No notch = No party
Xiaomi Mi 6X donosi 6-inčni zaslon i dvostruku kam
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.214
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bez 3.5mm jacka... koji pokemoni.
Neka ukinu slušalice općenito, dosta je ovog debilizma gdje svi po cesti hodaju ko muhe bez glave, gdje u busu ne pričaju jedni s drugima nego svi nabiju slušalice. Čekam dan kada će napokon ukinut to smeće.
Neka ukinu slušalice općenito, dosta je ovog debilizma gdje svi po cesti hodaju ko muhe bez glave, gdje u busu ne pričaju jedni s drugima nego svi nabiju slušalice. Čekam dan kada će napokon ukinut to smeće.
da, jer slusalice imaju namjenu samo da se nose u busu i po cesti. ja se stvarno nadam da je tvoj post sprdnja.
I 4000 mAh bilo bi malo! Da izdrži barem 2 dana rada! Sony dobro optimizirana bateriju ali ostalo zezne!
S 626 je procesor koji nema mogućnosti iskoristiti dvostruke kamere tako da su, osim sa baterijom zeznuli i sa procesom! Bolje da su stavili P60!
da, jer slusalice imaju namjenu samo da se nose u busu i po cesti. ja se stvarno nadam da je tvoj post sprdnja.
Naravno da ne mislim na poslovne ljude ali koliko je takvih, i takvi većinom koriste jednu slušalicu (plantronics i slične) sve ostalo je ovaj debilizam koji sad trenutno vlada.
S 626 je procesor koji nema mogućnosti iskoristiti dvostruke kamere tako da su, osim sa baterijom zeznuli i sa procesom! Bolje da su stavili P60!
Mislim da si u krivu jer SD626 je nova serija koja ima tu mogucnost.
Mislim da si u krivu jer SD626 je nova serija koja ima tu mogucnost.
P60 je bolji proc od Q626 i bolje iskorištava 2 kamere + bolja energetska učinkovitost, veća rezolucija, ddr 4 ...