Mane isključivo mesne prehrane

poruka: 154
|
čitano: 19.593
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mane isključivo mesne prehrane".
3 godine
Re: Mane isključivo mesne prehrane

Meni je đumbir izvrstan, znam ga dodati i u tzv. domaća jela, kratko propržiti zajedno s češnjakom, naribati u razne salate itd., za dalekoazijska jela je neizostavan... Znao sam dobiti kandirani đumbir, ne preporučujem veće količine radi dodanog šećera, ali malo se zasladiti bolje reći zaljutiti se je super i mnogo bolje od bombona ili grickalica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 9:40 (notloB).
16 godina
Sirotanovic kaže...
@Gajotres nadam se da si nastavio piti đumbir?
Meni je odvratan za piti/jesti, preuzme okus , baš je jak. Ali u ovom obliku sam ga uzimao svakodnevno, ukusna je kombinacija i potpuno sam izliječio želučane tegobe, uvijek sam imao tegobe kad pojedem ljuto , nisam smio ostati gladan, nisam smio ležati na trbuhu, nisam smio cedevitu okusiti a kamo li gazirano ... i sve to mi je izazivalo bolove cjelodnevne.
Danas ništa od navedenog, zato kažem izliječio me đumbir.
Nije da reklamiram i ispričavam se ali moram zalijepiti https://kucazelenogcaja.hr/proizvod/dumbir-limun/

Da, obavezno ujutro ali trenutno samo sok/juha kako već od kuhanja đumbira. Skuham vikendom i u hladnjaku držim. Đumbir u prahu mi još stoji za svaki slučaj. Inicijalno sam krenuo s đumbirom i kurkumom ali sam našao članak da je kurkuma jako opasna za jetru u večim količinama. 

Najveći problem je što je sve to previše individualno i nekome nešto pomogne a nekome ne zato sam pitao Zaporožac koja je njegova taktika bila. Pio sam neki čaj od jedne doktorice s Knežije, ona i tinkturu prodaje ali bilo mi je još gore s tim.  

E da meni đumbir najbolje ide uz sok od bazge.  

4 mjeseca
Probaj i ovaj/onaj čaj iz kuće zelenog čaja. Ima vrlo malo đumbira ali totalno umiri želudac , vjv. ostali sastojci pomognu tome, limun , limunska trava , zeleni čaj. Osobno sam smatrao da mi i đumbir smeta želucu a i probavi zbog njegove žestine pa mi nikako nisu odgovarali nekakvi sokovi od đumbira.
9 godina
tiki kaže...

Sjetilo me ovog videa:

nevezano za sam članak al vridan komad konteksta priloga koji je upravo doša do mene :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice