Bonbon iz T-Mobilea

poruka: 63
|
čitano: 15.458
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bonbon iz T-Mobilea".
14 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

Ako će imati neke manje cijene mogao bih preći na Bonbon.

Zanimljivo. Vidjeti ćemo što će izaći iz toga.

Pozdrav od Ezia! Osmijeh

Ezio Auditore Da Firenze

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

Da Bog da se klali međusobno sve dok ne bude sve mukte. Pa i onda netko još obori cijenu.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

19 0 hvala 0
17 godina
Bonbon iz T-Mobilea

Na net.hr-u (ili tportalu, neznam) sam procitao da ce ovo biti tarifa za zahtjevnije korisnike? Sto li im to znaci?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Bonbon iz T-Mobilea

Inače, Tomato nije tako jeftin kako se čini...

Čitajte mala slova, rečenice sa zvijezdicama itd...

Tomato sux. Uspostava poziva je skupa...

Do sada je prepaid najbolji Tomato,

a Postpaid T-Mobile/VIP još uvjek dominiraju,

ali Tele2 im se približava (makar nema toliko

resurasa da ponudi prave pakete za firme).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Na net.hr-u (ili tportalu, neznam) sam procitao da ce ovo biti tarifa za zahtjevnije korisnike? Sto li im to znaci?

ovo... citirano iz vijesti by djiberi

Prema njegovim riječima, Bonbon će nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene, a ciljani korisnici su osobe od 22 do 35 godina života, žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.

Mreza sa bogate izgleda... sad ces znati po broju jel netko ima para ili nema.  nije govno nego se pas posro

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 14:36 (skank666).
16 godina
Bonbon iz T-Mobilea
Zna li netko hoće li mobovi lockani na T-Mobile moći koristiti Bonbon sim?
/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...
tnakir kaže...

Prema njegovim riječima, Bonbon će nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene, a ciljani korisnici su osobe od 22 do 35 godina života, žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.

Sretno im bilo :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
tnakir kaže...

Kaj tcom se pocel baviti egzotikom sta drugo rec na ciljanu skupinu (22-35 dobrostojeci) .Da to nisu mozda oni kaj beskonacno rade kod njih preko agencijskih ugovora .Zakaj ne napisu burenri za mafiju i sekundarni broj za poduzetnike (samo za ljubavnice)

16 godina
Bonbon iz T-Mobilea

znaci ciljana skupina su ovce sa više vune...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Svaki proizvod/usluga koji dolazi na trzista ima procjenu interesne skupine. To sto su mnogi od vas to vidjeli prvi puta ne znaci da je to nesto novo.

To imaju novine, auti, parfemi, pa tako i nova 097 "mreža".

Za pretpostaviti je da ce tarifa ciljati na multimediju/internet.

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Mreza sa bogate izgleda... sad ces znati po broju jel netko ima para ili nema.  nije govno nego se pas posro

Koliko kod nas ima 22-35godisnjaka s iznadprosjecnim primanjima mogu slobodno da je ugase i prije pustanja u pogon Cool.

Osim, ako nece nuditi u paketu iPhone za kunu lol.

16 godina
odjavljen

ima ih, ima... tu u pagu ih mogu nabrojit bar 10-tak (ok bar 5,6-7) koji nisu nikad nista zaradili a "ima se"...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Bonbon iz T-Mobilea

Ljudi sve vise i vise prelaze na Tele2 i Tomato jer imaju nize cijene, a ovi pak najavljuju "ekskluzivnu i bolju uslugu" uz vise cijene :)))))

Ako se vec hoces kur*cit da imas para stani svake subote na gradski trg pa bacaj novcanice od 100 eura u znak... bar njih stotinjak.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 15:10 (tnakir).

5 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

Mislim da je to mreza za jabucare i za jabukafon 4 za 8K+ kuna.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

097 će vjerojatno ići samo uz microsim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

trebas cut ove s radio paga...  svatko ko je bio na vlasti su imali samo najbolje za reci o njima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bonbon?
Što se ne kaže bombon?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
14 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

Ne dolazi iz T-mobilea nego je projekt HT-a, na kojem radi jedan odvojen tim ljudi, poslovno odvojen od T-mobilea, kao i na bilo koji drugi način.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

Ja mislim da su trebali uzet neko zvučnije ima kao KONDOM

Moj PC  
12 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Bonbon iz T-Mobilea

Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije i hrpa klincadije ce pocet prelazit. S druge strane, u pitanju moze biti nekakvi deal Zabe, Konzuma i T-Mobilea koji na taj nacin vide svoj interes. Uglavnom, sto to oni mogu ponudit vise i bolje ako "zive" na losoj mrezi? Sto mi znaci sta ja znam kaj ako mi puca veza, ne mogu dobit signal?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
Jackiex kaže...

Ne dolazi iz T-mobilea nego je projekt HT-a, na kojem radi jedan odvojen tim ljudi, poslovno odvojen od T-mobilea, kao i na bilo koji drugi način.

bla bla bla... floskule :)

Ne, stvarno ;)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Drazen kaže...

Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije

Ti se zaje*avas ili ????

Ovdje se radi o kunu,  dvije po minuti (Simpa, VIP vs. Tele2, Tomato) razlike.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
Drazen kaže...

Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije

Ti se zaje*avas ili ????

Ovdje se radi o kunu,  dvije po minuti (Simpa, VIP vs. Tele2, Tomato) razlike.

U tvom slucaju da, ali nekima je recimo VIP jeftiniji.

Sve zavisi od potreba.

17 godina
protjeran
metak kaže...

Sve zavisi od potreba.

VIP jeftiniji od koga i u kojem slucaju?

17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...

Sve zavisi od potreba.

Od Tele2 u mom slucaju.

17 godina
protjeran
metak kaže...
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...

Sve zavisi od potreba.

Od Tele2 u mom slucaju.

Jel mozes argumentirat, jer ovako moze rec i stara baka s placa?

17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...
MorciTheCroat kaže...
metak kaže...

Sve zavisi od potreba.

Od Tele2 u mom slucaju.

Jel mozes argumentirat, jer ovako moze rec i stara baka s placa?

Kakve argumente zelis?

Racuni kod tele2 su mi bili 1000-1400 kn (Poslovna tarifa 295), dok su mi u VIPu do 1000 kuna (Sve za posao 400)

U ovu racunicu necu racunati da u vipu imam besplatan flat internet (myBB)....bolji signal (li-la), itd...

16 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

Cuo sam da se iPhone 4 moze dobiti uz Bonbon mrezu za samo 16.000 kuna!

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Bonbon iz T-Mobilea

I ako ti nemaš 22 godine ne možeš ovo koristiti ili?

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

3 0 hvala 0
17 godina
Bonbon iz T-Mobilea

cu bonbon... za nije ljepse za nase prilike imat tarifu "halo-metnem ti ga malo"?

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
Moj PC  
6 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice