Androidi ispred iPhonea

poruka: 80
|
čitano: 12.360
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Androidi ispred iPhonea".
15 godina
protjeran
RE: Androidi ispred iPhonea
SupremeCommander kaže...
linuxjuzer kaže...

jedan model,milijuni različitih ukusa...ejpl po pitanju raznolikost ine bi mogao parirati niti SAGEM-u,a NOKIJU da ne spominjem...lakše je tijekom vremena odgajati soj poluzombija umjesto kojih razmišlja naš dragi Stivica...i onda proizvede uniformirani model moba,a svi sretni i zadovoljni ...hehehehe...Namigiva

Hahahahahahha...  Ali moras priznat da mu to ide jako dobro...

istina..osobno mi je Stivica simpa boy...za nepovjerovati je da čovjek ima toliki uticaj na jedan sloj populacije...skidam kapu...Osmijeh

17 godina
neaktivan
Androidi ispred iPhonea

Loše su te priče o zombijima i slično ... nitko ne sili ni mene ni tebe na korištenje afona, dapače, sam kažeš da je precijenjen, dakle odbija te. Isto tako priče s marketingom ... hoćeš reći da niokia ili ostali zajedno ne ulažu u marketing? Ne boj se, ulažu i više od applea, neki i pojedinačno, a da ne govorim kumulativno sve mreže i proizvođači non iOS uređaja ...  ... svejedno se iPhone prodaje odlično i generira veći profit. Nije li to fascinantno? :D Jaka neka magija 

A.

0 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

Loše su te priče o zombijima i slično ... nitko ne sili ni mene ni tebe na korištenje afona, dapače, sam kažeš da je precijenjen, dakle odbija te. Isto tako priče s marketingom ... hoćeš reći da niokia ili ostali zajedno ne ulažu u marketing? Ne boj se, ulažu i više od applea, neki i pojedinačno, a da ne govorim kumulativno sve mreže i proizvođači non iOS uređaja ...  ... svejedno se iPhone prodaje odlično i generira veći profit. Nije li to fascinantno? :D Jaka neka magija 

Nije. Glupi ljudi trose novce na gluposti. Fascinantno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 16:10 (konjRR).
17 godina
neaktivan
konjRR kaže...
artfull kaže...

dakle tvoj briljantni zaključak i analiza uspjeha appleovih proizvoda je da su korisnici iPhonea ili iOS a glupi. Mislim da samo budala može napisat tako nešto.

A.
15 godina
neaktivan
artfull kaže...

dakle tvoj briljantni zaključak i analiza uspjeha appleovih proizvoda je da su korisnici iPhonea ili iOS a glupi. Mislim da samo budala može napisat tako nešto.

Sorry ali dokle god mogu dobiti isto/slično za duplo manje love, smatrao bih se, pa... glupim da idem na skuplju opciju. OK ako netko zbilja troši mjesečno 300-500 kn na razgovore pa uzme na pretplatu taj telefon za manje love ali kada vidim klince okolo kako šeću sa svojim iPhone-ima pozlije mi. Nema ni za bon od 25kn, a roditelji colaju mjesečno njegov kul uređaj.

Najsmješniji su mi ljudi koji žele iPhone zato što je on najbolji, e ta sorta... lol.... Baš mi je poznanik neki dan rekao kako će si obavezno kupiti iPhone 4 jer je "the best", dobro pogađate, dečko jedva zna upaliti većinu elektroničkih uređaja, a kamoli ih koristiti. Nije li to glupo? A znaš i sam da je dobar dio iPhone kupaca takav, upravo to većina ljudi sa imalo mozga smatra smiješnim, kako je zbog hype-a taj telefon dignut u nebesa te upravo zbog toga ima taj status.

Nemoj me krivo shvatiti, ne kažem da su svi kupci tog telefona takvi. Također, kada netko kupuje Desire, X10, Galaxy i slične on obično zna zašto ga uzima odnosno zašto ne uzima nešto drugo, nitko im nije utuvio da je to the best, tim više, obično su svjesni nedostataka telefona koji kupuju.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 16:38 (Minoza).
16 godina
artfull kaže...
konjRR kaže...
artfull kaže...

dakle tvoj briljantni zaključak i analiza uspjeha appleovih proizvoda je da su korisnici iPhonea ili iOSa genijalci? Mislim da samo budala može napisat tako nešto.

Da prosjecan stanovnik ovog planeta nije glup nebi bilo ratova besmislenih, nebi bilo proizvoda besmislenih, nebi bilo zagadenja na sve strane... shvacas gdje s ovim idem? Cim dozvoljavas da te reklame programiraju glup si. A to su vecinom korisnici iphona, tj. apple proizvoda opcenito. Ne svi ali vecinom. Oni vjeruju da se OSX nemoze srusiti. Da su apple proizvodi najkvalitetniji po svemu i uvijek. Da je iphone najmocniji uredaj, itd. Fascinantno? Nije. Ljudi vjeruju u budalastine od prapovijesti jer su glupi. Nista novo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 16:37 (konjRR).
17 godina
neaktivan
Androidi ispred iPhonea

Evo samo dva linka:

http://www.cnet.com/8301-19736_1-20016542-251.html

http://hr.wikipedia.org/wiki/IPhone

Iz ovih podataka se vidi da je iPhone imao oko 2 godine prednosti na trzistu. Jer do pojave HTC Hero i Nexus One android telefon je bilo prakticki nemoguće kupiti, a i malo tko je znao šta je android uopce. Sto se tice profita na samoj platformi tu je apple daleko ispred svih.

0 0 hvala 0
17 godina
konjRR kaže...

Da prosjecan stanovnik ovog planeta nije glup nebi bilo ratova besmislenih, nebi bilo proizvoda besmislenih, nebi bilo zagadenja na sve strane... shvacas gdje s ovim idem? Cim dozvoljavas da te reklame programiraju glup si. A to su vecinom korisnici iphona, tj. apple proizvoda opcenito. Ne svi ali vecinom. Oni vjeruju da se OSX nemoze srusiti. Da su apple proizvodi najkvalitetniji po svemu i uvijek. Da je iphone najmocniji uredaj, itd. Fascinantno? Nije. Ljudi vjeruju u budalastine od prapovijesti jer su glupi. Nista novo.

Ja sam recimo jedan od takvih glupih korisnika, ali mene nije uvjerila reklama, nego sam uredjaj imao u rukama par minuta. Moje iskustvo je slicno kao iskustvo jednog drugog clana foruma, pa cu njega ovdje citirat:

"Imao sam do nedavno iPhone 3GS i sada imam novi Desire sa 2.2 softwareom i u principu sam skroz zadovoljan,

ali da iPhone ima glađe browsanje to je činjenica. Desire sa nekim većim stranicama tipa net.hr sa upaljenim flashem, se skroz zblesira i gadno se uspori.

Kada je ugašen flash nešto je bolja situacija ali i dalje je sporije od iphonea."

Vjerojatno sam ja poprilicno glup sto meni glatko browsanje puno znaci, al jbga... ima nas svakakvih...

Think locally, act globally...
15 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
konjRR kaže...

Ja sam recimo jedan od takvih glupih korisnika, ali mene nije uvjerila reklama, nego sam uredjaj imao u rukama par minuta. Moje iskustvo je slicno kao iskustvo jednog drugog clana foruma, pa cu njega ovdje citirat:

"Imao sam do nedavno iPhone 3GS i sada imam novi Desire sa 2.2 softwareom i u principu sam skroz zadovoljan,

ali da iPhone ima glađe browsanje to je činjenica. Desire sa nekim većim stranicama tipa net.hr sa upaljenim flashem, se skroz zblesira i gadno se uspori.

Kada je ugašen flash nešto je bolja situacija ali i dalje je sporije od iphonea."

Vjerojatno sam ja poprilicno glup sto meni glatko browsanje puno znaci, al jbga... ima nas svakakvih...

kako rekoh...Stivica je popalio ideju ekipi iz DS-9 i Voyagera...dakle Stivice,t isi lopov...hehehehe...no dobro...opet da objasnim...ajfoun je zatvorena platforma..kao i ostali aj proizvodi..iz toga razloga se treba potrošiti manje vremena za optimizaciju software-a..jer je to problem SWIFT SLIDE-A...ništa drugo...andro se dorađuje,prilagođava tisućama modela...software na ajfounu je prilagođen samo jednom jedinom modelu..nema brige sa kompatibilnosti...ista je analogija WINDOWS-OSX....prvo mora raditi na svemu i svačemu prihvatljivo,a drgo je stvoreno samo za jednu konfiguraciju...i opet da se vratim...akcenat je na manipulaciji određenog sloja ljudi..da se okrenu jednom proizvodu..malo mi djeluje Orwelovski..ali što je tu je...svakome veseljaku njegova radost...

16 godina
SupremeCommander kaže...
konjRR kaže...

Ocito. Browsanje na desireu je cesto brze i uvijek bolje nego na iphonu 4 a kamoli 3gsu. Pa cak ni iphone 4, a kamoli 3gs, ne ucitava kompletnu stranicu za prikaz nego dio po dio kako je listas (vuces prstom) a to mi je nesto najsmjesnije. Zar mu fali rama? I onda ovisi o kompleksnosti stranice nekada kada brzo listas cekas da mobitel prikaze taj dio stranice iako je ucitan. I tebi je to bolje? Opet tvrdnja ti je ocito istinita.

Ako ne vjerujes, sto sam siguran jer apsolutno neznas, svaki clip na youtubu ce ti to potvrditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 17:33 (konjRR).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Nemoj me krivo shvatiti, ne kažem da su svi kupci tog telefona takvi. Također, kada netko kupuje Desire, X10, Galaxy i slične on obično zna zašto ga uzima odnosno zašto ne uzima nešto drugo, nitko im nije utuvio da je to the best, tim više, obično su svjesni nedostataka telefona koji kupuju.

kad vas netko sluša rekao bi da je apple izmislio reklamu i da se nitko drugi nije sjetio reklamirat se ili da nitko drugi nema marketing dept. Zapravo činjenice govore sasvim drugačije i apple nije poznat po marketingu, dapače. Neki dan sam prvi put vidio reklamu za neki appleov proizvod ( financiranu od tekoma ) na HTVu. Inače, druge firme troše čitavo bogatstvo na marketing i peru nam mozgove jednako kao i svaka druga firma, međutim apple ima ono nešto što drugi nemaju. Jel to bolji dizajn, pametniji pristup, ili zaista inovativnost ili posebnost ... ili kombinacija svega toga?

A.
16 godina
artfull kaže...
Minoza kaže...

kad vas netko sluša rekao bi da je apple izmislio reklamu i da se nitko drugi nije sjetio reklamirat se ili da nitko drugi nema marketing dept. Zapravo činjenice govore sasvim drugačije i apple nije poznat po marketingu, dapače. Neki dan sam prvi put vidio reklamu za neki appleov proizvod ( financiranu od tekoma ) na HTVu. Inače, druge firme troše čitavo bogatstvo na marketing i peru nam mozgove jednako kao i svaka druga firma, međutim apple ima ono nešto što drugi nemaju. Jel to bolji dizajn, pametniji pristup, ili zaista inovativnost ili posebnost ... ili kombinacija svega toga?

Nadam se da je ovo bio sarkazam jer neznam kako drugacije da prihvatim ovu izjavu a da ne vrijeda ukupni intelekt ovoga planeta.

15 godina
protjeran
artfull kaže...
Minoza kaže...

.nisam hejter ejpla,nit iičega drugog...jednostavno je Stivica jako dobar spin-master...izgradio je dobar osobni image,a uz njega je vezao image aj-proizvoda,razvijao je osobnost,kao kontru "bezličnim" korporacijama..u neku ruku je "Robin Hood" IT svijeta..da dam primjer...exe Oracle-a...larry elisson...tip ima stvarno hebenu software-sku tvrtku,a sada ulazi u svijet hardware-a,drma uzduž i poprijeko korporacijskog svijeta,ali mu je osobnost nula..niti je zainteresiran da je gradi..Ejpl nikad,ali nikad neće imati u softwareskom svijetu nešto moćno i kvalitetno kao Oracle...čekam hardware,pa da vidimo i to što će biti...na kraju krajeva...jasno je da ima hrpa primjera izuzetno kvalitetne robe,ali na kraju prodaju ipak čini fama i hype određenog produkta( ne nužno ejpla)...bitno je da ljudi misle da je dobro,a o stvarnim činjenicama,manje je interesa

16 godina
neaktivan
Androidi ispred iPhonea

što če Appleu reklama kada budale od urednika samoinicijativno stavljaju svaki vijest o appleu na svoje portale. Ne mislim na Bug ili na bilo koje tehnologiji okrenute stranice več stranice tipa Jutarnji, Vecernji, Index. Premda i u informatičkoj branši ima jako velikih bisera, jer imaju više vijesti o Appleu nego o svoj ostaloj informatičkoj industriji koja je u veeeeelikoj večini po brojkama zastupljnosti uređaja/softvera/etc ali i po inovativnošču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Androidi ispred iPhonea

Jedna poslovnica T-Mobilea do jutros je imala više reklamacija na iPhone 4, nego za 3GS u proteklih 6 mjeseci.

Mene to brine.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Jedna poslovnica T-Mobilea do jutros je imala više reklamacija na iPhone 4, nego za 3GS u proteklih 6 mjeseci.

Mene to brine.

Kaj im se pozivi prekidaju?

- Psiho246
16 godina
naxeem kaže...

Mene to brine.

Zasto te to brine?

17 godina
Androidi ispred iPhonea

Mozda zbog ovog?

nemam uzora
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
parizer kaže...

Mozda zbog ovog?

Ne vjerujem da bi to priznali za reklamaciju, iako ako je istina to sto pise nesto tako nekvalitetno nemogu vjerovati da se prodaje. Cini mi se da bi to moglo pokrenutno novu grupnu tuzbu u usa. Nemogu vjerovati da apple koji je vec imao dosta problema i prije sa svojim uredajima postaje jos gori. Zar ima nije bilo dosta zapaljivih baterija u ipodovima, gresaka sa grafama u laptopima (iako ih je tu nvidia zeznila zar nemaju sami testiranje uredaja prije prodaje?), sa slikom na imacovima, sa apple timecapsulima, itd.

16 godina
neaktivan
Androidi ispred iPhonea

Pa imali su problema s pucanjem i na bijelim kučištima još od 3GS,a i 3G-a...... pa na kraju nikome ništa (a nisu bili to samo izolirani slučajevi)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice