Mislim mogli su staviti 888.8GB ako su već išli na osmicu. Možda za sotoniste naprave model sa 666 GB
Mislim mogli su staviti 888.8GB ako su već išli na osmicu. Možda za sotoniste naprave model sa 666 GB
U nas će mu biti nadimak 505 SA CRTOM. Ko oni bomboni.
Zanimljivo ali to je napravljeno da bi se postigla veća prodaja i promidžba.
Samo da tajna ne leži u lošoj izvedbi 1TB modela
Zanimljivo ali to je napravljeno da bi se postigla veća prodaja i promidžba.
Ne kuzim zasto naglasavaju malu potrosnju. Kada se uzme potrosnja cijelog racunala kakve veze sada ima to sto "green" diskovi trose 4Wata manje.
Ne kuzim zasto naglasavaju malu potrosnju. Kada se uzme potrosnja cijelog racunala kakve veze sada ima to sto "green" diskovi trose 4Wata manje.
Da, to mi jedino ima smisla. Ma cekam ja SSD bilo koje boje :)
Meni su super bili IDE diskovi, a na SSD ću prijeći, pa i ne baš u tako skorij budućnosti
O svemu se pise, al ne nitko ne pise kako je to jeftino. 800 GB za 400 kn. A kod nas se dobije 500, eventualno 600 GB. Sramotno...
Čitaj malo bolje, preračunato u cijenu samo za Kinu! Kod nas bi sigurno bilo skuplje.
Čitaj malo bolje, preračunato u cijenu samo za Kinu! Kod nas bi sigurno bilo skuplje.
Sad ce kinezi navalit ;)
Sad ce kinezi navalit ;)
Sad ce kinezi navalit ;)
Sad ce kinezi navalit ;)
"Western Digital je onemogućio korištenje određenog dijela kapaciteta."
ako sam ja dobro skontao ti diskovi imaju vise prostora samo je zakljucano?
ako je tako ...bice to ko sa AMD X3 procesorima :D
"Western Digital je onemogućio korištenje određenog dijela kapaciteta."
ako sam ja dobro skontao ti diskovi imaju vise prostora samo je zakljucano?
ako je tako ...bice to ko sa AMD X3 procesorima :D
Sad ce kinezi navalit ;)
-uh, a sad malo istine o green-power WDu?
-u njihovom reklamnom materijalu... uspoređuju 13.5W potrošnje 1TB diska -naravno, sad troše samo 9.5W
... ali istovremeno konkurencija troši 8-9W (to je običan prelazak s 3 na 2 ploče.)
Žao mi je ako sam 'raspršio' snove o ekološkom-štedljivom disku.
-nema štednje postoji samo 'štednja' i marketing.
Sad ce kinezi navalit ;)