22 milijuna iPada u četvrtom kvartalu

poruka: 40
|
čitano: 4.965
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "22 milijuna iPada u četvrtom kvartalu".
17 godina
Re: 22 milijuna iPada u četvrtom kvartalu
joxim74 kaže...

( npr moram prebacivati svaki moj divx u mpeg4 pa onda u posebnom programu mergat subtitle da bi mogao gledati na iuredjaju, a to mi se stvarno neda.

errrr.... netocno....

15 godina
joxim74 kaže...

Ipad je dobar proizvod i prava je steta sto ga ogranicavaju. meni je puno drazi android honeycomb, a ima dosta vrhunskih uredjaja samo sto kod nas na trzistu forsiraju apple. A i trgovci na pult stave samo ipad, a ostali tableti su iza vitrine pa si ti misli kako rade. ( u chipoteci i vemilu acer iconia jedva da se vidi, a uredjaj je odlican, da ga izloze upaljenog mozda bi i prodali kojega ) 

Imam iphone i radio sam na ipadu i to je stvarno samo veliki iphone. Dobar uredjaj ali pun ogranicenja. Nema usba, sugavi itunes i njegove kvacice umjesto normalnog copy paste. nema dodatnu memorijsku karticu, blutooth prakticki beskoristan jer ne kuzi nijedan drugi uredjaj i jos hrpa nedostataka. Steta jer je vrlo kvalitetno napravljen, a i jasno mi je da su nedostaci u komercijalne svrhr, ali to mene kao otvorenog korisnika smeta ( npr moram prebacivati svaki moj divx u mpeg4 pa onda u posebnom programu mergat subtitle da bi mogao gledati na iuredjaju, a to mi se stvarno neda.

E moj joksime, tek se registrirao na forumu a vec pises dezinformacije ko veliki. Ovo tvoje baljezganje iznad je isto kao da si napisao: ne valja mi mercedes, moze ici 240 na sat a ja nemam vozacku. Tako tebi ne valja ipad jer ga ne znas koristiti. Samo bolje bi ti bilo da proucis sta moze jer ocito ti je zanimljiv kad si toliko natipkao umjesto da dovodis ljude u zabludu. Evo recimo ovo zadnje u zagradi zvuci kao da si neki znalac i da se fakat mora ljepiti titlove. A istina je da postoji preko nekoliko aplikacija koje podrzavaju sve moguce video formate i titlove. Meni je najdrazi avplayer hd koji je dostupan u appstoreu, a od video aplikacija za jb uredjaje xbmc. Ta aplikacija radi identicno onoj za kompjutere, pretvara ipad u htpc i ima bezbroj mogucnosti. Kao recimo izravno playanje filmova u hd rezi sa megauploada uz istovremeno povlacenje titlova sa podnapisi.net. Pa si ti misli kak je ipad zatvoren i ogranicen.
15 godina
neaktivan
joxim74 kaže...

Ipad je dobar proizvod i prava je steta sto ga ogranicavaju. meni je puno drazi android honeycomb, a ima dosta vrhunskih uredjaja samo sto kod nas na trzistu forsiraju apple. A i trgovci na pult stave samo ipad, a ostali tableti su iza vitrine pa si ti misli kako rade. ( u chipoteci i vemilu acer iconia jedva da se vidi, a uredjaj je odlican, da ga izloze upaljenog mozda bi i prodali kojega )

Imam iphone i radio sam na ipadu i to je stvarno samo veliki iphone. Dobar uredjaj ali pun ogranicenja. Nema usba, sugavi itunes i njegove kvacice umjesto normalnog copy paste. nema dodatnu memorijsku karticu, blutooth prakticki beskoristan jer ne kuzi nijedan drugi uredjaj i jos hrpa nedostataka. Steta jer je vrlo kvalitetno napravljen, a i jasno mi je da su nedostaci u komercijalne svrhr, ali to mene kao otvorenog korisnika smeta ( npr moram prebacivati svaki moj divx u mpeg4 pa onda u posebnom programu mergat subtitle da bi mogao gledati na iuredjaju, a to mi se stvarno neda.

Ti si jedna obicna neznalica ili lazov.

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
14 godina
neaktivan
22 milijuna iPada u četvrtom kvartalu

Gle raspitivao sam se okolo ( da htio sam ga kupiti, nisam hejter ), cak su mi u specijaliziranom ducanu rekli da se sub mora mergati u posebnom programu itd... okej postoji program nisam znao   i drago mi je da si to podijelio. Ipak stvari oko usb ulaza i mem kartice stoje ili mozda ima negdje skriveni ?

Ovaj pacijent koji me naziva lazovom - bolje da nista ne kazem. 

0 0 hvala 0
15 godina
joxim74 kaže...

Gle raspitivao sam se okolo ( da htio sam ga kupiti, nisam hejter ), cak su mi u specijaliziranom ducanu rekli da se sub mora mergati u posebnom programu itd... okej postoji program nisam znao   i drago mi je da si to podijelio. Ipak stvari oko usb ulaza i mem kartice stoje ili mozda ima negdje skriveni ?

Ovaj pacijent koji me naziva lazovom - bolje da nista ne kazem. 

Imas u istom tom specijaliziranom ducanu za kupiti camera connection kit. Prek njega mozes ustekavati usb (po defaultu radi sa kamerama a moze i sa nekim stickovima i tipkovnicama koje ne zahtijevaju dodatno napajanje) i sd kartice. Covjel ti je rekao da si neznalica ILI lazov. Zar je u krivu?:P
14 godina
protjeran
Ezio kaže...

Imas u istom tom specijaliziranom ducanu za kupiti camera connection kit. Prek njega mozes ustekavati usb (po defaultu radi sa kamerama a moze i sa nekim stickovima i tipkovnicama koje ne zahtijevaju dodatno napajanje) i sd kartice. Covjel ti je rekao da si neznalica ILI lazov. Zar je u krivu?:P

Awsome fičr. {#}{#}

Oblik uvečanog iPhonea iz budućnosti.
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Da jer je Apple tužio svu konkurenciju. Sad će prodati masu uređaja (jer drugih niti nema), pa se onda hvaliti sa tim rezultatima.

Istina konkurencija si je sama kriva (osobito Samsung), jer kopira sve od iPad-a (sučelje, koje da su ostavili po defaultu bi imalo potpuno drugačiji identitet, a ne da su ga namjerno kopirali), iako za to nema potrebe.

Priznajem da je iPad trenutno jedini pravi "PAD" u prodaji (iako ga ja ne bi nikad kupio)

Jaka mu je onda konkurencija bila, jedan c/p uradak iz Samsunga i jedna Motorola.

Da nije bilo konkurentski tableti bi s eprodavali ko vruce kifle.

Kako da ne. Dostupni su na drugim tržištima, pa se i ne prodaju bajno, a svojom tužbom

Apple je blokirao Samsung samo na možda tjedan dana do sada, ali pošto zabrana nije važeca,

tj.ukinuta je nakon dan-dva utjecaj tih tužbi je ravan 0. Dapace, mnogi samo spominju kako je Apple

time napravio reklamu tim uređajima, što je istina. Što bi tek bilo bez te reklame? {#}

Sve ovo osim podcrtanog je tocno.

qube kaže...
razorst3 kaže...
qube kaže...

Sad čekamo samo Alena sa njegovim komentarima pa da flame war počne :)

Taj je izgubia život s apple-om.

Hahahahahahahahaha, al si me nasmijao jaoo :D

Prije svega drago mi je vidjeti da imam, kako to vi ono volite rec? Ah da, sljedbenike.

Sad shvacam kakav je to efekt koji Apple postiže. Svi me mrze, a bez mene nemogu, to je baš dirljivo {#}

Samo decki to vam se inace zove trolanje i pokušavate napraviti flame war koji sami spomnjete.

Vijest ima 35 poruka, a 2 od qube-a koji ocito nije ništa pametnog rekao, a u ove 3 sam ja tema.

Ugl.sve ukazuje da bi mogli naci život {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
14 godina
protjeran
movie kaže...
htc_fan kaže...

kuda ide ovaj svijet ... da im kaze Apple skoci s'mosta skocili bi boga mi ...

bolje skočit s mosta nego imati htc plastičnjak u džepu ..

Jel ti to stvarno trebalo? Samo pokazuješ koliko Apple ispire mozak da bi skočio s mosta zbog mobitela/tableta ili čega već... Jadno.

Alene bez zamjerke, nego mi neobično bilo da te nema u nekoj temi vezano za Apple, ništa osobno ;)

15 godina
neaktivan
qube kaže...
razorst3 kaže...
qube kaže...

Sad čekamo samo Alena sa njegovim komentarima pa da flame war počne :)

Taj je izgubia život s apple-om.

Hahahahahahahahaha, al si me nasmijao jaoo :D

qube kaže...

Alene bez zamjerke, nego mi neobično bilo da te nema u nekoj temi vezano za Apple, ništa osobno ;)

Sad na kraju ispada da sam krivo shvatio? A što bi onda trebao znacit komentar "Sad čekamo samo Alena sa njegovim komentarima pa da flame war počne :)"
U vecini Apple tema sam kao i dobar dio ostalih ljudi, a eto, kada se i ne pojavim, moram, jer me neki kao ti prozivaju.

A i sama šala je urnebesno smješna.{#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
17 godina
alen-c kaže...

Sad na kraju ispada da sam krivo shvatio? A što bi onda trebao znacit komentar "Sad čekamo samo Alena sa njegovim komentarima pa da flame war počne :)"
U vecini Apple tema sam kao i dobar dio ostalih ljudi, a eto, kada se i ne pojavim, moram, jer me neki kao ti prozivaju.

A i sama šala je urnebesno smješna.{#}

Jedini pravi slijedbenik arfull-a (iako je bilo puno pretendenata na poziciju, nakon njegovog bana). Bez uvrijede

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice