Nokia Lumia 1020 mogla bi se ponovno pojaviti na t

poruka: 5
|
čitano: 1.611
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia Lumia 1020 mogla bi se ponovno pojaviti na t".
16 godina

Nikad prežaljeni dizajn mobitela: Nokia N9. Najbliže tome danas je Samsung Ultra serija, gromada od uređaja kojeg apsolutno nemam namjeru nositi sa sobom i tetošiti.

Dajte mi taj dizajn, kompletno plastičan mob sa svih strana (da se ne moram gnjaviti bezveznim maskicama), slobodu zaključavanja bootloadera (nakon instalacije custom ROM-a), dovoljno kvalitetnu kameru (ne treba biti našto najnaj) i ekran između 6,0 i 6,4 inča i kupujem. Ali to se neće dogoditi, pa je najbliže tome Google Pixel 8a.

Gledam te!

2 0 hvala 0
13 godina
Re: Nokia Lumia 1020 mogla bi se ponovno pojaviti
Te lumije iz serije x2x bile su nepoderive. 520 je bila vrhunska kupovina za sitne pare, ajfon za siromašne.
L820 i HTC M8 su mi najdraži mobiteli ikada. Nikakve maske, folije, qrci-palci, izvadiš iz kutije, koristiš i zapravo uživaš u dizajnu svakodnevno.
Mislim da je MS pojeo govno stoljeća nakon kaj su ugasili WP, a maestralni zaj*b je bio izbacivanje WP10, tj windows mobile 10 loji je do kraja rastjerao devove.
Halo Bing! Kako bratac?

4 0 hvala 0
13 godina
Re: Nokia Lumia 1020 mogla bi se ponovno pojaviti
Veliki Brat kaže...

Nikad prežaljeni dizajn mobitela: Nokia N9. Najbliže tome danas je Samsung Ultra serija, gromada od uređaja kojeg apsolutno nemam namjeru nositi sa sobom i tetošiti.

Dajte mi taj dizajn, kompletno plastičan mob sa svih strana (da se ne moram gnjaviti bezveznim maskicama), slobodu zaključavanja bootloadera (nakon instalacije custom ROM-a), dovoljno kvalitetnu kameru (ne treba biti našto najnaj) i ekran između 6,0 i 6,4 inča i kupujem. Ali to se neće dogoditi, pa je najbliže tome Google Pixel 8a.

Imao N9 jedno vrijeme i bio jako zadovoljan sa samim mogućnostima os-a. To je bio maltene puni linux s dodatkom modula za telefoniranje. Jedini pravi multitasking.

Prodao jer je dva puta parnuo naponski ic + manjak aplikacija, pa prošao na lumiu 925 koja je bila top hardverom ali je zato wp bio za kitu. Gotovo svi poznati app-ovi su trebali neku zamjensku verziju tak da iskustvo i nije bilo nešto. 

Povremeno se sjetim kako bi tržište izgledalo da se nokija na vrijeme odlučila pustiti maemo/meego na tržište. Upravljanje sustavom preko swipe-a sam prvo tamo vidio, a kod ostalih tek godinama kasnije. Šteta

15 godina

Kad se sjetim samo..

Prije tipa 10 godina sam imao Lumiu 950.

Amoled zaslon, 2k reza, 8 jezgri, strasna kamera sa fizickim stabilizatorom, snimanje u 4k, usb-C, 5Ghz wifi, infrared scanner oka, brzo punjanje, zamjenjivu bateriju, bezicno punjenje - za 800kn !

Da, za 100€. Ljudi su je hejtali jer jbg nije android ili usrani ajfon pa je njuskalo bilo puno WP i cijene nikakve.

Da ih windows nije ugasio, do kraja zivota bih samo Lumie kupovao.

Nek app store podrzava 10 najcescih aplikacija i nista mi vise ne treba.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

Ja svoju jos uvijek cuvam i idalje radi nakon svih tih godina  

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice