Kad bi tako bili puni principa u stvarnom svijetu...A bez varanja Amazon i slični kapitalistički proizvodi nebi bili sada to što jesu

Kad bi tako bili puni principa u stvarnom svijetu...A bez varanja Amazon i slični kapitalistički proizvodi nebi bili sada to što jesu
Hoće li i Amazonovi zaposlenici odgovorni za taj propust dobiti "trajni izgon"? Možda je netko od igrača pomislio da je to feature.
Kakvi komentari 😄Pa ljudima ne možeš ugoditi da si Bog, da dijelis Mercedese, nasla bi se grupa koja bi komentirala "jeste papci sta BMWe ne dijelite"!
Baš me zanima kak bi ovo prošlo na sudu, da ih tražiš povrat novaca, a nedaju ga. Mislim rabiš stvari koje su uprogramirane u igru, nikakve vanjske programe. Ko im kriv, kaj nisu igru peglali još 20 godina pa da izbace bez bugova.
Dok je Jeff prodavao knjige iz garaže ja sam sve zarađeno trošio na hedonizam po diskotekama Splita , Makarske ... Čitluka.
Sam sam si kriv što danas nisam milijarder i kapitalistički izrabljivač pa bi u svojim pedesetim iz preseravanja letio do ruba svemira ,naganjao jet set skupe eskort dame i ostalo .
Baš me zanima kak bi ovo prošlo na sudu, da ih tražiš povrat novaca, a nedaju ga. Mislim rabiš stvari koje su uprogramirane u igru, nikakve vanjske programe. Ko im kriv, kaj nisu igru peglali još 20 godina pa da izbace bez bugova.
Jesi procitao ugovor koji si prihvatio igrajuci igru?