NAPOKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...do sad su smajliji ličili na psiho-smajlije, jer ono kaj je trebal biti smješak, ličilo je na nekog tipa s nožem (nož je bil u mašti, uz onakav izraz lica smajlija) u nekakvom hororu, koji se sprema nekog priklati...da niste ništ drugo napravili osim izmijenjali smajlije, napravili ste puno jer ste otjerali nelagodu kod pisanja poruka, kad se trebalo ubacit smajlija, pa od onog kaj je ispalo ko smajli, pital bi se , da onaj kome sam ga uputil, ne pomisli da mu hoću nekaj grozno napravit...osjećal sam se ko psihopat...meni je zbog ovoga to imalo smisla, a sve ostalo je samo dodatni plus...hvala kaj ste to napravili...
Meni kaže stranica ne postoji, na smajlićima.
Meni kaže stranica ne postoji, na smajlićima.
očisti si browser od cache memorije
neke stvari su dobrodosle, svaka cast na trudu i uvazzavanju nasih misljenja
xd
tooo bugovci ! sad ce bit puno bolje :).
imam jedno pitanje, možda se bude nekome činilo bez veze, jer mi se čini da to valjda svi ostali znaju, ali ja ne znam...mislim na ovo "ignoriraj autora"...jel to znači da ak na to kliknem, da više komentare tog lika nikad neću imat prilike čitat bez obzira na temu gdje se on pojavi na bugovom forumu???...to bi bilo genijalno rješenje jer bi tak odmah mogao izbacit svakog, tko se tud napuhava i potcjenjuje ljude ili dođe samo da bi se prepiral , i čitat samo postove dobronamjernih ljudi koji hoće pomoći drugima kad zapnu (...jer mislim da je forum s tom namjerom zamišljen i napravljen) a isto tak mogu pokušat pomoći nekome kome bi moje znanje moglo koristiti...ustvari ovo je najbolji oblik demokracije na forumu, jer se na taj način takav lik sam izbaci bez potrebe da to radi admin, i more sam čitat svoje laprdanje bez da dosađuje ostatku ... ak je to zbilja tak zamišljeno, moj naklon do poda i veliko hvala...e sad mi fali onaj smajli s transparentom na kojem piše "thanks"...ili da se ne pravim englez "hvala"... pa dajte još tu sitnicu napravite i meni više ništ drugo ne treba...pozz
sve radi, super nadogradnja posebno zbog velicine prozora u pisanju pp
svaka čast, ovo sa privatnim porukama radi odlično, ali meni smajliji ne rade, također kaže Greška-stranica ne postoji
edit: evo u drugim temama radi
pfff, trebali su bit animirani smajlići, bez animacije no fun! http://www.pojatno.hr/kaboom.gif
ps. Duže vrijeme sam skupljao kvalitetne smajliće pa evo ako nekog veseli: http://www.pojatno.hr/smileys.zip
evo da i ja provjerim jel radi
Check!
U anketi se moze glasati vise puta.... nakon svakog refreshanja... My bad...
37 | Hvala, Domagoj! |
---|---|
4 | Hvala, Šefe! |
6 | Ma bravo Šefe sad će samo spam |
2 | blank vote nije potreban! |
8 | Povećajte broj dopuštenih znak |
U anketi se moze glasati vise puta.... nakon svakog refreshanja...
ipak ne,vrati se na staro
meni nerade emotikoni?!! HELP!!
Ali ipak se racuna samo jednom. Refreshaj opet i vidjet ces.
Mozda imas ukljuceni Adblock plus? Nema novih smajlica ako je adbloc ukljucen.
Ja imam Adblock i sve mi radi OK
........ ............ super smajli....BUG svaka čast!!!
Ali ipak se racuna samo jednom. Refreshaj opet i vidjet ces.
nop..
neradi :(
neradi :(
Edit: radi :DDD
Pridružujem se čestitkama.
Nevo nadogradnje su super.
Hvala Bug-ovcima.
Odlično .
Sada imam dojam da je ta baza pretrpana, bit će teže čitati postove (osim ako se smajliji koriste u normalnim granicama, što će biti teško postići).
Kad smo već kod verzija, malo trivije - znate li da je do sada bilo ukupno 258 verzija Javascript skripti na Bug Onlineu? :-)
Toliko puno bugova ste imali?
Na forumu se puno radi sa screen shotovima. Jeste li razmisljali za povecavanje dimenzija slika u preview modu?
Malo veca slika mislim da vas nece preopteretiti u smislu skladiranja
[edit]
Mislim da ce se to zlorabiti na forumima za humor ali ipak..mozete vi to stelati da tamo ne vazi. Jel` je mnogo 1024x768?
Izvrsno. Pohvale Bugovcima.
EDIT: Zašto ja nemam nove smajlije?! Imam jedino mogućnost stvati anketu.