Ne mjenjate vi ništa. Trenutno su kriptovalute "novac" kriminalaca i oportunista. Vi samo želite laku zaradu i izbjeći rad i porez, ujedno si zamišljate da ste bolji od drugih jer vi majnate a ostala stoka sitnog zuba živi od vaših coina uredno pretvornenih u zlu fiat valutu. Daj molim te.
"Uostalom jebeš valutu zbog koje kad struje nestane nemožeš si ni žvake kupiti."
Prije kriptovaluta ocito nije bilo kriminala, neznam sa čime su onda "radili" kriminalci, odjednom su kriminalci nastali nakon kriptovaluta . Nadji mi nekog ko ne zeli laku zaradu, i ti zelis laku zaradu i da izbjegnes rad i porez samo sad sereš na kvadrat, nema te osobe koja ne zeli laku zaradu i prestani srat. Nema tog poslodavca koji nebi bio sretan da nemora davat davanja državi, koji ti je k? Sta radi vlasnik stana koji iznajmljuje stan, sta radi politicar u saboru, sta radi prostitutka na krevetu, sta radi instagramusa kad se slika i zaradjuje, nitko nista ne radi. Ajd zamisli ti njihov skillset, bolji od tvojeg sigurno. Ujedno ja zaradim, to sta zaradim trosim i tako placam pdv.
Zasto bi ja bio bolji od nekog ako miniram, i zasto je to zla fiat valuta, boze o cem ti razmisljas u ta svoja 4 zidića, tolko si pakostan i jalan i ljubomoran i neznam iz kojeg razloga mrzis minere i kriptvalute a ne mrzis naše politicare koji ce ti pred nosom dignu cijenu energenata uskoro, sve ce ic gore, i struja i plin, al eto mineri i kriptovalute, ajmo njih prcat, de boli me ona stvar za tebe i tvoje misljene, pazi sad, njemu je to zla fiat valuta, ma zamisli kolko si bitan svijetu ti i tvoj mozak. I da zavrsim na ovo pakostan, tolko volis ostavit hejt da zavrsis sa recenicom "Uostalom jebeš valutu zbog koje kad struje nestane nemožeš si ni žvake kupiti."
Ko ti je usadio toliki hejt, valjda obitelj, očito se tu razgovaramo sa dječicom kojima još roditelji plačaju internet koji dume nemaju o životu i kako sve funkcionira.