Palmer Luckey zagovara povratak retro konzolama uz

poruka: 11
|
čitano: 2.471
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Palmer Luckey zagovara povratak retro konzolama uz".
10 godina

Imam modretro Chromatic. 1'st edition Midnight boja. Stvarno je ultimativni GB/GBC. Predbilježio sam se za M64 još prošle godine. Još uvijek imate priliku osigurati early bird price od $199. A potvrdili su da će biti i Modretro Gameboy Advance u budućnosti.  Smiješni su mi snowflakeovi na internetu koji ga kritiziraju zato jer ima i tvrtku koja proizvodi vojne dronove. Virtue signaling na max. A svi ti kritičari odreda koriste windows i hrpu drugih Microsoftovih proizvoda, konzola i igara, dok MS surađuje i surađivao je sa vojskom na raznim projektima.  

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
suspendiran

200€Sve to vec imamo na pc/mobitelima

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2026 14:27 (Boris grozni).

4 4 hvala 1
10 godina
Re: Palmer Luckey zagovara povratak retro konzolam
Boris grozni kaže...

Super. Modretro konzole nisu za ljude poput tebe. Ovdje se ide na fpga a ne na emulaciju. Pošto očito nemaš pojma o čemu je tu riječ, igraj se na mobitelu i dalje. 

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
17 godina

Meni su ovi iz Analogue-a dobri... jos da dode PS1 (nedavno dosao N64)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Problem ljudskog mozga je što se UVIJEK veže za stvari iz prošlosti koje su određenoj osobi ostale u nekim lijepim nezaboravnim sjećanjima. Radi se o globalnoj pojavi. Zato danas imamo gomilu C=64 nostalgičara, AMIGA, ATARI, .... ali većina tih strojeva nije bez razloga još za svog postojanja počela sve naglije gubiti bitku sa PC računalima gdje je npr. hard disk bio nužnost i posve obična stvar dok ste za AMIGA-u i sl. strojeve za takvo što mogli platiti još jednu AMIGA-u, za monitor ista stvar , i to bez obzira što je koristila SCSI adapter umjesto jeftinijeg IDE u početku dok kasnije i sama nije prešla na IDE standard .. Dakle, lik je zapeo u prošlosti jer je kao dijete očito imao , koristio, i volio baš te neke - konzole ..

2 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
DuxCro kaže...
Boris grozni kaže...

Super. Modretro konzole nisu za ljude poput tebe. Ovdje se ide na fpga a ne na emulaciju. Pošto očito nemaš pojma o čemu je tu riječ, igraj se na mobitelu i dalje. 

Ja se ne igram na mobitelu vec bas ponekad i na tim starim sranjima i emulatorima i svim ostalim cudesima, 200€ za to njesra sigurno neprolazi danas u moru jeftine pc nostalgije, ovo mi je kao s vinil plocama ok ima svoju publiku koja ce to preplacivati sretno.

13 godina

ovaj je lik najobicniji supak, ubojica i terorista...

4 1 hvala 0
13 godina
W2000 kaže...

Problem ljudskog mozga je što se UVIJEK veže za stvari iz prošlosti koje su određenoj osobi ostale u nekim lijepim nezaboravnim sjećanjima. Radi se o globalnoj pojavi. Zato danas imamo gomilu C=64 nostalgičara, AMIGA, ATARI, .... ali većina tih strojeva nije bez razloga još za svog postojanja počela sve naglije gubiti bitku sa PC računalima gdje je npr. hard disk bio nužnost i posve obična stvar dok ste za AMIGA-u i sl. strojeve za takvo što mogli platiti još jednu AMIGA-u, za monitor ista stvar , i to bez obzira što je koristila SCSI adapter umjesto jeftinijeg IDE u početku dok kasnije i sama nije prešla na IDE standard .. Dakle, lik je zapeo u prošlosti jer je kao dijete očito imao , koristio, i volio baš te neke - konzole ..

nije on zapeo u proslosti, njegova target skupina jest, ergela inteligentnih retro manijaka :)

a on je samo supak koji pomaze ubijanju nevine dijece okolo po svijetu, nista vise....

16 mjeseci
"Čuvajte sjećanja a ne stvari"... baš danas pročitao izreku.

Meni Mario 64 i SM bros 3 je 🤗
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Lik je drugi naj ljigaviji lik u silicijskoj dolini, ništa od njega.

Kupite si radije original GB ili GBC pa modificirajte, budite kreativni.

1 0 hvala 1
16 mjeseci
Tko ti je prvi ljigavac, nije valjda Marko Šećerbrdo 😅

Iskreno ovaj mi je ljigaviji od Marka 🤮
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice