i sada) a sada cu imati 097 pa ce se opet svi cuditi

Racunaj odmah da ce se i one dvije starije cure iz 8.B zaljubiti automatski u tebe zbog toga.

16 godina
metak kaže...
mind_challenge kaže...

Racunaj odmah da ce se i one dvije starije cure iz 8.B zaljubiti automatski u tebe zbog toga.

pedofil hvala bogu nisam, netrebaju mi maloljetnice

edit: efebofil, čovjek opsjednut djevojkama u pubertetu, izvor 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 17:58 (mind_challenge).
16 godina
skank666 kaže...

Prema njegovim riječima, Bonbon će nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene, a ciljani korisnici su osobe od 22 do 35 godina života, žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.

Mreza sa bogate izgleda... sad ces znati po broju jel netko ima para ili nema.  nije govno nego se pas posro

e sad si me toliko uzrujao

bolje da ovo niti nisam pročitao... "mreža za bogate" jel' njima ne paše da imaju isti pozivni ko sirotinja i stoka sitnog zuba koja živi u nekoj "vukojebini".
.... hhhuuuu..... disati.......
mislim da ću bojkotirati sve korisnike ove mreže...
a da ne govorim kako su t-scum sposobni izvuč ono najgore iz čovjeka....
segregacija sirotinje je u modi, ako si nemaš za priuštiti (ono kaj "potajno" želiš')  onda te još' i omalovažavaju...
Od danas SLUŽBENO bojkotiram sve korisnike T-mobile a posebno vlastite starce....
prvo te provjeravaju dal' si "sposoban"/dostojan imati iphone a onda još' naprave mrežu za snobove...

Znam da su svi isti i trče za dobiti ali nadam se da će vip i tele2 sačuvati dostojanstvo.

i na koncu dokazati da je bolje ostati uz sirotinju nego uz snobove.

nadam se da sam krivo doživio ovu vijest... ali stvarno sam se uzrujao

16 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

e sad si me toliko uzrujao

bolje da ovo niti nisam pročitao... "mreža za bogate" jel' njima ne paše da imaju isti pozivni ko sirotinja i stoka sitnog zuba koja živi u nekoj "vukojebini".
.... hhhuuuu..... disati.......
mislim da ću bojkotirati sve korisnike ove mreže...
a da ne govorim kako su t-scum sposobni izvuč ono najgore iz čovjeka....
segregacija sirotinje je u modi, ako si nemaš za priuštiti (ono kaj "potajno" želiš')  onda te još' i omalovažavaju...
Od danas SLUŽBENO bojkotiram sve korisnike T-mobile a posebno vlastite starce....
prvo te provjeravaju dal' si "sposoban"/dostojan imati iphone a onda još' naprave mrežu za snobove...

Znam da su svi isti i trče za dobiti ali nadam se da će vip i tele2 sačuvati dostojanstvo.

i na koncu dokazati da je bolje ostati uz sirotinju nego uz snobove.

nadam se da sam krivo doživio ovu vijest... ali stvarno sam se uzrujao

mislim da nisi krivo skuzio, jer i sam tako tumacim tu vijest. nego tesko je danas znati tko je na kojoj mrezi s obzirom da se moze cijeli broj prenjet zajedno s predbrojem tak da....

17 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

koji vam vrag fali?pa ovo je priprema za 4g mrezu...sve upucuje na to(potencijalno trziste na 40000+stanovnika,vece cijene od adsl)a novinari buga bi to morali znati.Vip se isto priprema za 4g.

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dasHHa kaže...

koji vam vrag fali?pa ovo je priprema za 4g mrezu

Ovo je priprema za 4G mrežu? Ja se ne bih složio. Čitaj (citiram BOL): "Radi se o T-Mobileovoj mreži koja će imati predbroj 097 i koristiti će postojeću T-Mobileovu infrastrukturu."

Ezio Auditore Da Firenze
17 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

Cijene bi trebale biti niže nego kod T-Mibilea i Vipneta:

"Procijenili su da na tržištu postoji niša, T-Mobile i Vipnet skuplji su i kvalitetni, Tele2 i Tomato jeftini i manje kvalitete, ostaje dio onih koji žele dobiti kvalitetu s nižom cijenom."

0 0 hvala 0
16 godina
Casperius79 kaže...

mislim da nisi krivo skuzio, jer i sam tako tumacim tu vijest. nego tesko je danas znati tko je na kojoj mrezi s obzirom da se moze cijeli broj prenjet zajedno s predbrojem tak da....

Ovo što vidim da se događa.... ova nepravda,
zapravo krivo... nepravda je u "mojim očima"

a vidim nedostatak vizije! (u kratko)

potpuni nedostatak; suosječanja i ne znam kak' bi to nazvao "nedostatak društvene empatije",
segregacija i izolacija siromašnih (onih koji svakodnevno kopaju po kantama za smeće)
posebno u gradovima od 400 000 stanovnika.
poniženje onih koji si nemogu priuštiti ono što bi htjeli'
(njih ovdje zastupam, nisam socijalna služba, ali ne želim da se ikad itko u "mojem" društvu osječa izolirano, napušteno ili odbačeno ili da nije "zadovolji novčane standarde"

i znam da kasnimo i da bi trebali kao društvo ući u razdoblje ETIKE i MORALA (a sve smo dalje od toga)
gdje bi korisnici bojkotirali i kažnjavali ovakve ne promišljene akvitnosti pohlepnih i ne odgovornih korporacija, (opčenito)
nikad mi se nisu sviđali oni ljudi koji su isključivali druge u društvu pa mi se sad ne sviđaju korporacije koje imaju istu politiku.

ne zato što smatram da "nisam uspješan" (bez obzira što sam VSS) već zato što smatam da smo svi rođeni jednaki i mislim da bi svi trebali pred zakonom i mogučnostima uspjeha u društvu u kojem živimo imati iste šanse i biti ravnopravni...

K-pax; svako biće u svemiru zna razlikovati dobro od lošega...a meni  ovo zvući jako loše...

zabrijao sam... sorry

16 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

Mozda ce ova mreza na kraju, zapravo biti idealna za nas koji imamo racune oko 300kn i spremni smo mozda dati i 350-400 a za to dobiti kao u europi... 750minuta prema svim mrezama, flat net, flat sms ?! :)

ak bude takva, mozda cu se i pokajat onog gore recenog, jel ce to natjerati tele2 na novu razinu... :)

ali ne bih se bas kladio na gornju izjavu, sve ce to biti, zadrzavanja na istoj razini i samo cilja disperziji korisnika...

al u svakom slucaju, nije mi jasno... kako je moguce da su dva najveca mobilna operatera u drzavi mogla dobiti dozvolu za otvaranje virtualnog operatera, to je protiv svih trzisnih zakona... nema smisla!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Cijene bi trebale biti niže nego kod T-Mibilea i Vipneta:

"Procijenili su da na tržištu postoji niša, T-Mobile i Vipnet skuplji su i kvalitetni, Tele2 i Tomato jeftini i manje kvalitete, ostaje dio onih koji žele dobiti kvalitetu s nižom cijenom."

Nisi dobro procitao. Pise "dio onik koji žele dobiti kvalitetu s nižom cijenom". Ne pise niskom, nego nižom. Ta rijec bi se mogla zamjeniti s prihvatljivom. A prihvatljivo je relativan pojam.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
17 godina
Bonbon iz T-Mobilea

Nah, mobiteli su skupi, preskupi, najbolje nabavit neki HTC android + laptop 10/11", hackunt wifi mreze kuda se kreces i fino svu mogucu komunikaciju obavljat putem IM-a :) Sve ostalo je skupi drek, meni je previse i 50 kn mjesecno :) Trosim ~100kn u tri mjeseca i to samo i samo ako bas moram zvat fuš klijenta, sve ostalo ide IM/mail.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Nisi dobro procitao. Pise "dio onik koji žele dobiti kvalitetu s nižom cijenom". Ne pise niskom, nego nižom. Ta rijec bi se mogla zamjeniti s prihvatljivom. A prihvatljivo je relativan pojam.

Nisi ti mene dobro pročitao. Nism rekao da će biti niske, već  niže nego trenutno kod T-Mibilea i Vipneta.

17 godina
neaktivan
Ezio Auditore kaže...
dasHHa kaže...

koji vam vrag fali?pa ovo je priprema za 4g mrezu

Ovo je priprema za 4G mrežu? Ja se ne bih složio. Čitaj (citiram BOL): "Radi se o T-Mobileovoj mreži koja će imati predbroj 097 i koristiti će postojeću T-Mobileovu infrastrukturu."

Ajd malo razmisli!THT osnuje novu tvrtku koja nema nikakve veze sa starim Hrvatskim Telekomom koje su svabi kupile a koji mora slijepo slusati sto mu Hrvatska agencija za telekomunikacije naredjuje da radi.Zbog te agencije THT nemoze koristit opticku infrastrukturu.Ta nova kompanija(operater)ne mora pokrivati cijelo podrucje HR signalom nego moze tamo gdje hoce a implementacija 4G je izuzetno skupo za ruralna podrucja(citaj:neisplativo)i stoga ciljaju na podrucja sa velikim brojem stanovika na cetvornom metru.T HT je nedavno demonstrirao 4G signal i najavili su ove godine test u rijeckom okruzju.Za to im treba novi pozivni broj i novi operater kako bi se formalno odvojili od T coma.

dasHHa
16 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea
čuj ovo imat će niže tarife od te-hebo mobajl pa koju kitu onda sami te h... mobajl ne spusti tarife?
rađe uvoditi još jedan pozivni na kojeg će minuta biti 3.5kn sa svih osim paradajza jel?
koja je to gamad ne vjerujem :p
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Da, ovo mi se jedino čini logičnim...
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

Zašto ovo radi t-mobile?? Iz istog razloga kojeg i vip. Da korisnici koji odluče ostat na t-mobileu plaćaju i dalje previsoke cijene, a da oni koji ne žele pređu na bonbon umjesto na tele2 pa da i dalje kapa lova njima. Naravno, tu su onda i pozivi prema drugoj mreži koja je zapravo ista mreža pa t-mobile tu ima plus extra veliku zaradu jer njih to ne košta nikakvu interkonekciju, a naplaćuju 2kn ili kolko već...

0 0 hvala 0
15 godina
Bonbon iz T-Mobilea

PLJAČKA, kao i sve ostalo u LIJEPOJ NAŠOJ.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Već zaključujete, a niste vidjeli niti cijene, niti ponudu...-.-

16 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

ma svi su ista bagra ja sam na tcomu na pretplati vec godinu ipo i sta reci da mi se gade skupi su kradu..a i za privatne pretplantike nikad nema nekih akcija uvjek za simpu .Valjd vidili da su u gubitku pa ajmo stavit neke akcije za simpu,a za pretplatnike ko ih hebe oni su ionako pod ugovorom njima bolje ni netreba,ma sta reci nego da gade mi se.

odnosno lopov do lopova. a i ovaj bombon im je strašan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 18:03 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

U zagrebačkom Avenue Mallu HT je danas službeno predstavio Bonbon, novu prepaid mobilnu mrežu.
U osnovnoj tarifi Bonbon nudi jednu cijenu prema svim mrežama. Nema naknade za uspostavu poziva. Iz HT-a se hvale da ima najpovoljnije cijene razgovora, SMS-a, MMS-a i internetskog prometa u osnovnoj tarifi, te besplatan pristup Facebooku.

Bonbon korisnicima nudi i opciju u kojoj korisnici za sedam kuna dnevno dobivaju:
- 300 minuta razgovora unutar mreže
- 300 SMS poruka unutar mreže
- 300 MB internetskog prometa
- 10 minuta razgovora prema drugim mrežama
- 10 SMS poruka prema drugim mrežama
- besplatna uspostava poziva.
Korisnik opciju aktivira slanjem 'hocu' na broj 097, a deaktivira slanjem 'necu' na isti broj.

Svi korisnici koji aktiviraju bonbon broj do 31. prosinca 2010. godine ulaze u promotivnu akciju u kojoj će sve do 2020. godine dobivati 1000 besplatnih minuta razgovora unutar Bonbona svaki mjesec u kojem nadoplate račun s minimalno 40 kn.  

Cijena standardnog bonbon paketa iznosi 20 kuna, a korisnici mogu obnavljati svoj prepaid račun bonovima u iznosu već od 10 kuna. Taj bon će biti aktivan 10 dana, bon od 20 kuna 20 dana, a isti princip vrijedi i za bonove od 40 i 80 kuna. Bon od 160 kuna vrijedi 360 dana.    

Komunikacija s korisnicima većinom će se odvijati preko interneta na www.bonbon.com.hr, te pomoću profila na  Facebooku i Twitteru.
U ponudi bonbona će biti i mobilni telefoni.

Prodaja bonbona će biti uglavnom preko webshopa uz besplatnu dostavu, te na preko 2.000 prodajnih mjesta gdje potencijalni korisnici često odlaze – kafići, knjižare, sportski centri, dućani s odjećom i obućom itd (npr. Algoritam, Shoe be do, Tisak, iNovine, Slobodna Dalmacija, Konzum, Tifon, Mercator, Glas Istre...)

Stiže bonbon, nova prepaid mobilna mreža

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 18:34 (klimama).

1 0 hvala 1
16 godina

Sada se mogu složiti s ostalima - totalno sranje!

16 godina
DamageHigh kaže...

Sada se mogu složiti s ostalima - totalno sranje!

da, 7 kuna dnevno, pa nemozes to sve u jednom danu potrosit, a ako placas to mjesec dana to je 210 kuna, povoljnija je onda smiley tarifa, isto to samo amlo manje za 100 kuna mjesecno

16 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea
10 minuta prema drugim mrežama mjesečno, stvarno su se potrgali do boli, to je vrh :p
bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice