The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazov za

poruka: 78
|
čitano: 11.205
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazov za".
16 mjeseci
Re: The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazo
A sad izjednačavati logore smrti i gulage može samo neuk ili propagandist a ti si Picajzla učen i pametan čovjek. Ne opravdavam Staljina i njegove zločine no velika je razlika. Ali eto u današnje vrijeme se svašta izjednačava pa tako sam nedavno na forumu saznao da bi smo svi mi bili pedofili da imamo moć kakvu imaju Epsteinovi prijatelji.
Da se vratimo na temu na žalosnu i najcrnju komediju u povijesti ima jedna stara židovska poslanica i kaže "bolje da Rusi zatvore plin nego da Švabe otvore"!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
9 godina
Hrža kaže...

zbog kojeg bi mogli dobiti poklon raketu

Nisam se bojao mnogih drugih raketa u vecem broju 91', a i ove nabijem.

12 godina
Sirotanovic kaže...
A sad izjednačavati logore smrti i gulage može samo neuk ili propagandist a ti si Picajzla učen i pametan čovjek. Ne opravdavam Staljina i njegove zločine no velika je razlika. Ali eto u današnje vrijeme se svašta izjednačava pa tako sam nedavno na forumu saznao da bi smo svi mi bili pedofili da imamo moć kakvu imaju Epsteinovi prijatelji.
Da se vratimo na temu na žalosnu i najcrnju komediju u povijesti ima jedna stara židovska poslanica i kaže "bolje da Rusi zatvore plin nego da Švabe otvore"!

niti ih ne izjednačavam, jedno je bilo ultimativno zlo, ono drugo manje s potencijalom da postane ultimativno, al eto povijesnim prilikama zahvaljujući propustili su tu šansu

nije svaka usporedba izjednačavanje, ali je svako banaliziranje isključivo u cilju umanjivanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 19:47 (picajzla0707).
4 godine

Clickbait naslov;

Iran je iskoristio tisuće jeftinih dronova u napadima na Zaljevske arapske države, ciljajući ključnu infrastrukturu i američke baze

Iran uredno piči i po civilnim objektima, neboderima u Dubaiu (da netko ne pomisli da su organizatori terorističkih ćelija fini momci)

Ako vam u vašem gradu samoubojica s 30kg TNT-a eksplodira i pobije 50 sugrađana imate pravo jednom pogađati iz koje vjerske sekte je potekao.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
Prije stvaranja Izraela, islamskog terorizma nije bilo, a nasilje je eksplodiralo kada su SAD, kasnije i Saudijska Arabija krenule u masovno financiranje konzervativnih islamskih monarhija kako bi se suprotstavile sekularnim revolucionarnim vladama koje je podupirao SSSR.
18 godina
Sirotanovic kaže...

Preporučujem čitanje Arhipelaga Gulag. Osnovna razlika je da je Staljin iz onih koje je hapsio želeo izvući više rada pre nego što crknu, te što nije bilo neophodno istinski biti član skupine koja se ideološki mrzi (iako su svakako takvi prvi išli), već je naprosto zemlji trebao robovski rad, i Gulag ga je obezbeđivao. Takođe, broj mrtvih u Gulagu je smanjivan tako što su neizlečivo bolesni i ljudi na samrti često oslobađani, što je bilo korisno na dva načina, nisi više hranio one koji bi postali beskorisni za rad, a nisi ni bio divljak da ih baciš u krematorijum, nego ih humano pustiš kući i onda tamo lepo, kao slobodni ljudi, umru. To što su prethodno u logoru ostavili zdravlje, nebitno. Inače, sve to je krenulo i pre Staljina, pa Solženjicin na više mesta citira Lenjina, njegova pisma i knjige u kojima piše nimalo uvijeno.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
16 mjeseci
" a nisi ni bio divljak da ih baciš u krematorijum, nego ih humano pustiš kući i onda tamo lepo, kao slobodni ljudi, umru. To što su prethodno u logoru ostavili zdravlje, nebitno. Inače, sve to je krenulo i pre Staljina, pa Solženjicin na više mesta citira Lenjina, njegova pisma i knjige u kojima piše nimalo uvijeno".

Napisao si koja je razlika gulag vs Auschwitz 👍Zapravo ako budeš pogledao šire a ne samo usko na gulag, u to doba ili čak i nešto modernije doba za bilo koji zatvor za teške prekršaje je radio upravo to kao i gulag , teški fizički rad uz užasno siromašnu hranu i higijenu. U svim dijelovima svijeta su crkavali, čak na zdravstvenom pregledu pri ulazu u zatvor već se znalo da će oni slabi umrijeti od iznemoglosti. I nije bilo strano da u najgore uvjete bacaju nepodobne.

Tako da logori smrti u fašističkim državama su jedini u modernom dobu ciljano ubijali , zapravo vršili genocide.
Preporuka gledanja dokumentaraca ili čitanje knjiga o holokaustu.

https://www.imdb.com/title/tt0247568/?ref_=ls_t_22 https://s3.amazonaws.com/s3.timetoast.com/public/uploads/photos/7826212/image.jpeg https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/200127105925-07-auschwitz-liberation-gallery-restricted.jpg?q=w_1576,c_fill
9 godina

Iskreno, ne kuzim tu neke logike. 

Kao i u Ukrajini. 

Bacaju te raketice po "regionu", neke klipne zvrndavce s 30 kg eksploziva da zuje i zastrasuju. Steta? Slaba i nikakva. 

Ili radimo ili se zaj@bavamo.

Da sam jaje drzava sto Iran kaze da je, s hipersonicima, i igram igru bez nekih kalkulacija i rezervi, jelte, kako najbolje poslati poruku? Odes mu doma i na kucnom pragu mu opalis samarcinu. Na izvoru. 

Dakle da su ove mule, ajatolasi i ostali neka jaja, spominju se neki protubrodski projektili, hipersonici, neka roknu nosac aviona ako imaju testise koji kazu "klang klang*"

Ili pogode nosac ili da zapjene more u neposrednoj blizini njega. Pa kad rokne hipersonik 50m od nosaca ili kad krene uzbuna pa krenu manevri borbene grupe jer nesto dolazi brzinom 10 maha, onda bi te pitao kako se dise. 

Znaci prvi dan rata, odma vijest: "Pogodjen nosac aviona" ili "Masovni hipersonicni napad na borbenu grupu nosaca". Sok i nevjerica.

Opa. Ajmo sad u dan rata br 2. Ucinak smo postigli.

I Izrael i ostali bi sitno kakali nakon toga. 

Ovako je cijela prica samo neko dogovorno samaranje niskog intenziteta koje ce na kraju kostati tebe i mene, nece promijeniti nista, a neki giganti ce zaraditi trilijarde jer "rat u Iranu, moramo podici cijene".

Nazalost podsjeca me na RH s tim nasim polumjerama stvorenim da se zamraci lova. Doneses neke uredbe, lovu, molis Boga da se niko ne javi, a onda rodjo radi kampanju, poslovne planove i web stranice koje naplati 4,7 mil Kn. I deklarativno nesto kao radis ali od cijele price nema nista. I to svi znaju. Tako i ovdje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2026 11:47 (Gebirgs).

3 0 hvala 0
16 godina

pa grupa oko "Lincolna"  se povukla prema Diego Garcii i više borbeno ne djeluje...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Novi Lego 

Moj PC  
1 2 hvala 0
10 godina
MGloc kaže...

Novi Lego 

Opet ista retorika  a pizdite do kraja svojih bijednih terorističkih života .I tako svaki put kad vas Židovi potamane jer čačkate mečku u pi*ku 

waaagh ;
5 godina
Evo ti jedan zanimljiv podatak:
Pakistan aktivno podupire Palestinu, čak i Hamas, ne priznaje Izrael, ali oni imaju nuklearno oružje i nisu izvoznik nafte pa nisu zanimljivi.
Iran nije radio ništa što npr. SAD i Izrael ne rade - podržavao teroriste kako bi potkopao vlade drugih država koje nisu poslušnici.
A tko je tu koga napao - valjda je i budali jasno.
12 godina
Gallu kaže...
Pakistan aktivno podupire Palestinu, čak i Hamas, ne priznaje Izrael, ali oni imaju nuklearno oružje i nisu izvoznik nafte pa nisu zanimljivi.
Iran nije radio ništa što npr. SAD i Izrael ne rade - podržavao teroriste kako bi potkopao vlade drugih država koje nisu poslušnici.

ne podržava samo pakistan, ali pakistan ne prijeti balističkim raketama izraelu, a bogme i nije glavni financijer i organizator hamasa, huta i hezbolaha

izrael nema puno ljubavi na bliskom istoku, ali ima samo jednu direktnu i konstantnu prijetnju

5 godina
I sjeverna Koreja prijeti naokolo pa nikom niš...
Da nema nafte SAD ne bi prstom maknule.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2026 23:14 (Gallu).
14 godina
picajzla0707 kaže...
Gallu kaže...

ne podržava samo pakistan, ali pakistan ne prijeti balističkim raketama izraelu, a bogme i nije glavni financijer i organizator hamasa, huta i hezbolaha

izrael nema puno ljubavi na bliskom istoku, ali ima samo jednu direktnu i konstantnu prijetnju

Kakvu prijetnju, za sta? jel to hoces reci da Izrael nema pravo da širi svoje granice? 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 mjeseci
Baš su postali genocidni, nedavno saznao da čak špricaju poljoprivrednim zrakoplovima usjeve po poljima blizu granice u susjednim zemljama da ne raste ništa. Libanoncima tako već godinama, počeli su odnedavno Sirijcima.
U koje se to detalje i podlosti ide, nikad mira neće biti.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2026 21:31 (Sirotanovic).
14 godina
Sirotanovic kaže...
Baš su postali genocidni, nedavno saznao da čak špricaju poljoprivrednim zrakoplovima usjeve po poljima blizu granice u susjednim zemljama da ne raste ništa. Libanoncima tako već godinama, počeli su odnedavno Sirijcima.

Ja sam vidio kišu meteora iznad Izraela evo imam i sliku kao dokaz. 

14 godina
Sirotanovic kaže...

Zar nisu oduvijek bili? Samo prije nisi smio pisnuti jer si automatski proglasen antisemitom. Sad su ljudi konacno vidjeli sta oni dole tamo cine. 

I da, Libanonci, Sirijci i ostali su goyimi, pa je s toga i opravdano, zar ne. 

btw ukratko da se vratimo na Iran, a pritom da ostanemo u offtopicu. 

https://i.imgur.com/W2BZuR0l.jpg

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2026 23:29 (Indestructible).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice