9 milijuna novih iPhonea - prodano!

poruka: 107
|
čitano: 19.155
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "9 milijuna novih iPhonea - prodano!".
12 godina
protjeran

Presmiješno je što bi pola ovih koji pljuju iphone da imaju nešto para kupili taj isti iphone. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 13:36 (bandrinelli).

10 7 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: 9 milijuna novih iPhonea - prodano!
bandrinelli kaže...

Presmiješno je što bi pola ovih koji pljuju iphone da imaju nešto para kupili taj isti iphone.{#}

Ne bi.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
12 godina
protjeran
gin.tonic kaže...

Ne bi.

Vjeruj mi bi {#}

Ne vidim čemu uvijek tolike tenzije oko iphonea? Pa tako skup mobitel nije za svakog, pogotovo ne za prosječnog hrvata.

To je isto kao da svaki put kad izađe novi mercedes otvore se rasprave da je bolje uzet škodu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 13:52 (bandrinelli).
15 godina
protjeran
bandrinelli kaže...
gin.tonic kaže...

Ne bi.

Vjeruj mi bi {#}

Ne vidim čemu uvijek tolike tenzije oko iphonea? Pa tako skup mobitel nije za svakog, pogotovo ne za prosječnog hrvata.

Radi se o izboru i nismo svi ludi za njihovim proizvodima.

Eh sad, šta je prosjek?

12 godina
protjeran
gin.tonic kaže...

Radi se o izboru i nismo svi ludi za njihovim proizvodima.

Eh sad, šta je prosjek?

A tko je rekao da su svi ludi?

Pa ne znam kolika je prosječna plaća u Hrvatskoj, ali ljudi koji zarađuju 4-5 tisuća kuna ne trebaju mobitel koji košta 7.

15 godina
odjavljen
bandrinelli kaže...

Pa ne znam kolika je prosječna plaća u Hrvatskoj, ali ljudi koji zarađuju 4-5 tisuća kuna ne trebaju mobitel koji košta 7.

Istina, ali baš ga nekim čudom imaju i oni, i njihova djeca, i prijatelji njihove djece... Pitam se zašto, možda zato jer im trebaju sve mogućnosti tog mobitela, ili?

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:08 (Jakovp).
12 godina
protjeran

Pa koji je tvoj problem s tim?

Uvijek su  postojali ljudi koji pate na poznate brandove, to je njihov izbor

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Istina, ali baš ga nekim čudom imaju i oni, i njihova djeca, i prijatelji njihove djece... Pitam se zašto, možda zato jer ima trebaju sve mogućnosti tog mobitela, ili?

Istina. Potpisuju se robovlasnicki ugovori sa operaterima samo radi iphonea, galaxija i sl. No ponajvise radi iphonea. Ali ne potpisuje to nitko u tvoje ime, vec u svoje. Trose svoje novce, itd. Zasto to tebe toliko zabrinjava?

15 godina
odjavljen

Nije da me pretjerano zabrinjava, ali s takvim kompleksaškim mentalitetom ne možemo napredovati, samo nazadovati. Napredovati mogu samo bogati kapitalisti koji se još više bogate, zatupljujući prosječan narod putem marketinga.

Svi smo mi Mentalist.

3 3 hvala 0
12 godina
protjeran

Po meni je više kompleksaški mentalitet kad netko pljuje stalno bez razloga po iphoneu i njegovim vlasnicima.

8 0 hvala 1
14 godina
bandrinelli kaže...

Presmiješno je što bi pola ovih koji pljuju iphone da imaju nešto para kupili taj isti iphone. {#}

Ja bih svoj S4 istog trena zamijenio za 5S. S4 je jedan je*eni lag master i ne mogu vjerovat kakva sam ja ovca bio da potrosim svoj novac na Android mobitel za koji sam mislio da je nekog vraga napredovao po pitanju fluidnosti. 

Why so serious?
16 godina
neaktivan

ofkors, nitko ne želi c 4 cheapo Ajfon, nigdje.

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:35 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Cordas kaže...
bandrinelli kaže...

Ja bih svoj S4 istog trena zamijenio za 5S. S4 je jedan je*eni lag master i ne mogu vjerovat kakva sam ja ovca bio da potrosim svoj novac na Android mobitel za koji sam mislio da je nekog vraga napredovao po pitanju fluidnosti. 

A mucica mala, baš mi te žao :)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
bandrinelli kaže...

Presmiješno je što bi pola ovih koji pljuju iphone da imaju nešto para kupili taj isti iphone. {#}

Eh baš mi te žao. Tako je teško otić na google il youtube, upisat sgs4 lag fix te vidjet da ako 6-7 puta klikneš na build number il tako nešto ti se otključa developer options gdje možeš skalirati animacije što riješava čitav lag. Druga opcija je staviti custom rom i riješiti se samsungovog smeća. Osim toga, umjesto da si "kampirao u redu", mogao si prvo pogledati reviewove o njemu. To iskreno ne kužim, da se toliko para za mob (ili se uzme gadan ugovor), a da se uopće ne raspita imalo o njemu. 

Evo, sad će netko pitati kaj mene briga što ovce kupuju iphonove? U čemu je razlika od pomame za apple brandom i navale na neke ostale proizvode (npr. određene marke odjeće/obuće/torbica)? Razlika je u tome što proizvođači mobitela (a možda i sličnog hardwarea) sada vide da je mnogo lakše ovcama prodati maglu i uvjeriti ih u "kvalitetu" svog proizvoda nego se zbilja potruditi izdati nešto inovativno i napredno. Drugim riječima, zašto se mučiti da hardware ide dalje, kada je dovoljno promijeniti boju maske i opet će svi poluditi za mobitelom. To bi moglo skrenuti fokus ostalih proizvođača na isto takvu taktiku i krajnji gubitnici smo mi koji težimo za daljnjim žustrim napretkom tehnologije. Nova praksa pretvaranja tehnologije u 'modni trend' i patentnog trolanja koje je uveo apple nikako ne ide u prilog tome.

Što se tiče 'inovacije', sgs4 je barem uveo air gestures (al nije izmislio, mislim da sam to u nekom obliku vidio prije nego je samsung to predstavio), koji su po meni beskorisni, ali bi mogli biti dobar uvod u korisnije tehnologije (npr. ono kaj se pojavilo na bug-u prije par dana o upravljanju kompom pogledom). Da je apple to slučajno uveo, odmah bi patentirao tehnologiju.

let's put a smile on that face
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 16:20 (whysoserious).
15 godina
whysoserious kaže...

Eh baš mi te žao. Tako je teško otić na google il youtube, upisat sgs4 lag fix te vidjet da ako 6-7 puta klikneš na build number il tako nešto ti se otključa developer options gdje možeš skalirati animacije što riješava čitav lag. Druga opcija je staviti custom rom i riješiti se samsungovog smeća.

LOL koja glupost... pa zato Apple i caruje jer sve radi kako treba a ne da se prtlja po romovima, opcijama i slično.

Ljudi su za tu kvalitetu spremni platiti i extra... s čime se apsolutno slažem.

14 godina
neaktivan
sina-k kaže...
whysoserious kaže...

Eh baš mi te žao. Tako je teško otić na google il youtube, upisat sgs4 lag fix te vidjet da ako 6-7 puta klikneš na build number il tako nešto ti se otključa developer options gdje možeš skalirati animacije što riješava čitav lag. Druga opcija je staviti custom rom i riješiti se samsungovog smeća.

LOL koja glupost... pa zato Apple i caruje jer sve radi kako treba a ne da se prtlja po romovima, opcijama i slično.

Ljudi su za tu kvalitetu spremni platiti i extra... s čime se apsolutno slažem.

ne neg su ljudi spremni svoju glupost i nesposobnost platit extra? btw dal se uopće razlikuju cijene geyPhona i ostalih flagshipova? i daj molim te, nemojte opravdavati 9e6 prodanih primjeraka s time da su ljudi htjeli 'kvalitetu' ili mogućnosti. većina je htjela samo prestiž i ništa drugo.

let's put a smile on that face
13 godina
protjeran
whysoserious kaže...

ne neg su ljudi spremni svoju glupost i nesposobnost platit extra? btw dal se uopće razlikuju cijene geyPhona i ostalih flagshipova? i daj molim te, nemojte opravdavati 9e6 prodanih primjeraka s time da su ljudi htjeli 'kvalitetu' ili mogućnosti. većina je htjela samo prestiž i ništa drugo.

Glupost? Koristio sam dosta androida, koristit cu ih i dalje. No 'prerastao' sam fleshanje i customizaciju. Meni osobno mobitel sluzi za surfanje (pretezito nevezano za posao, dakle cista zahebancija), pozivi i mailovi (oboje pretezito posao), net banking, i jos par osnovnih sitnica koje koristi valjda vise od 50% ljudi. Customizacija? Fleshanje roma pa gledati sta radi a sta ne? Ne hvala.

Glede developerskih opcija... Istina, ubrzaju malo SGS4. No lag je i dalje te. I kuzi se vrlo lako. Posto i sam koristim, tj. koristio sam S4 ne pricaj nebuloze. A jos je bolje pitanje kako ce se taj S4 ponasati nakon par mjeseci. Dal ce biti usporavanja? Naravno.

Ja osobno kupujem iPhone jer svaka prokleta aplikacija radi bolje na tom cudu. Svaka. Surfanje je unatoc manjem ekranu ugodnije i dosta fluidnije (ponovno, imho da ne fandroidasi ne bi zaklali). Unatoc manjem ekranu. I sve to radim iako mi je iskreno 4 incha premaleno. No 5 mi je recimo preveliko. A kupnjom iphonea osim famozne i opjevane fluidnosti dobijem stabilnost koju nikad nisam imao sa androidom, kud i kamo bolji rad aplikacija i u krajnju ruku mobitel koji sluzi meni za ono sto mi treba, a ne igracku po kojoj cu prckati.

Ja sam svoje novce spreman dati za to. Onog trenutka kad mi android ponudi istu stvar, iPhone ce postati proslost za mene. Jer radje cu platiti duplo manje (ne mora biti flagship) za istu stvar. A taj prestiz si objesi macku o rep. Kakav prestiz u vezi mobitela kojeg vecina ili posjeduje, ili moze posjedovati? Prestiz je voziti S klasu ili ferraria, a ne kupiti shugavi mob od par tisuca kuna. 

14 godina
whysoserious kaže...
Cordas kaže...
bandrinelli kaže...

Presmiješno je što bi pola ovih koji pljuju iphone da imaju nešto para kupili taj isti iphone. {#}

Eh baš mi te žao. Tako je teško otić na google il youtube, upisat sgs4 lag fix te vidjet da ako 6-7 puta klikneš na build number il tako nešto ti se otključa developer options gdje možeš skalirati animacije što riješava čitav lag. Druga opcija je staviti custom rom i riješiti se samsungovog smeća. Osim toga, umjesto da si "kampirao u redu", mogao si prvo pogledati reviewove o njemu. To iskreno ne kužim, da se toliko para za mob (ili se uzme gadan ugovor), a da se uopće ne raspita imalo o njemu. 

Zašto misliš da to sve već nisam napravio? 

Raspitao sam se, ali očito Android fanboyi ne mogu priznati jednostavnu činjenicu- da Android lagga.

Why so serious?
17 godina
Cordas kaže...

Zašto misliš da to sve već nisam napravio? 

Raspitao sam se, ali očito Android fanboyi ne mogu priznati jednostavnu činjenicu- da Android lagga.

ne, sgs4 laga

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
footballer kaže...

Why the hate ljudi? 

Appleov marketing je nenadmašiv, ja im se divim kako uspiju to sve napravit, pored toliko recenzija itd Apple fanboyi opet slijepo kupuju iPhone itd. Svaka im čast, 9 milijuna je ogroman broj. 

Uopće ne trebaš marketing, iako su i u tome dobri. Jednom probaš njihove proizvode i očaraš se... nema više natrag. osobno, 4 godine 3gs, sada petica koju isto mislim imati 3-4 godine koliko bude trajala podrška. Kupio sam novi, spojio ga na itunese i kliknuo restore. sve se posložilo kao na starom, uključujući aplikacije, pozadinu, otvorene internet stranice u safariju itd... Lako je biti iphonovac :) ajde to izvedi na bilo čemu drugom... pa onda reci da smo mi budale...

17 godina
protjeran
bandrinelli kaže...

Kada bi bio plaćen 7, nitko ga ne bi kupio. I ne bismo pričali o 9 miliona prodanih... Ali, ne ide to tako

14 godina
Ne samo da android lagga, vec su appovi losiji i sporiji je na internetu. Sam sam se u to uvjerio.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
13 godina
protjeran
Visak kaže...
Koja je razlika između ludovanja za telefonom ili nogometnim klubom, čekanja u redu za telefon ili nogometne ulaznice? Razlika je što ovo drugo odavno smatramo normalnim iako je besmisleno kao i prvo.
Ljudi imaju sklonost tako se ponašati, samo treba znati koje gumbiće im treba pritisnuti. 99% prisutnih (uključivši mene) nije iznimka, jedino neki reagiraju na druge gumbiće.

-nekampira se 10 dana za ulaznicu

-nikad nisam cuo da je netko dao beskucnicima lovu za cekanje u redu za karte

-svaka utakmcica je novo iskustvo,dok je ovo same carp over i over

-utakmica je jedan lijepsi nacin socijalizacije

-ljudi su idioti koji ceakju ispred trgovine za takve p*zdarije

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 17:51 (themilition).
12 godina
whysoserious kaže...
Cordas kaže...
bandrinelli kaže...

Evo, sad će netko pitati kaj mene briga što ovce kupuju iphonove? U čemu je razlika od pomame za apple brandom i navale na neke ostale proizvode (npr. određene marke odjeće/obuće/torbica)? Razlika je u tome što proizvođači mobitela (a možda i sličnog hardwarea) sada vide da je mnogo lakše ovcama prodati maglu i uvjeriti ih u "kvalitetu" svog proizvoda nego se zbilja potruditi izdati nešto inovativno i napredno. Drugim riječima, zašto se mučiti da hardware ide dalje, kada je dovoljno promijeniti boju maske i opet će svi poluditi za mobitelom. To bi moglo skrenuti fokus ostalih proizvođača na isto takvu taktiku i krajnji gubitnici smo mi koji težimo za daljnjim žustrim napretkom tehnologije. Nova praksa pretvaranja tehnologije u 'modni trend' i patentnog trolanja koje je uveo apple nikako ne ide u prilog tome.

Što se tiče 'inovacije', sgs4 je barem uveo air gestures (al nije izmislio, mislim da sam to u nekom obliku vidio prije nego je samsung to predstavio), koji su po meni beskorisni, ali bi mogli biti dobar uvod u korisnije tehnologije (npr. ono kaj se pojavilo na bug-u prije par dana o upravljanju kompom pogledom). Da je apple to slučajno uveo, odmah bi patentirao tehnologiju.

Jebote Lagfix na flagship mobitelu. Nek nauče složiti stvar tvornički da radi. Imao sam S4 znam kako zna lagati. Sad imam S4 mini, za sada je OK, ali daleko je sve to od Applea.

Custom fw da maknem brandirana sranja? Kupim Apple i nemam problema s tim, svi su isti, nema brandiranja. A bome i updateove dobivaju  čim ih Apple pusti, kod Androida kada se proizvođači smiluju.

17 godina
bandrinelli kaže...

Pa ja imam iphone(5) i opet pljujem:) (ne telefon, nego jagmu za njime) 
Uskoro mi (iz profesionalnih razloga doduše) 
stiže naravno i 5s i 5c (nemam pojma koje boje), pa imam priliku biti manje subjektivan i "zaluđen"
jer nemoram opravdavati silan novac koji bih ulupao tješeći se,
"ee ali se isplatilo stojati u redu, dobio sam i maskicu BADAVA, a kad svi vide ovo zlato..."
Dakle nije stvar u telefonu, okej proizvod kao i uvijek,
nego ta fama za ničim specijalnim (wau, zlatna boja ej) i već viđenim(fingerprint, 120fps?), a posebno ne jeftinim.
No dobro, dok ide, ide. Jasno je da je iphone u biti postao nakit, kao
ručni sat marke Cartier, Tag Heuer, Breitling i slično.
Casio na baterije, ili običan mobitel će jednako prikazati točno vrijeme (ako ne i točnije) uz još sto informacija,
ali zna se da gornji satovi ne predstavljaju samo mjerače vremena da bi konkurirali funkcionalnošću. Predstavljaju
dostignuti ili priželjkivani "status"- takva je situacija i sa ajfonetom. I OK. KO voli, nek naruči.
Opet mi je kretenizam da zbog sitnih popusta i nagradica ljude mogu ponižavati, a da se oni čak osjećaju privilegiranima.
Sjećam se da su kod nas čak za neki tulavi nepotrebni poklon nek dućan "osmislio" da se oni koji ga žele moraju skinuti. Na ulici.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
protjeran
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

prestrašno.........

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 21:08 (nixass).
16 godina
Kakvi de.bili rade u danasnjem hrvatskom novinarstvu to je strasno.

Dnevnik, 24sata, Index, a sad i Jutarnji...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Mozda se nama s buga cini da su to budale(mada mnogi i jesu), ali to je kako normalni korisnik vidi iphone.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 21:42 (gamer34).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice