Appleova dobit najveća ikada

poruka: 32
|
čitano: 6.335
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleova dobit najveća ikada".
17 godina
neaktivan
Re: Appleova dobit najveća ikada
skyhawk10 kaže...

Da,da, google je toliko inovativan, da mu 89% prihoda ide od reklama..

Samo što su prvi imali potpuno upotrebljivi samovozeći automobil, pa najbolju tražilicu, pa Google Maps - po meni najbolju online aplikaciju ikada itd. itd.

Inače nisu nešto inovativni...

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Re: Appleova dobit najveća ikada
Dado_ZG78 kaže...
sardax kaže...
Ako je Appleprecijenjena kompanija, reci mi koja kompanija u branši po tebi nije. Thnx.

Google :)

Izbacuju inovacije i kvalitetne aplikacije iz godine u godinu i to besplatno ili bar po pristupačnim cijenama.

Svakodnevno rabim Google mail (inbox), Maps-e, naravno tražilicu i docs-e - potpuno besplatno :)

Također Android mi je mobilni OS na svim uređajima (smaertphone, tableti..) i nemam prigovora - pogotovo što je isto tako - besplatan.

nije besplatno nego prodaju informacije o korisnicima.

Jobs je radio sve u apple u, dakle svaka odluka je bila njegova, odbor je bila kolekcija fikusa ( elisson je doslovno donio svoj kartonski lik :D ) ... Jobs je legendaran lik i zaista je šteta što nema više takvih. Ignorirati sve što je postigao u appleu / nextu i pixaru je čista ignorancija :D

Gatesova "donacija" je financijski appleu bila prilično beznačajna, značajnije od toga bilo je nastavljanje razvoja Officea ( koje je mogao otezati neko vrijeme da mu je bilo do toga ali Gates je pragmatičan lik i profit MSa mu je bio ispred spletki ), za što je Gates dobio nagodbu na sudu oko sučelja, manje zaebancije oko monopola i dugoročno veliku zaradu na prodaju officea.

mladac vjerojatno misli da bi ceo trebao i pisati kod i dizajnirati logo, a možda i lemiti u tvornici ... jeez ( s tim da je Jobs zapravo sve tu i nekom trenutku i radio )

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 12:06 (grzzi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice