I odmah zatim: što se doagađa sa zvukom ako ih stavim u preveliki prostor?
Gledam te!
Gledam te!
Tak male membrane neće biti u stanju pokrenuti veću masu zraka, izgubit će se niske frekvencije.
Eh sad, koliko, i da li baš u tvom prostoru, to moraš sam isprobati.
Bez mjerenja ovo je samo dojam jednog para ušiju u jednoj prostoriji. AudioScienceReview davno je postavio standard za recenzije audio opreme – objektivni podaci prvi, subjektivni dojam kao nadopuna. Preporučam pogledati kako to rade tamo, jer samo riječima "glazba sada ima više zamaha i više fizičke prisutnosti" kupcu nema tko pomoći donijeti informiranu odluku.
Stara poslovica veli ; "Nema zvuka bez sanduka"
Bez mjerenja ovo je samo dojam jednog para ušiju u jednoj prostoriji. AudioScienceReview davno je postavio standard za recenzije audio opreme – objektivni podaci prvi, subjektivni dojam kao nadopuna. Preporučam pogledati kako to rade tamo, jer samo riječima "glazba sada ima više zamaha i više fizičke prisutnosti" kupcu nema tko pomoći donijeti informiranu odluku.
Ma tko god da je pisao nema pojma što radi, ima nekakav bullshit generator koji nabacuje pridjeve pa koji ti se svidi.
No nećeš od tzv. audiofila dobiti mjerenje opreme, jer niti jedan uređaj nije tako precizan kao njegovo uho.
MR1 Mk2 odlikovala je određena toplina, mekoća i prirodna fluidnost, zbog koje su vokali zvučali iznimno ugodno i nenametljivo. Kod MR1 Mk3 taj je dio spektra nešto izravniji i upečatljiviji, s većim osjećajem projekcije i prisutnosti, ali i s nešto manje one "slatkoće", koja je krasila prethodnika.
Ne znam za vas, ali ja sam ogladnio na slatkoću. Ovo ostalo je besmislica... recimo:
toplina: mid bas pojačan, valjda
mekoća: srednji povučeni, valjda
prirodna fluidnost: nitko ne zna
izravniji i upečatljiviji: srednji podignuti, valjda
osjećaj projekcije i prisutnosti: dobra žiža, sigurno
slatkoća: proizvoljno nacrtan frekventni raspon drivera, valjda...
500€, za to kupim prakticki 4x mozda i 5x Edifier set zvucnika po izboru, nevjerujem da su 5x gori do ovih Ruark
Stara poslovica veli ; "Nema zvuka bez sanduka"
Ja sam čuo "ova ima iz čega prdnut" 
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Reporter: What is your ambition in life? Parvulescu: To become immortal, and then to die.
Jes. Ovaj zvučnik je prirodno fluidan, a zvučnik B svira neprirodno rigidno.
Ne laprdaj, znaš i sam da je to samo bullshit lingo koji nema nikakvo stvarno značenje, služi samo da bi "znalci" klimali glavama jedan prema drugom.
Ne laprdaj, znaš i sam da je to samo bullshit lingo koji nema nikakvo stvarno značenje, služi samo da bi "znalci" klimali glavama jedan prema drugom.
ali lipo zvuči, a ne suhoparno kao kad ekipa to matematički sve mjeri pa ide bas glasnoće 38,75385dB šalje zvuk kroz membranu debljine 1,42mm... 
uostalom, kako opravdati fensi cijenu od 500 eurića?
ali lipo zvuči, a ne suhoparno kao kad ekipa to matematički sve mjeri pa ide bas glasnoće 38,75385dB šalje zvuk kroz membranu debljine 1,42mm... 
Točno, obzirom da je zvučnik inače sprava koja precizno mjeri kvantne čestice u vlaknima, sva sreća da na nas paze svjetski poznati i priznati znalci koji nesebično šire istinu o bulšiterskom lingu usmjerenom na sasvim sporednu funkciju sviranja glazbe.
Točno, obzirom da je zvučnik inače sprava koja precizno mjeri kvantne čestice u vlaknima, sva sreća da na nas paze svjetski poznati i priznati znalci koji nesebično šire istinu o bulšiterskom lingu usmjerenom na sasvim sporednu funkciju sviranja glazbe.
jest, zato ja kad recimo kupujem TV pogledam recenzije ekipe koja pobroji jesu li svi pixeli na broju i koliko ih ima u pozadini, puno mi to znači, nije vlastitim očima uvijek za vjerovati, a bome ni ušima. 
Recenzija je prva liga, pogledajte koju raspravu je pokrenulo. 
scion of the storm
Bugovci imaju pa se može....