Apple veći od Googlea

poruka: 67
|
čitano: 7.603
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple veći od Googlea".
16 godina
neaktivan
Apple veći od Googlea

Lol Microsoft prešišan od strane Mc'Donaldsa. Vidim hamburgeri "idu" sve u 16 tamo u americi {#}

<\\ c1on3r //>

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Apple veći od Googlea
miki1981 kaže...
 Pa i P1 kojeg sam prodao susjedu pred valjda 4 godine njemu još uvijek radi bez ikakve frke a kod mene je prošao torturu da je to prestrašno

P1 je zakon. Moj stari sam dao curi, njoj jos uvijek koristi.

Mentalist je moj idol...
15 godina
protjeran
Apple veći od Googlea

"We sell the same crap everybody else does, we just tell them it comes from a magical place."

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Tonchek kaže...

ali radi se o tome da je većina googleovih proizvoda besplatno...

da nebi, google naplacuje svoje proizvode i to masno

adware nije freeware nego je malware

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
plavooki kaže...
naxeem kaže...

Inače, ovdje se priča o brendu, ne dionicama konkretno.

Jbg-a mi raspravljamo o dionicama.

Što više razmišljam o ovoj masi keša i zlata koji ne diraju ni za lijek ... što ti misliš je li moguće da se planira negdje u Jobsovoj glavi privatizacija firme ( buyback dionica ) kako bi imali puno veću kontrolu ... čitajući ovaj članak sjetio sam se da se o tome nekad nešto šuškalo ... 

A.
17 godina
neaktivan

Sorry Artfulle, posao pa nisam bas gledao bug.hr.

Palo mi je na pamet da se mozda nismo dobro skuzili. Da ne pisem puno. Recimo da Apple dionica bude za n vremena 600. Onda ce po meni MS-ova vrijediti 50, Googlova 1000+, kuzis? 

Ono sto ja smatram da se nece dogoditi je da Apple nastavi rasti znacajno vise od prosjeka indexa u narednim godinama, vec ce se ta krivulja izravnati. Kao i slucaju MS-a iz 2000-te.

Uz ovu inflaciju koja je neminovna nakon silnih miljardi dolara, eura i dr. umjetno upumpanih, svasta je moguce.

A ovaj link... Ne znam. Malo mi je verjojatna kupovina dionica sa tvrtkinim parama za Jobsov djep. To je nas model iz 90-tih. 

Pravi vlasnici ionako biraju i smjenjuju upravu, dakle i Jobsa. Ali tko ce znati sto se njemu vrti po glavi. 

Apple ce prije ili kasnije krenuti trositi tu hrpu para. Kupovinom tvrtki i jednoga lijepog dana isplatom dividendi.

17 godina
neaktivan
plavooki kaže...

Sorry Artfulle, posao pa nisam bas gledao bug.hr.

Palo mi je na pamet da se mozda nismo dobro skuzili. Da ne pisem puno. Recimo da Apple dionica bude za n vremena 600. Onda ce po meni MS-ova vrijediti 50, Googlova 1000+, kuzis? 

Ono sto ja smatram da se nece dogoditi je da Apple nastavi rasti znacajno vise od prosjeka indexa u narednim godinama, vec ce se ta krivulja izravnati. Kao i slucaju MS-a iz 2000-te.

Uz ovu inflaciju koja je neminovna nakon silnih miljardi dolara, eura i dr. umjetno upumpanih, svasta je moguce.

A ovaj link... Ne znam. Malo mi je verjojatna kupovina dionica sa tvrtkinim parama za Jobsov djep. To je nas model iz 90-tih. 

Pravi vlasnici ionako biraju i smjenjuju upravu, dakle i Jobsa. Ali tko ce znati sto se njemu vrti po glavi. 

Apple ce prije ili kasnije krenuti trositi tu hrpu para. Kupovinom tvrtki i jednoga lijepog dana isplatom dividendi.

Ma kužimo se, krivulja se mora izravnati. Ja samo kažem da se to očekivalo, i ja sam to očekivao ( kao optimist što se apple a tiče ) dosta prije ... međutim oni su nastavili rasti brzinom nekog startupa nakon što bi to po svoj logici trebalo usporiti. Da se nije dogodio iPod, pa iPhone i sad iPad ( i sav ekosustav oko toga ) to se ne bi bilo dogodilo, imali bi samo zdravi rast od 10, 20 ili 30% godišnje ... ovako im je yoy  oko 90% i ako pogledaš zadnji kvartal i najave za tekući oni ne misle stati tako skoro ( za sad iPhoe i iPad mogu to gurati još 12 - 24 mjeseca, zato sam ono i napisao ) ... ako ne najave još nešto što će se prodavati kao blesavo morat će se usporiti ... pa čak i ako najave mislim da su već saturirali područja u kojima se natječu ... međutim ... ima još puno tržišta van IT ja, gdje bi apple ili Jobs way mogao dosta toga ponuditi ...

e sad, ovaj članak i je u tom smislu ... postoji li ta doktrina "Jobsian" i može li se ona učiti interno ili ne ... zanimljivo ... 

Što se tiče privatizacije applea ni ja ne mslim da je to više realno moguće ... osim ako se ne uključi netko iz vana tipa Ellison + još netko :D 

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice