Nije problem ovog gospodina iz vlade što ne zna, nego što nije svjestan koliko ne zna. To je očito tipični prestavnik krugova koji vladaju na svim razinama, a znaju samo laprdati i nikad se "nisu vruće vode napili". Za razliku od ovoga, jedan dobar dio njih je bar svjestan da ne zna pa se ne upuštaju previše u nebitne lamentacije, ali nekima je to toliko ušlo u naviku da misli da mogu o svemu unedogled i da ih neće prokužiti. I žalosno je da zapravo ljudi starije generacije i drugačijeg usmjerenja niti neće shvatiti razinu lobotomije koju takvi predstavljaju. Meni ovo, nažalost, nije smiješno jer kad čujem ovog tipa i njegove priče pred oči mi dolaze ne toliko vrh države gdje je ipak koliko-toliko filtracija kadrova i ne izlijeću sa svojim neznanjem toliko javno, nego mi više iskaču lokalni dužnosnici (županije, gradovi) te moćnici javnih firmi koji uzimaju novac koji je uzet svima nama i njima dan dekretom, ne moraju razmišljati što je to management i tržište, nego u nekoj prčvarnici uz janjetinu krenu sa sličnim teoretiziranjima. Ta razina društva je rak-rana i bazen iz kojeg onda isplivavaju takvi biseri u više razine politike.
Dodatno je žalosno da dotični gospodin nije ni svjestan koliko je ispao neuk (da ne upotrijebim neku drugu riječ) pa neće osjetiti ni neugodnost, osim možda kakvog prijekora iz vrha stranke i bojazni da će natpisi u medijima utjecati na njegovu karijeru. Netko normalan iz naše branše kad bi bio u takvoj situaciji valjda bi se zakopao pod zemlju ili imigrirao da se ne mora nositi sa blamažom, no za dotičnog ne trebate brinuti, ostat će tu još dugo vremena.