Taj čovjek sve što dotakne pretvara u zlato. Želim mu sve najbolje i u SpaceX programu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

vidis si minuse? ne slazu se s tobom. znaci, lik koji zeli "promjeniti" svijet i lik koji pere tatekove peneze su jednaki..
da imam para prije bih uložio u Teslu nego u onog Rimca
p.s. ajmo Rimac PR dijelite minuse :)
vidis si minuse? ne slazu se s tobom. znaci, lik koji zeli "promjeniti" svijet i lik koji pere tatekove peneze su jednaki..
Ne brini, i vlasnik/ci Tesla Motorsa troši tatekove peneze, samo ih ima više, pa zbog toga i ima bolje radnike koji rade bolja vozila...
Ne brini, i vlasnik/ci Tesla Motorsa troši tatekove peneze, samo ih ima više, pa zbog toga i ima bolje radnike koji rade bolja vozila...
Neinformiran si. Musk je sam svojim trudom došao do novaca koje je uložio u Teslu, SpaceX i SolarCity.
Znam da je nama balkancima to teško za zamisliti.
a ja sam mislil da je lik ulozil svoju lovu, skoro propal pa ga burza izvukla, pa napravil poslovni plan koji mu je omogucil razvijanje firme. ne pratim niti jednog,niti drugog ali ne smatram da su imalo slicni.
daj neki link na tu temu, moje misljenje nije zacementirano,malo cinjenica ga lako poljulja
Najlakše je pljuvat po Rimcu,al je on bar nes napravil u ovoj drzavi.

Neinformiran si. Musk je sam svojim trudom došao do novaca koje je uložio u Teslu, SpaceX i SolarCity.
Vjeruj mi taj novac koji je on zaradio nije ni 10% onoga što je uloženo u Teslu, ostali uloženi novac je od ostalih vlasnika, ulagača itd.. Ne sumnjam u njegovo znanje i inovacije, ali di češ uspoređivati Musk i Ameriku sa Rimcem i Hrvatskom...
Da je pravi Tesla ostao u Hrvatkoj sada bih ti ovo pisao u mraku...
Je? A sta to?
I ja bi svašta napravio da mi je stari opljačk'o državu... Kad imaš milijune onda je lako otvarat razno razne firme.
Ako uspije super, ako ne uspije opet dobro, nisu moje pare...
Vjeruj mi taj novac koji je on zaradio nije ni 10% onoga što je uloženo u Teslu, ostali uloženi novac je od ostalih vlasnika, ulagača itd.. Ne sumnjam u njegovo znanje i inovacije, ali di češ uspoređivati Musk i Ameriku sa Rimcem i Hrvatskom...
Tipično. Pokažem ti da si u krivu (rekao si nešto što nije uopće točno) i sad odjednom okrećeš temu tipa "ma ni 10% uloženog nije njegovo" i "di ću ja uspoređivati njega s Rimcem i Hrvatskom".
Kao prvo, nisam uopće uspoređivao njih dvoje nego ti samo ukazao da si rekao glupost.
A drugo, prvih nekoliko godina (i to dosta) novac je dolazio samo od Muska, kad je bilo najteže, uložio je sve što je imao.
Poslije tek su došli drugi ulagači, a danas je Musk ionako većinski vlasnik, tako da ne znam o čemu pričaš.
Tipično. Pokažem ti da si u krivu (rekao si nešto što nije uopće točno) i sad odjednom okrećeš temu tipa "ma ni 10% uloženog nije njegovo" i "di ću ja uspoređivati njega s Rimcem i Hrvatskom".
Kao prvo, nisam uopće uspoređivao njih dvoje nego ti samo ukazao da si rekao glupost.
A drugo, prvih nekoliko godina (i to dosta) novac je dolazio samo od Muska, kad je bilo najteže, uložio je sve što je imao.
Poslije tek su došli drugi ulagači, a danas je Musk ionako većinski vlasnik, tako da ne znam o čemu pričaš.
Pa to sve što si napisao vrijedi i za Rimca... Pravio je manje projekte, ulago sav svoj novac, i onda je krenio praviti Project One..
Ali pametni Hrvati, oni sve znaju otkud kome novac, što je netko radio.. Pogledaj sebe, pokušaj ti nešto napraviti, a ne samo tipkati gluposti...
Pa to sve što si napisao vrijedi i za Rimca... Pravio je manje projekte, ulago sav svoj novac, i onda je krenio praviti Project One..
Ali pametni Hrvati, oni sve znaju otkud kome novac, što je netko radio.. Pogledaj sebe, pokušaj ti nešto napraviti, a ne samo tipkati gluposti...
Nije on "izmislio" taj concept one, nego je nabavio projekte jedne propale firme. Provjereno.
Oooooooo provjereno. Rimac izmišlja kad kaže da je prodao nekoliko komada. A kod vas klonova sve provjereno i iz prve ruke. A samo toliko o tome čujemo, bez ikakvih dokaza...
Kako neko može biti toliko glup i pomislit da će čovjek krenuti praviti auto poput Concept One-a potpuno sam? Napravio je električni pogon za BMW-a potpuno sam. A imao je i prije toga nekih inovacija koje nemaju veze sa autom. Normalno da će u ovakav projekat proizvodnje superauta krenuti sa zapošljavanjem radnika. Tamo na drugoj temi lik navodi ko pravi interijer, dizajn bolida, stakla... Pa nije Rimac staklar, dizajner i td. Normalno da će mu to neko odraditi. Ali da radi toga lik kaže nije on to napravio. Koliko moraš biti glup?
Onaj što je stavljao slike nekakvog finacijskog izvješća od prije nekoliko godina, na kojim se svakako ništa bitno ne vidi, ni od čega je izvješće ni ništa slično. Ali šta i da i nema neku zaradu? Šta je tu neobično? Zar očekujete da neko odmah počne zgrtati lovu čim otvori firmu? Pa evo ni Tesla još uvijek ne posluje pozitivno...
Tatica od Rimca je lopovčina kakve nema, ukrao je i oprao desetke miliona kuna prije nego su ga uhvatili i osudili. Tip je najgori ološ, dno dna tipicni hrvatski supak. A Rimac prica o svojim automobilima godinama, a rezultati su gdje tocno? Ptice na grani znaju da je tatica prao novce djelom, a djelom samo pomgao svom sinu - u tome nema ništa loše sve dok ne pomaze mojim novcima. Odvratno.
I ne pametni hrvati ne znaju sve, ali znaju za ovaj slucaj jer postoji osuda. A neki drugi ljudi imaju informacije iz prve ruke no steta, nisu ga mogli za sve uhvatit.
Što se tice financijskih izvjesca manje više za firmu Rimac Automobili dostupno je na sudskom registru. Zadnje je za 2013. godinu. Pa svatko moze vidjeti. Kao i imena ljudi u nadzornom odboru, a ti su povezani s ovim nedavnim ulaganjima u samu kompaniju.