I evo ga, pao je i veliki BUG pod sveopću glupost. A sad nešto za što prvo treba uključiti mozak, ne neki super mozak, osnovnoškolski je dovoljno, pa tek onda objaviti kao vijest: 620,58 milijardi USD iz 1999. treba pomnožiti sa 1,38 (vrijednost dolara iz te godine zbog inflacije) i dobije se manje bombastična vijest u kojoj Apple-u fali još preko 200 milijardi USD da stvarno dosegne vrijednost MS-a i tako (ali ovaj put stvarno, a ne zbog naslova i čitanosti) postane najvrijednija tvrtka u povijesti. S IBM vrijednošću iz 1967. g. postoje neke kontroverze/nesporazumi pa ju nisam navodio. Svjetski trash koji svi prepisuju jer ovce razumiju samo 1=1, a inflacija je viša matematika... Dakle vijest je obična dezinformacija, obmana, na razini djeteta iz vrtića koji viče kako njegov tata ima najveći auto. Žalosno je kako puno puta, ili na puno mjesta, ponovljena glupost/laž postane stvarnost i svijet oko nas.
U tekstu lijepo piše: "no za utjehu Microsoftovcima: ako uračunamo inflaciju, tadašnjih 622 odgovara današnjih 850 milijardi dolara." Dobronamjernom dovoljno.
U tekstu, a naslov je "Apple je najvrjednija kompanija u povijesti", jako loše, kakva utjeha Microsoftovcima?!?! Pa to jednostavno nije tako, dolar danas ne vrijedi koliko je vrijedio '99. tako da je direktna usporedba brojčane vrijednosti dolara iz '99. i ovog iz '12. glupost kakvu ne može izvalit ni neko na razini Story-ja, a žalosno je da su zbog upečatljivog naslova gotovo sve svjetske agencije popušile istu foru. Ko da sad tvrdiš da moj Megane Sport 1.5 iz '07. vrijedi više od Megane običan 1.5 iz 2012. jer eto moj ima Sport paket... i ajde stavi to u naslov pa da vidimo ko će pričati o utjehama u tekstu. Reći će ti da si blesav, ko što je i svako ko to stavi u naslov u ovom slučaju. Ne kužim kako uopće ima iko išta za "obranu" reći osim se počešati po glavi i pitati se za koje ovce oni pišu?