64-bitni Chrome za Windowse

poruka: 45
|
čitano: 5.906
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "64-bitni Chrome za Windowse".
15 godina
Re: 64-bitni Chrome za Windowse
Envy kaže...
joyjoy kaže...

Kada bi mogao 5.1 sound out bilo bi OK. Barem nemogu to naštimati.... bilo koji source: youtube,soundcloud,vimeo..ili neki radiostream, samo 2 front rade!

{#}

Daj koji link na 5.1 stream. Kod mene je 5.1 sistem pa da vidim radi li to kod mene.

Pa probaj sam: bilo koji video na youtube , pa vidi (počuj:) radi li ! Ili npr radio101.hr i vidi stream.live kako funkcionira!

17 godina
BlueMax kaže...

Za neke je stvari bilo dovoljno, za neke ne. Za browser je dovoljno 32 bit osim ako ces otvorit 200 zabova no i tada je tu page file. Za bilo kakvo ozbiljnije 3D modeliranje, obradu videa, velike proracune - nije dovoljno. Odatle i cinjenica zasto je vecina aplikacija 32 bit. Kao developer znas da ti vise od 2GB RAM-anije potrebno za normalno izvodjenje aplikacije i zasto bi sam sebe ogranicio na prodaju samo ljudima koji imaju 64 bit OS.

Zanimljivo je kod Chromea da on ionako od svog početka svaki tab otvara kao poseban proces, pa zapravo nema potrebe za velikom količinom adresirane memorije. Page file je nužno zlo.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
16 godina
joyjoy kaže...
Envy kaže...
joyjoy kaže...

Kada bi mogao 5.1 sound out bilo bi OK. Barem nemogu to naštimati.... bilo koji source: youtube,soundcloud,vimeo..ili neki radiostream, samo 2 front rade!

{#}

Daj koji link na 5.1 stream. Kod mene je 5.1 sistem pa da vidim radi li to kod mene.

Pa probaj sam: bilo koji video na youtube , pa vidi (počuj:) radi li ! Ili npr radio101.hr i vidi stream.live kako funkcionira!

Na Youtube ima mali milion od 5.1 do 10.2 testova. Probao sam i ništa, samo stereo. Međutim ajde rekoh da skinem neki od tih video clipova pa da ih pustim u svom omiljenom playeru, i onda tamo na Playing File Info jasno piše da je zvuk 2 CH Stereo.

Dalje googlajući pitanejm "da li youtube podržava 5.1 zvuk" dobio sam sledeći odgovor na Google Product Forums: "No, Youtube streams in stereo. Uploading 5.1 has even suspected of causing an occasional glitch in video processing".

Nešto mi se ne da dalje tražiti u web browseru stream koji je 5.1 ili samo piše da je 5.1, pa ako si siguran za neki daj slobodno link i ja ću probati.

15 godina
Envy kaže...
joyjoy kaže...
Envy kaže...
joyjoy kaže...

{#}

Na Youtube ima mali milion od 5.1 do 10.2 testova. Probao sam i ništa, samo stereo. Međutim ajde rekoh da skinem neki od tih video clipova pa da ih pustim u svom omiljenom playeru, i onda tamo na Playing File Info jasno piše da je zvuk 2 CH Stereo.

Dalje googlajući pitanejm "da li youtube podržava 5.1 zvuk" dobio sam sledeći odgovor na Google Product Forums: "No, Youtube streams in stereo. Uploading 5.1 has even suspected of causing an occasional glitch in video processing".

Nešto mi se ne da dalje tražiti u web browseru stream koji je 5.1 ili samo piše da je 5.1, pa ako si siguran za neki daj slobodno link i ja ću probati.

Jasno je da ne postoji "pravi"5.1 stream ,youtube ali mislim i ostalo:radio,itd itd.... , ali ne postoji mogućnost da se stereo distro na sve 5.1 zvučnike . U playeru npr slušam mp3 (ali i ostale formate) stereo u 5.1 (sa pluginom- brdo ih ima) i puno je bolje od sterea barem meni (virtualno sam sebe prevarim).

Ostali browseri ,Firefox,Opera,IE.... svaki sound po defaultu je 5.1 tako sam odredio u properties zvučne.

14 godina

Kod mene katastrofa {#} Internet mi pestao raditi, cijeli se smrzne kada ga upalim... Sada pišem s IE, a nikako da instaliram Chrome obični, jer instaler govori da je instaliran, a ja uninstalirao s CCleanerom....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon instalacije Dev verzije ne otvara niti jednu stranicu niti homepage. Vraceno na 32 bita.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi,pa to je dev verzija...ne očekujte stabilnost i manjak bugova.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nitko nije nista rekao samo je napisano da ljudi ne ocekuju da ce sve svima raditi.

0 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

Jel itko ima problema sa Battlelogom?
Ja sam instlirao 64 (ovu stabilniju verziju) i uopce mi ne prepoznaje plugin,stalno mi izbajuce zahtjev za updateom. 

battlefield plugini nisu "optimizovani" za 64bita,  a i stace ti nece nista poboljsati perfomanse u bf svakako  ;) 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Gigx0n kaže...

Pa nitko nije nista rekao samo je napisano da ljudi ne ocekuju da ce sve svima raditi.

Kako si vration na 32bitnu verziju? Meni se isto desilo....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
neaktivan

Najnormalnije u add or remove programs izbriso google chrome upalio firefox skinuo chrome instalirao i moras jos izbrisati web-data i web-data-journal da ti ne izbacuje gresku da ti je profil sa novije verzije chromea iz

C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Dev skinuo,nisam zadovoljan,par puta mi se srušio chrome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

crash boom bam.. natrag na 32{#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stvarno ćete profitirati od 64-bitnog browsera...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma meni je x64 sporiji, ponekad zna ne očitati stranicu ( tj. bude bjela dok ne refresham )...itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice