Imam Redmi 9 i isto moram priznati da nisam zadovoljan sa mobitelom opcenito.
Isto problem sa Messengerom,Facebookom i ostalim programima,jednostavno odbija prikazati poruku na ekranu,nego ju prikaže kada se aplikacija upali.Poukljucivao sam sve moguce postavke,pratio turotijale....jednostavno nekada radi,nekada ne!
Senzor otiska prsta isto katastrofa,radi 2-3 dana,nakon toga zaboravi otisak,pa ga ponovo moras učitati(trenutno mi je 27 otisak prsta,a koristim isti prst)
Gorilla glass?Prije Gorilla ass-pukao mi ekran sa visine od 15 cm u full futroli.
Žao mi je da imaš takve probleme. Nemam nikakve veze s Xiaomijem, nego izražavam svoje mišljenje.
- Ok, razne aplikacije zbilja imaju problema s notifikacijama, porukama na ekranu i sl. Evo, poslao sam si e-mail na jednu svoju alternativnu e-mail adresu na kojoj skupljam samo reklame i smeće. Prvi put mi je poruka na ekran kasnila 3 minute, ova druga poruka, koju sam napisao kao odgovor na prvu, stigla je unutar 1 minute. Ali su obje stigle i prikazane su na ekranu mobitela. Facebook i Messenger sam deinstalirao s mobitela. Oboje koristim kroz Web browser (Messenger samo na PC-u), pa ne mogu reći jesu li aplikacije na mobitelu problematične jer sam ih maknuo zbog potrošne baterije.
- senzor prsta - radi, samo me živcira da sve češće moram prisloniti baš vrh jagodice prsta, dok je ranije očitavao otisak i kada bih malo nakosio prst. Nikada nije zaboravio otisak prsta.
- ekran - u dvije godine mi je rijetko kada pao. Od prvog dana u gumenoj navlaci s ne predebelim rubovima. Nakon dvije godine, ove godine na godišnjem odmoru pao je na pod triput, i to ozbiljno tj. s veće visine. Jednom sa stola na pločice dok smo ravnali stolnjak pred ručak :-), a drugi put dok sam na ulici kupovao nešto, pa je trgovcu ispala moja torbica koja se nosi preko ramena, a koju sam mu dao da ju pridrži dok biram robu. I tako je pao s visine od barem metar i pol u torbici na beton. Treći put meni iz ruke na beton. Navlaka na mobitelu je malo ogrebena, mobitel radi, na ekranu nema traga oštećenju.
Valjda sam imao ludu sreću s tim primjerkom Notea 7. Sada razmišljam o Note 11 Pro, a možda pričekam i seriju 12 koja se možda pojavi nakon Nove godine (https://www.gsmarena.com/xiaomi_12_spotted_in_the_wild-news-51649.php).
Prodaja Notea 11 na domaćem kineskom tržištu očito ide: https://www.gsmarena.com/xiaomi_pushes_half_a_million_redmi_note_11_devices_in_one_hour-news-51654.php