BlackBerry Storm

poruka: 19
|
čitano: 4.157
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry Storm".
17 godina
protjeran
BlackBerry Storm

stiže iphone killer   :D

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackBerry Storm

neznam nisam imo blackbery al imo sam pc pocket mislim da mi je nekak bolji pc pocket od blackberya mada bio bio hapy da ga imamIznenađen

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BlackBerry Storm

Za svaki drugi, ako ne i svaki mobitel ili šta već,  koji se pojavi na tržištu, a ima ekran osjetljiv na dodi, tvrdi se kako je iPhone killer...pa neznam baš Neodlučan Previše je tih "killera" bilo do sada, a koliko vidim ni jedan ga nije ubio...! Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 13:45 (Gh0sT).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackBerry Storm

ideeeeš.. ovo izgleda obečavajuće!!

0 0 hvala 0
17 godina
BlackBerry Storm

Šteta što nema Wi-Fi. Inače bi bio odličan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: BlackBerry Storm

Ma zvati bilo koji od tih telefona iPhone killer je uvredljivo prije svega za te telefone. Nema potrebe da budu iPhone killeri kad je vecina njih (ovdje prvenstveno mislim na nove HTC modele, ali i na druge) daleko bolji i ozbiljniji uredjaji.

A naravno da nikad nece biti iPhone killeri, dokle god je tinejdzera i Amerikanaca, bicer i iPhonea.

Ah, da, zaboravio sam da je samo iPhone "multitouch" uredjaj, ali koga briga i kome to treba? Zar nije ljepse koristiti uredjaj jednom rukom, kao HTC Touch Diamond?

17 godina
BlackBerry Storm

Slažem se stobom, ali bih ipak nadodao i da iPhone možeš koristiti sa jednom rukom.

هردسري & سبيدسري
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 12:06 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da sam puuuno teze nisam probao al mislim da zoom slike ide samo s dvije ruke nisam siguran... a tek iphone kamera...losija je i od blackberry-eve i od HTC Touch HD...nemoze ni video snimati...

17 godina
moderator
Gh0sT kaže...

Za svaki drugi, ako ne i svaki mobitel ili šta već,  koji se pojavi na tržištu, a ima ekran osjetljiv na dodi, tvrdi se kako je iPhone killer...pa neznam baš Neodlučan Previše je tih "killera" bilo do sada, a koliko vidim ni jedan ga nije ubio...! Namigiva

Ni jedan ne može biti iPhone killer sve dok se samo iphone isporučuje uz flat-rate tarifu za mobilni prijenos podataka. To je njegova najveća prednost, a za svaku štosnu opciju koju ima danas se može naći još nekoliko telefona koji je također imaju, možda čak i bolje riješenu...
drpetric
17 godina
neaktivan
drpetric kaže...
 Ni jedan ne može biti iPhone killer sve dok se samo iphone isporučuje uz flat-rate tarifu za mobilni prijenos podataka. To je njegova najveća prednost, a za svaku štosnu opciju koju ima danas se može naći još nekoliko telefona koji je također imaju, možda čak i bolje riješenu...
 Petricu, ti si genije. Zapravo je dati tebi da pišeš o nečemu o čemu nemaš pojma je dobra marketinška strategija. Evo, ja ću kupiti i idući BUG čak ako izbor tema bude očajan samo kako bi pročitao tvoju, ne sumnjam briljantnu, recenziju punu ovakvih mudrosti.
17 godina
neaktivan
drpetric kaže...
Gh0sT kaže...

Da da bas kodar ti se to u hr i isplati ak bude bilo flat tarife bit ce visa od 300 kn sigurno.. u americi je to za badava..mislim dobijes i besplatne sms i pozive....u evropi ce htc i nokia te blackberry (mozda) imati puno vise uspjeha nego iphon (ovo mozda je samo zato posto ce vecina koji kupuju iPhone pored ovih ostalih iskljucivo kupovati iphon zbog izgleda i imena nista drugo) inace nemam nista protiv iPhona sam me zivcira to sto nije mal bolje opremljen a ono sto mu je prednost je svakako da se nabrze vrti njihov os od bilo cijega drugog ...
17 godina
ja00022 kaže...

da sam puuuno teze nisam probao al mislim da zoom slike ide samo s dvije ruke nisam siguran... a tek iphone kamera...losija je i od blackberry-eve i od HTC Touch HD...nemoze ni video snimati...

Kod diamonda, zoomiranje slike se radi bez problema drzeci uredjaj u jendoj ruci,  kruznim pokretom palca iste ruke.
17 godina
neaktivan
knight kaže...
ja00022 kaže...

Kod diamonda, zoomiranje slike se radi bez problema drzeci uredjaj u jendoj ruci,  kruznim pokretom palca iste ruke.
  mah mislio sam na iPhonu je s dve ruke
znam za htc....krivo izrazeno sori.
vise sam ljubitelj htc-a nekak mozda zato jer s njime mozes i mms slati i download imat s neta i sd kartice i tako... al iphone rastura...u....hmmm....cek sta da napisem...neznam.....eh.da... u izgledu....i brzini
16 godina
neaktivan
BlackBerry Storm

ja bi kupila bb storm  je li istina da će ga imati samo vip

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tako se cini http://storm.vipnet.hr Osmijeh

17 godina
neaktivan
Kras kaže...

tako se cini http://storm.vipnet.hr Osmijeh

Hm, nadam se da će radi ovoga Bold pojeftiniti. :)
16 godina
neaktivan
BlackBerry Storm

mislite li da je ovaj blackberry bolji od omnie??

0 0 hvala 0
17 godina
BlackBerry Storm

što to znači bolji? to svu dva al dva različita OS-a. Što tebi treba, dali misliš i želiš slat veći broj e-mail poruka, odnosno imaš tu potrebu, neki veli da to mora biti cifra od cca. 15 e-mail poruka dnevno, stoga ako ništa od doga nemoj ni uzimati BB jedino ako bi ti to predstavljao zadovoljstvo.

...a Omnija, čitaj WM device i sve što ide uz to. pa sam odluči

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice