Odlične vijesti,
Pojačajmo snagu na odašiljačima, smjesta!
Odlične vijesti,
Pojačajmo snagu na odašiljačima, smjesta!
2000g nam je profesor iz fizike na faksu napravio cijeli izraćun zašto mobiteli nisu štetni. S druge strane umro je par godina poslje od raka.
"Blago" em zracenje ne ubija? Rly? Srsly? Omfg! Revolucija!
2000g nam je profesor iz fizike na faksu napravio cijeli izraćun zašto mobiteli nisu štetni. S druge strane umro je par godina poslje od raka.
Ovo je isto kao da kažeš kako ti je susjed pričao da deep-sea ronjenje nije opasno i da je, s druge strane, umro par godina poslije od plućne embolije.
Od koje je raka profesor umro ? Na glavi ? Na vratu ? Rak pruzoročio mobitel ili nešto drugo ?
Ili je možda od raka želuca, debelog crijeva, leukemije, gušterače, itd. ?
Bug forum srozan na razinu index ili facebook komentara.
Žalosno je da na jednom ovakvom IT forumu ljudi ne znaju definiciju neionizirajućeg EM zračenja...
Zato što impliciraš da je umro od raka koji je povezan sa zračenjem mobitela. Bar su ti tako složene rečenice.
Ne, impliciram samo da nam je napravio izračun da je to nemoguće 25g prije ovog članka
Zato što impliciraš da je umro od raka koji je povezan sa zračenjem mobitela. Bar su ti tako složene rečenice.
Ne, impliciram samo da nam je napravio izračun da je to nemoguće 25g prije ovog članka
Ako samo to impliciraš, zašto je bitno od čega je umro...ili zašto je za temu bitno da li je on živ ili nije?
No, ono što mene ovdje fascinira da je netko uopće išao raditi ovu metaanalizu koja u stvari ne dokazuje ništa novo niti ne donosi bilo kakvo novo istraživanje ili nova saznanja. Skupiti postojeće radove(svaki sa svojim pravilima i nedostacima i ograničenjima), upucati ih u model i ispljunuti podatke te to prikazati kao velike zaključke???
Prenošenje ove vijesti bez truda razumijevanja mi je na razini indexa i od toga mi je loše.
Ako samo to impliciraš, zašto je bitno od čega je umro...ili zašto je za temu bitno da li je on živ ili nije?
No, ono što mene ovdje fascinira da je netko uopće išao raditi ovu metaanalizu koja u stvari ne dokazuje ništa novo niti ne donosi bilo kakvo novo istraživanje ili nova saznanja. Skupiti postojeće radove(svaki sa svojim pravilima i nedostacima i ograničenjima), upucati ih u model i ispljunuti podatke te to prikazati kao velike zaključke???
Prenošenje ove vijesti bez truda razumijevanja mi je na razini indexa i od toga mi je loše.
1. Ne znam koliko godina imate ovdje na forumu ali prije 25g su samo Neo i Trinity imali mobitele kod nas i jedan Goran s kojim sam išao u srednju
2. Urmo je od raka, bio je star, ako nešto impliciram je da nam je možda nam je gluspoti pričao pošto tad nitko nije imao mobitel barem kod nas u Slavoniji