Prekrasno! 
typing... scrolling...
Prekrasno! 
typing... scrolling...
meni jedna od najdrazih reklama.
Mučko Đubre
Koliko koštaju Androidi da se proizvedu? Može neko istraživanje?
Mučko Đubre
Koliko koštaju Androidi da se proizvedu? Može neko istraživanje?
androjda platih 600e i imam jos 5-6 godina nadogradnji :p
a u svemu rusi ajfona...
Mučko Đubre
Kako ovdje uvijek tema skrene sa skriveni poruka na cijenu uređaja i onda tko je bolji, Android ili Apple?
Ko nema para pljuje po iPhoneu. Klasična balkanska žalopojka "Moj jeftini android je boljiiiii - kak ne kužite vi bogati ljudi da je bolji???". Isto i ovaj sa Daciom sere protiv Porschea, jer hejjjjj pa bolji je jer je jeftiniji kak ne kužite vi to???
Ko nema para pljuje po iPhoneu. Klasična balkanska žalopojka "Moj jeftini android je boljiiiii - kak ne kužite vi bogati ljudi da je bolji???". Isto i ovaj sa Daciom sere protiv Porschea, jer hejjjjj pa bolji je jer je jeftiniji kak ne kužite vi to???
klasični balkanci, da imaš para imao bi gejfon hahah
sorry nemam para za to, zato imam fold7 od 2500e za koji ejplovci nemaju para 
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
S25 ultra kad je izašao cca 1500 eura, iphone 16/17 pro max se može uzet za 50'tak eura mjesečno prek tarifa operatera. Neš ti para za iphone. Tak da....
Super i onda dode erste banka i pobere ti hrpu informacija s moba jer moze s obzirom da ga citas ko otvorenu knjigu 😂
Kad netko uredaj nazove gayphone sad om je jasno na kojoj je mentalnoj razini , wifi se da si i ti i zena power useri kad niste mogli obaviti sto treba na gayphoneu 😂
Koji si ti lik, al da te ne znam s ostslih tema mozda bi se iznenadio, ovako samo potvrdujes sto je svima jasno 🤣
Da si imalo napredniji korisnik ona bi cijenio integraciju apple uredaja i cijeli ekosistem , ali tesko je to objadnit android luseru, sorry, mislio sam useru kad to nikad nije iskusio 🤣
Kako ovdje uvijek tema skrene sa skriveni poruka na cijenu uređaja i onda tko je bolji, Android ili Apple?
Naravno kad imas par pacijenata koji konstsntno imaju potrebu dolazit na apple teme ljeciti svoje frustracije i ostalima govorit da su gay, glupi i sto vec jer koriste apple i kako su oni superiorni jer koriste android.
Zanimljivo kako se na sndroid teme apple korisnici bas i ne javljaju jer ih nije briga.
Svaki mobitel ima prednosti i nedostatke, al pojedinci nikako da shvate da njihov izbor nije jedini ispravan izbor i da svatko bira za sebe.
Nisu mi fora te gay fore i sl i opcenito sprdanje s ljudima na taj nacin.
Tebe nije bitna integracija, a meni nije bitna otvorenost androida, zapravo smatram mu to najvecim nedostatkom.
A da si iskusio tu integraciju sigurno ne bi tako govorio. Jer kad se svi uredaji (iphone, watch, appletv, macbook...) ponasanu kao jedan i na koji god odes imas sve, integrirane uredaje od svih iz obitelji i to sve rafi bez greske, nema tu nikskvog androida koji i blizu moze ponuditi to iskustvo. Ko koristi samo mobitel, onda mu tak svejedno sto ima, svaki je dobar
Super i onda dode erste banka i pobere ti hrpu informacija s moba jer moze s obzirom da ga citas ko otvorenu knjigu 😂
Kad netko uredaj nazove gayphone sad om je jasno na kojoj je mentalnoj razini , wifi se da si i ti i zena power useri kad niste mogli obaviti sto treba na gayphoneu 😂
Koji si ti lik, al da te ne znam s ostslih tema mozda bi se iznenadio, ovako samo potvrdujes sto je svima jasno 🤣
Da si imalo napredniji korisnik ona bi cijenio integraciju apple uredaja i cijeli ekosistem , ali tesko je to objadnit android luseru, sorry, mislio sam useru kad to nikad nije iskusio 🤣
Ne znam kud ću i šta ću bez precijenjenog Appleovog ekosistema i integracije uređaja kako ću uopće živjeti bez mogućnosti da mi isti notifikacijski balon skoči na tri uređaja odjednom? Kako ću poslati sliku bez svetog AirDrop rituala ili preživjeti bez da mi sat kaže da sam ustao?
Stvarno tragedija. 🐑🍎
Ima ih na Alibabi točno po 380 € komad.
Ne znam kud ću i šta ću bez precijenjenog Appleovog ekosistema i integracije uređaja kako ću uopće živjeti bez mogućnosti da mi isti notifikacijski balon skoči na tri uređaja odjednom? Kako ću poslati sliku bez svetog AirDrop rituala ili preživjeti bez da mi sat kaže da sam ustao?
Stvarno tragedija. 🐑🍎
čekaj da saznaju da to sve postoji i kod drugih... i to bez plaćanja gledanja u ekran po minuti, ali oni to vole, to ih čini sretnim...
još kad saznaju da si na pc mogao koristiti mob, otvarati aplikacije po cijelom pc desktopu, razgovarati, notifikacije itd, i to prije xy godina dok ajfon nije imao copy / paste funkciju...
službeni ajfon mi služi za pozive.
Daj ne baljezgaj. Danas svaki mulac, piljarica i cigić ima Iphone zato jer misli da će time pokazati da nije švorc. Uzmu ga na rate pa jedu parizer samo da bi ga mogli otplatiti, a 99% funkcija ni ne koriste. Ja sam ga jednom imao, ali sam shvatio da je prebacivanje fajlova s kompa na njega živa gnjavaža, a ostalo je isto kao na dobrom androidu pa nikad više. Uostalom, ne'š ti razlike u cijeni između S25 ultra i te wanna be fansi gnjavaže.
Mučko Đubre
Stvarno tragedija. 🐑🍎
Upravo tako , nista ti ne treba, pa samo preskočiš. Ne treba ti niti običan mobitel, preživjet ćeš i bez njega, Možeš sjedit u špilji uz vatru ako nastavimo niz što nam sve netreba, vjerojatno možemo i bez te vatre.
Da ne treba ali čini mnoge stvare jednostavnijim, a nije li to cilj uređaja ?
Daj ne baljezgaj. Danas svaki mulac, piljarica i cigić ima Iphone zato jer misli da će time pokazati da nije švorc. Uzmu ga na rate pa jedu parizer samo da bi ga mogli otplatiti, a 99% funkcija ni ne koriste. Ja sam ga jednom imao, ali sam shvatio da je prebacivanje fajlova s kompa na njega živa gnjavaža, a ostalo je isto kao na dobrom androidu pa nikad više. Uostalom, ne'š ti razlike u cijeni između S25 ultra i te wanna be fansi gnjavaže.
Pa u tom i je stvar ako ideš na apple najbolje je onda prijeći kompletno, onda prebacivat file ne bi niti trebao.
Jednostavno je prebacivati što hoćete s IPhone na PC.
Ne znam što je tu teško ?!
Zadnji Iphone sam imao 14ProMax i sve ide aplikacijom u trenu.
E, sad sami pronađite koje su to apk.
Malo se potrudite. 
Whatsapp odličan i meni najlakši način za prebacivanje "sitnijih" podataka, pdf, slike, audio, rar između računala/whatsapp web i smartphone'a.