A dizer ima neku opciju koja ne troši promet, zar ne?
Ima i Spotify, ali moraš imati premium da bi mogao skidati glazbu i slušati je offline.
A dizer ima neku opciju koja ne troši promet, zar ne?
Ima i Spotify, ali moraš imati premium da bi mogao skidati glazbu i slušati je offline.
E to me zanima, a jel to znaci da moram skinut muziku il mogu i tražit i normalno slušat kad sam offline?
Dakle, dok imaš internetsku vezu, složiš si playlistu i pokreneš preuzimanje. Kada preuzimanje završi, možeš isključiti internet i dalje reproducirati pjesme po želji. Možeš čak skidati i već gotove playliste.
Ali imaj na umu, skinutu glazbu nećeš moći slušati izvan Deezer/Spotify aplikacije. Postoje programi (i mobilne aplikacije) koje omogućuju skidanje glazbe s Deezera u visokoj kvaliteti besplatno (u MP3/FLAC formatu), ali te aplikacije neću spominjati jer krše pravila korištenja Deezera.
Ima li netko problem da mu se weekly discover nije updateao vec 2 tjedna.Probao log in, out, brisati aplikaciju, ništa ga neće natjerati da se updatea.
Zasto ako sam skinio playlistu da mogu slusat offline on opet nakon dan,dva ponovo skida tu istu playlistu?
Imao sam npr. 5-6 lista koje sam skinio da mogu offline slusat i kad mi je to zatrebalo nisam mogao skoro nijednu pjesmu slusat trebalo spojit s interneto da ponovo povuce?