Bože zakaj itko još pridaje ikakvu vrijednost ovom kretenu i njegovim lažima.
Musk se, nakon napuštanja politike, sve viša bavi
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.992
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ti zbilja mislis da on, vlastitom odlukom moze ugasit/upalit starlink u ukrajini?
musk je iznimno inteligentna osoba s poremecajem osobnosti zbog kojeg ga je lako izmanipulirat. pogledaj i sam koliko cesto je mijenjao misljenje o razlicitim temama, to je sve rezultat manipulacije s njim.
inace musk je u europi bitan i utjecajan kao lanjski snijeg, u ostatku svijeta i manje. ostaje mu jedino US di jednim potezom pedofila trumpa on moze nesretno past s balkona
Starlink may, at any time, without prior notice, immediately terminate or suspend all or a portion of your account and/or access to the Services: ...
https://www.starlink.com/legal/documents/DOC-1020-91087-64
Tako da je dovoljno da posluša Josipu Lisac "Hir, hir, hir" i odluči se, recimo, cijeloj Europi, ne samo Ukrajini, ugasiti servis, iz nekog hirovitog razloga.
ti zbilja mislis da on, vlastitom odlukom moze ugasit/upalit starlink u ukrajini?
musk je iznimno inteligentna osoba s poremecajem osobnosti zbog kojeg ga je lako izmanipulirat. pogledaj i sam koliko cesto je mijenjao misljenje o razlicitim temama, to je sve rezultat manipulacije s njim.
inace musk je u europi bitan i utjecajan kao lanjski snijeg, u ostatku svijeta i manje. ostaje mu jedino US di jednim potezom pedofila trumpa on moze nesretno past s balkona
I Trump Donald je takav isto,
Ti ljudi praktički nemaju stresa ni empatije, i vrlo su nepredvidljivi.
Starlink may, at any time, without prior notice, immediately terminate or suspend all or a portion of your account and/or access to the Services: ...
https://www.starlink.com/legal/documents/DOC-1020-91087-64
.....
HAKOM se nece sloziti s ovime. To mozda u lalaland USA, ali ne i ovdje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Hm, kaj se sada pravite nkj...da imate priliku, sutra bi tamo pohitali raditi. Da sam kompujteraš i informatičar i ja bih tako.

Hm, kaj se sada pravite nkj...da imate priliku, sutra bi tamo pohitali raditi. Da sam kompujteraš i informatičar i ja bih tako.

i da nemas familiju
i da si bijelac
i da nemas neku kronicnu bolest
itd
itd
itd
itd
-gazda kupio dva komada.. slobodan si. :)
-ostalo, sve to s računom za struju, osim akcijske cijene bi morao skupljati pet boce za troškove dok kvaliteta obavljenog posla uključivo kuhanje nije takva da poželiš još.. onak, možda prvi hype, drugi dan je već za smeće ili barem štednju struje i povratak prirodi-ekologiji.. ne samo za kuhanje :) ..
-odnosno, pitanje je i kako se dekliniraš, u kojem padežu, on-ona-ono uključivo i drugu stranu, robija, koji može imati i it-they, pa je pitanje tko bi kog masirao, spada li to u pedofiliju ako nema određeni broj radnih sati ili starosti itd.. lako je ako bi on tebi bio rob, zato ga i nazivamo robotom, no što ako se uloge zamjene? što ako se on pokaže kao alpha-mačo trisexualnih sklonosti pa te zguzi s turbo fire joystick modom ili mu usb utičnica nema lubrikant pa deri na suho bez gumice.. nešto što je mujo na farmi muznih krava isprobavao u vicu, pa nataknuo muzilicu.. znaš? .. sad zna i on, isključi se kad namuze 25 litara mlijeka.. :) nakon tog iskustva zaobilazi muzilicu..
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS