Stražnji zaslon na Xiaomiju 17 Pro nije samo prola

poruka: 6
|
čitano: 2.277
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stražnji zaslon na Xiaomiju 17 Pro nije samo prola".
3 godine

Suvišna stvar, nikad ne gledam stražnju stranu mobitela, tako sigurno i većina. Jedino što se dobije je kompleksniji i skuplji mobitel

1 0 hvala 0
14 godina
suspendiran

Mislim koji k, još su izašle maske sa gumbima za odigrat nešto na tako malom ekranu, ono kupiš mob sa većim ekranom, al ajmo koristit manji ekran koji je manji? Umjesto većeg? Niđe veze. Neznaju šta bi više probali uvalit ljudima pa odlaze u ovakve nebuloze.

Moj PC  
7 0 hvala 1
6 mjeseci
Re: Stražnji zaslon na Xiaomiju 17 Pro nije samo p
Cryogenic kaže...

Mislim koji k, još su izašle maske sa gumbima za odigrat nešto na tako malom ekranu, ono kupiš mob sa većim ekranom, al ajmo koristit manji ekran koji je manji? Umjesto većeg? Niđe veze. Neznaju šta bi više probali uvalit ljudima pa odlaze u ovakve nebuloze.

Na prvu mi djeluje zanimljivo, a na drugu telefon mi je položen na ekran samo kada mi ispadne iz ruke. Osim ako ideja iza dizajna nije da ljudima u javnom prijevozu omogućim da preko mog mini ekrana gledaju yt picture in picture, dok ja tipkam po forumu. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 11:05 (Hrža).
14 godina

Jedini način da Xiaomi "inovira" je da uzmu nečiju lošu ideju i učine ju još lošijom.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Re: Stražnji zaslon na Xiaomiju 17 Pro nije samo p
Cryogenic kaže...

Ma ta maskica sa gumbima je više tu tek tako, da pokažu što se sve može. Baš da je to glavni selling point i nije.

Ono što meni pada na pamet je da bi sad mogli skroz izbaciti prednju kameru jer možeš puno lakše stražnju koristiti za selfie. Ali to vjerojatno neće napraviti radi face unlocka. I općenito bi mogli biti zanimljivo onima koji i inače rade puno selfija.

I eventualno ćeš nešto zanemarivo manje trošiti bateriju jer za neke jednostavne stvari možeš koristiti samo taj mali ekran.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine

e jeste maštoviti, čudo jedno. evo ja vidim hrpu primjena za taj mali ekran, a nisam jedini.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice