Stalker 2: Heart of Chornobyl – Preživljavanje noć

poruka: 6
|
čitano: 1.932
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stalker 2: Heart of Chornobyl – Preživljavanje noć".
13 godina

Vidimo se za jedno godinu dana Stalker.

Old pirate

0 0 hvala 0
3 godine

Ljudi na forumu igraju već pola mjeseca ovu igru, tako da smo odavno saznali za bugove, dobre, loše stvari, sve je objašnjeno, izašle su već tri, četiri zakrpe, malo mi je članak prekasno izašao.

合氣道
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine

Poluproizvod kao i jedinica, više od toga nisam ni ocekivao s obzirom da igra nije niti priblizno dovršena!

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Re: Stalker 2: Heart of Chornobyl – Preživljavanje
Zaporožac kaže...

Ljudi na forumu igraju već pola mjeseca ovu igru, tako da smo odavno saznali za bugove, dobre, loše stvari, sve je objašnjeno, izašle su već tri, četiri zakrpe, malo mi je članak prekasno izašao.

Tri ili četiri zakrpe? Bitno je penjati se meni po živcima i trubiti tri jer četvrti je nevidljivo-nepostojeći i ne zove se day one.

9 godina
notloB kaže...
Zaporožac kaže...

Tri ili četiri zakrpe? Bitno je penjati se meni po živcima i trubiti tri jer četvrti je nevidljivo-nepostojeći i ne zove se day one.

Kolko je zakrpa bilo prije tog day 1?

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
3 godine

Ne znam, gledam od dana izlaska finalne verzije, u biti je potpuno nebitno, čak je i bolje nek ih je više i češće, možda prije isprave baš onaj bug koji bi "tebi" pravio probleme ukoliko igraš, s druge strane zakrpe su ogromne veličine, kažu zbog ue5 a ispravljaju premalo bugova s obzirom na veličinu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 17:45 (notloB).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice