Imam modretro Chromatic. 1'st edition Midnight boja. Stvarno je ultimativni GB/GBC. Predbilježio sam se za M64 još prošle godine. Još uvijek imate priliku osigurati early bird price od $199. A potvrdili su da će biti i Modretro Gameboy Advance u budućnosti. Smiješni su mi snowflakeovi na internetu koji ga kritiziraju zato jer ima i tvrtku koja proizvodi vojne dronove. Virtue signaling na max. A svi ti kritičari odreda koriste windows i hrpu drugih Microsoftovih proizvoda, konzola i igara, dok MS surađuje i surađivao je sa vojskom na raznim projektima.
Palmer Luckey zagovara povratak retro konzolama uz
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.471
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
200€
Sve to vec imamo na pc/mobitelima
200€
Super. Modretro konzole nisu za ljude poput tebe. Ovdje se ide na fpga a ne na emulaciju. Pošto očito nemaš pojma o čemu je tu riječ, igraj se na mobitelu i dalje.
Meni su ovi iz Analogue-a dobri... jos da dode PS1 (nedavno dosao N64)
Problem ljudskog mozga je što se UVIJEK veže za stvari iz prošlosti koje su određenoj osobi ostale u nekim lijepim nezaboravnim sjećanjima. Radi se o globalnoj pojavi. Zato danas imamo gomilu C=64 nostalgičara, AMIGA, ATARI, .... ali većina tih strojeva nije bez razloga još za svog postojanja počela sve naglije gubiti bitku sa PC računalima gdje je npr. hard disk bio nužnost i posve obična stvar dok ste za AMIGA-u i sl. strojeve za takvo što mogli platiti još jednu AMIGA-u, za monitor ista stvar , i to bez obzira što je koristila SCSI adapter umjesto jeftinijeg IDE u početku dok kasnije i sama nije prešla na IDE standard .. Dakle, lik je zapeo u prošlosti jer je kao dijete očito imao , koristio, i volio baš te neke - konzole ..
200€
Super. Modretro konzole nisu za ljude poput tebe. Ovdje se ide na fpga a ne na emulaciju. Pošto očito nemaš pojma o čemu je tu riječ, igraj se na mobitelu i dalje.
Ja se ne igram na mobitelu vec bas ponekad i na tim starim sranjima i emulatorima i svim ostalim cudesima, 200€ za to njesra sigurno neprolazi danas u moru jeftine pc nostalgije, ovo mi je kao s vinil plocama ok ima svoju publiku koja ce to preplacivati sretno.
ovaj je lik najobicniji supak, ubojica i terorista...
Problem ljudskog mozga je što se UVIJEK veže za stvari iz prošlosti koje su određenoj osobi ostale u nekim lijepim nezaboravnim sjećanjima. Radi se o globalnoj pojavi. Zato danas imamo gomilu C=64 nostalgičara, AMIGA, ATARI, .... ali većina tih strojeva nije bez razloga još za svog postojanja počela sve naglije gubiti bitku sa PC računalima gdje je npr. hard disk bio nužnost i posve obična stvar dok ste za AMIGA-u i sl. strojeve za takvo što mogli platiti još jednu AMIGA-u, za monitor ista stvar , i to bez obzira što je koristila SCSI adapter umjesto jeftinijeg IDE u početku dok kasnije i sama nije prešla na IDE standard .. Dakle, lik je zapeo u prošlosti jer je kao dijete očito imao , koristio, i volio baš te neke - konzole ..
nije on zapeo u proslosti, njegova target skupina jest, ergela inteligentnih retro manijaka :)
a on je samo supak koji pomaze ubijanju nevine dijece okolo po svijetu, nista vise....
Meni Mario 64 i SM bros 3 je 🤗
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Lik je drugi naj ljigaviji lik u silicijskoj dolini, ništa od njega.
Kupite si radije original GB ili GBC pa modificirajte, budite kreativni.
Iskreno ovaj mi je ljigaviji od Marka 🤮
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS