Ako će imati neke manje cijene mogao bih preći na Bonbon.
Zanimljivo. Vidjeti ćemo što će izaći iz toga.
Pozdrav od Ezia!
Ako će imati neke manje cijene mogao bih preći na Bonbon.
Zanimljivo. Vidjeti ćemo što će izaći iz toga.
Pozdrav od Ezia!
Da Bog da se klali međusobno sve dok ne bude sve mukte. Pa i onda netko još obori cijenu.
Na net.hr-u (ili tportalu, neznam) sam procitao da ce ovo biti tarifa za zahtjevnije korisnike? Sto li im to znaci?
Inače, Tomato nije tako jeftin kako se čini...
Čitajte mala slova, rečenice sa zvijezdicama itd...
Tomato sux. Uspostava poziva je skupa...
Do sada je prepaid najbolji Tomato,
a Postpaid T-Mobile/VIP još uvjek dominiraju,
ali Tele2 im se približava (makar nema toliko
resurasa da ponudi prave pakete za firme).
Na net.hr-u (ili tportalu, neznam) sam procitao da ce ovo biti tarifa za zahtjevnije korisnike? Sto li im to znaci?
ovo... citirano iz vijesti by djiberi
Prema njegovim riječima, Bonbon će nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene, a ciljani korisnici su osobe od 22 do 35 godina života, žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.
Mreza sa bogate izgleda... sad ces znati po broju jel netko ima para ili nema. nije govno nego se pas posro
Prema njegovim riječima, Bonbon će nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene, a ciljani korisnici su osobe od 22 do 35 godina života, žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.
Sretno im bilo :)
Kaj tcom se pocel baviti egzotikom sta drugo rec na ciljanu skupinu (22-35 dobrostojeci) .Da to nisu mozda oni kaj beskonacno rade kod njih preko agencijskih ugovora .Zakaj ne napisu burenri za mafiju i sekundarni broj za poduzetnike (samo za ljubavnice)
znaci ciljana skupina su ovce sa više vune...
Svaki proizvod/usluga koji dolazi na trzista ima procjenu interesne skupine. To sto su mnogi od vas to vidjeli prvi puta ne znaci da je to nesto novo.
To imaju novine, auti, parfemi, pa tako i nova 097 "mreža".
Za pretpostaviti je da ce tarifa ciljati na multimediju/internet.
Mreza sa bogate izgleda... sad ces znati po broju jel netko ima para ili nema. nije govno nego se pas posro
Koliko kod nas ima 22-35godisnjaka s iznadprosjecnim primanjima mogu slobodno da je ugase i prije pustanja u pogon .
Osim, ako nece nuditi u paketu iPhone za kunu lol.
ima ih, ima... tu u pagu ih mogu nabrojit bar 10-tak (ok bar 5,6-7) koji nisu nikad nista zaradili a "ima se"...
Ljudi sve vise i vise prelaze na Tele2 i Tomato jer imaju nize cijene, a ovi pak najavljuju "ekskluzivnu i bolju uslugu" uz vise cijene :)))))
Ako se vec hoces kur*cit da imas para stani svake subote na gradski trg pa bacaj novcanice od 100 eura u znak... bar njih stotinjak.
Mislim da je to mreza za jabucare i za jabukafon 4 za 8K+ kuna.
097 će vjerojatno ići samo uz microsim :)
trebas cut ove s radio paga... svatko ko je bio na vlasti su imali samo najbolje za reci o njima.
Ne dolazi iz T-mobilea nego je projekt HT-a, na kojem radi jedan odvojen tim ljudi, poslovno odvojen od T-mobilea, kao i na bilo koji drugi način.
Ja mislim da su trebali uzet neko zvučnije ima kao KONDOM
Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije i hrpa klincadije ce pocet prelazit. S druge strane, u pitanju moze biti nekakvi deal Zabe, Konzuma i T-Mobilea koji na taj nacin vide svoj interes. Uglavnom, sto to oni mogu ponudit vise i bolje ako "zive" na losoj mrezi? Sto mi znaci sta ja znam kaj ako mi puca veza, ne mogu dobit signal?
Ne dolazi iz T-mobilea nego je projekt HT-a, na kojem radi jedan odvojen tim ljudi, poslovno odvojen od T-mobilea, kao i na bilo koji drugi način.
bla bla bla... floskule :)
Ne, stvarno ;)
Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije
Ti se zaje*avas ili ????
Ovdje se radi o kunu, dvije po minuti (Simpa, VIP vs. Tele2, Tomato) razlike.
Ja na to gledam ovako. Koliko je ljudi preslo na Tomato ili Tele2 cisto iz nekog strapaca (inata)? Puno! Napravi novu mrezu, spusti cijenu lipu-dvije
Ti se zaje*avas ili ????
Ovdje se radi o kunu, dvije po minuti (Simpa, VIP vs. Tele2, Tomato) razlike.
U tvom slucaju da, ali nekima je recimo VIP jeftiniji.
Sve zavisi od potreba.
Sve zavisi od potreba.
VIP jeftiniji od koga i u kojem slucaju?
Sve zavisi od potreba.
Od Tele2 u mom slucaju.
Sve zavisi od potreba.
Od Tele2 u mom slucaju.
Jel mozes argumentirat, jer ovako moze rec i stara baka s placa?
Sve zavisi od potreba.
Od Tele2 u mom slucaju.
Jel mozes argumentirat, jer ovako moze rec i stara baka s placa?
Kakve argumente zelis?
Racuni kod tele2 su mi bili 1000-1400 kn (Poslovna tarifa 295), dok su mi u VIPu do 1000 kuna (Sve za posao 400)
U ovu racunicu necu racunati da u vipu imam besplatan flat internet (myBB)....bolji signal (li-la), itd...
Cuo sam da se iPhone 4 moze dobiti uz Bonbon mrezu za samo 16.000 kuna!
I ako ti nemaš 22 godine ne možeš ovo koristiti ili?
cu bonbon... za nije ljepse za nase prilike imat tarifu "halo-metnem ti ga malo"?