Prodaje se najpoznatija piratska domena na svijetu
- poruka: 18
- |
- čitano: 7.066
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moli se pučanstvo da ne širi nepotrebnu paniku. samo neophodnu. sve radi uredno.
Još uvijek imam njiovu majicu, dobio za donaciju...
moli se pučanstvo da ne širi nepotrebnu paniku. samo neophodnu. sve radi uredno.
Da, ali meni se puno više sviđaju manje javne tražilice.Kao primjer 1337x, ili puno više reda+znatno manje smeča dakle reda mora biti čak i na torentima.
Pirate Bay več je odavno izgubio svoju relevantnost.Ali kao i obično, ovo dole vrjedi za sve ostale tražilice dakle samo promjeniš ime.
https://forum.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/the-pirate-bay-portable-ulovi-me-mozes/139196.aspx
38 tisuća dolara, ili je možete unajmiti po cijeni od 7 tisuća dolara na mjesec
243.000 kuna, može i u bitcoinu
Sviđa mi se njihova fleksibilnost. Nema što ne primaju niti pitaju odakle ti. Ja imam 5000 litara Škorinog vina original pa ću poslati bid.
Koliko ce tek sad generirat prometa poslije vijesti prodaje. Ljudi ce ici pogledati samo da vide što se sada tamo nalazi. Odličan marketing.
Kako Ajar veli bez panike, i dalje je tu i dalje ima najviše torrenta, ostale t tražilice čupaju linkove sa TPB.
Cek, to je domena, ali Pirate Bay ih ima jos drugih 10 aktivnih i radi normalno sve bez problema i uz full brzinu! Ne kuzim ovo RIP, meni sve i dan danas radi normalno. Tj ja osobno nisam nikad ni koristio PB preko .com domene nego druge jedne i sve ok!
Jer se radi o običnom cybersquatingu,
Kad je recimo Google tako izgubio domenu u nekoj zemlji, uzeli su kupcu domenu bez pitanja i vratili Googletu.
Upravo to, ja ORG koristim od pocetka jos davnih dana i ona mi i dalje radi normalno kao i sve druge njihove.
Znanje mora biti besplatno svima.
Smatram da nakon "peaka" popularnosti više nebi trebalo bit nekakvih ograničenja. Bolio je moga oca tuki za igrice. Bez torrenta nebih znao niti forum upalit, što je žalosno. Kamoli crtat u cadu sada (nije da znam, ljudi koji znaju to rade svakodnevno 20+ godina), ali se vraški trudim "drndat" u njemu. Isto tako solid works, programiranje me ne zanima.
Ja prošli tjedan skinio Suicide Squad i Nobody, čisto da ostanem u formi. 1337 / rarbg.
https://thepiratebay.org/ je prava domena za torrente ne znam kakva ova .com ima veze sa istom ali kada sam ju ukucao dočekalo me ogromno crveno upozorenje kao da me je crveni semafor lupio po glavi. A i rezultati NISU isti, i na ostalim proxijima.
The Pirate Bay - Wikipedia
Opcija ULR sa strane.
Za ovu .com neće moći ni 38 dolara dobiti.
.org je bio i ostala je glavna domena. Sorry nisam vidio da te citiram i sada imam dva posta.
Kad smp već kod domena mislim da je pizza.com bila najskuplja prodana domena... isto tako davno.