ma ako ti tako veliš, tko sam ja da ti proturječim...
Koji je najgori redizajn logotipa u novijoj povije
- poruka: 50
- |
- čitano: 12.619
- |
- moderatori:
vincimus
homofob?
Niiiiiiiiiiiiiiii !!!
Tko ponavlja moje riječi deje vnago iza peći.
tvoje riječi ?!?
O Michaele Palin, Grahame Chapman, Johne Cleese, Terry Gilliam, Eriče Idle ili Terry Jones, čast nam je da ste na ovom malom forumu...
uslast ti bilo Boltone (Michaele ?!?!)
Ponavljaš ono što si vidio na mom avataru, da nisi ne bi ponovio, vratimo se mi na tvoje prigovaranje lgbtu, jedeš ih točno već pet poruka i to lopatom seljački, niti pribor ne koristiš.
Ponavljaš ono što si vidio na mom avataru, da nisi ne bi ponovio, vratimo se mi na tvoje prigovaranje lgbtu, jedeš ih točno već pet poruka i to lopatom seljački, niti pribor ne koristiš.
Patološki si naporan.
Tako mene uhvatiš za glupost, pa me proganjaš deset postova. (nisam ni prvi ni zadnji). Nitko od nas nije kriv za tvoje probleme.
Smiri se sine.
Patološki si naporan.
Tako mene uhvatiš za glupost, pa me proganjaš deset postova. (nisam ni prvi ni zadnji). Nitko od nas nije kriv za tvoje probleme.
Smiri se sine.
Razgovaram s čovjekom ako imaš što pametno napisati, slobodno, nemoj me pilati glupostima molim.
"Tko ponavlja moje riječi deje vnago iza peći."
Tako ti razgovaraš ?!
kad već razgovaraš s čovjekom (zadrtim, jel...)
homoseksualci su ljudi koji imaju druge seksualne preference nego ja i ne smatram ih samim time manje vrijednim, tko sam ja da preispitujem Michelangela, Čajkovskog ili recimo Freddia Mercurya ?!?
Dakle ako vrijedi za te velikane duha, i "obični" homoseksualci koji žive svoje živote mi uopće nisu smetnja, dapače, da si daš truda, našao bih da smatram da je priznavanje homoseksualnog partnerstva zasluženo zakonsko priznanje jednostavne životne činjenice da neki ljudi biraju drugačije partnere od mene, i da ako plaćaju poreze imaju pravo i određivati nasljedstvo, pomoć pri medicinskim ntervencijama itd... to je bilo uz neku raspravu o sklapanju partnerstva čini mi se Dražena Ilinčića s svojim partnerom, jer je glupo da žive zajedno a ne smije recimo u jedan drugom u bolničku sobu jer nisu rodbina ili donijeti neke odluke...
e sad, meni su LGBT - histerični drečavci koji nemaju ništa esencijalno za ponuditi, te zauzimaju medijski prostor koji svojim opće ljudskim djelovanjem zapravo ne ispunjavaju - osim drekom...
osobito forsiranje množinske zamjenice they/them - to je već guranje feudalizma - oni ? ako ih je više, naplatite im više poreza...
meni ti je LGBT sinonim za đinđavo, svrakarsko, nametljivo ponašanje, prešareno i prekičasto...
u tom stilu sam taj BMWov logo koji je Wyks ispravno zamijetio da je dio BMW M grupe od 1970-ih proglasio ja (za sebe, tj. moje mišljenje) prešarenim i nema eleganciju klasičnog, a s druge strane čisto dvobojni bijelo-plavi (dakle bez crnog prstena okolo na kojem piše BMW) mi je jednostavno pre plitak, plošan...
a tvoje propagiranje kaprofagije je promašeno...
"Tko ponavlja moje riječi deje vnago iza peći."
Tako ti razgovaraš ?!
Na istom nivou na koji me je sugovornik potegao, dječjem. Ima li još što nejasno?
kad već razgovaraš s čovjekom (zadrtim, jel...)
homoseksualci su ljudi koji imaju druge seksualne preference nego ja i ne smatram ih samim time manje vrijednim, tko sam ja da preispitujem Michelangela, Čajkovskog ili recimo Freddia Mercurya ?!?
Dakle ako vrijedi za te velikane duha, i "obični" homoseksualci koji žive svoje živote mi uopće nisu smetnja, dapače, da si daš truda, našao bih da smatram da je priznavanje homoseksualnog partnerstva zasluženo zakonsko priznanje jednostavne životne činjenice da neki ljudi biraju drugačije partnere od mene, i da ako plaćaju poreze imaju pravo i određivati nasljedstvo, pomoć pri medicinskim ntervencijama itd... to je bilo uz neku raspravu o sklapanju partnerstva čini mi se Dražena Ilinčića s svojim partnerom, jer je glupo da žive zajedno a ne smije recimo u jedan drugom u bolničku sobu jer nisu rodbina ili donijeti neke odluke...
e sad, meni su LGBT - histerični drečavci koji nemaju ništa esencijalno za ponuditi, te zauzimaju medijski prostor koji svojim opće ljudskim djelovanjem zapravo ne ispunjavaju - osim drekom...
osobito forsiranje množinske zamjenice they/them - to je već guranje feudalizma - oni ? ako ih je više, naplatite im više poreza...
meni ti je LGBT sinonim za đinđavo, svrakarsko, nametljivo ponašanje, prešareno i prekičasto...
u tom stilu sam taj BMWov logo koji je Wyks ispravno zamijetio da je dio BMW M grupe od 1970-ih proglasio ja (za sebe, tj. moje mišljenje) prešarenim i nema eleganciju klasičnog, a s druge strane čisto dvobojni bijelo-plavi (dakle bez crnog prstena okolo na kojem piše BMW) mi je jednostavno pre plitak, plošan...
a tvoje propagiranje kaprofagije je promašeno...
Nigdje nisam ustvrdio da si zadrt, postavio sam pitanja.
Drago mi je da si normalan odnosno nisi homofob, ono što mi nije drago je što upotrebljavaš po mom mišljenju krivi termin, nekad su pederi bili pežorativni termin koji sada nije dovoljno dobar pa si prešao na lgbt, kakav termin koristiš kada se lgbt osobama, seksualnim manjinama obraćaš u nepežorativnom tonu?
zašto peder ne bi bio pežorativni - implicira seksualnu praksu s neodraslom (to jest individualno, ali se podrazumijeva predadolescentskom osobom ) - tj. dječacima, iako ni u klasičnom grčkom razdoblju, pederastija nije uključivala penetracijski odnos - ali se uvijek našao netko tko ga je zabio, ne ?
to je sve na individualnom shvaćanju, bit svega je ne nabacivati se na one "druge" jer rade nešto drugačije od tebe...
kad bijah mlad i ja sam bio protuhomički nastrojen, onda skopčaš mudrost filozofije Ala Bundya:
nemam ništa protiv lezbi sve dok ih ja gledam u "akciji"...
pa onda skopčaš da štogod ti mislio, nekih 4-10% populacije ima takve preference i da ti je bolje da se brineš o akciji u svom krevetu, a ne propovijedati što ljudi trebaju raditi u svojim...
zašto peder ne bi bio pežorativni - implicira seksualnu praksu s neodraslom (to jest individualno, ali se podrazumijeva predadolescentskom osobom ) - tj. dječacima, iako ni u klasičnom grčkom razdoblju, pederastija nije uključivala penetracijski odnos - ali se uvijek našao netko tko ga je zabio, ne ?
to je sve na individualnom shvaćanju, bit svega je ne nabacivati se na one "druge" jer rade nešto drugačije od tebe...
kad bijah mlad i ja sam bio protuhomički nastrojen, onda skopčaš mudrost filozofije Ala Bundya:
nemam ništa protiv lezbi sve dok ih ja gledam u "akciji"...
pa onda skopčaš da štogod ti mislio, nekih 4-10% populacije ima takve preference i da ti je bolje da se brineš o akciji u svom krevetu, a ne propovijedati što ljudi trebaju raditi u svojim...
Pa i napisao sam da je pežorativni, iako ne mislim niti ljudi koji ga upotrebljavaju kolokvijalno misle na značenje o kojem govoriš, govorim o "pederu" koji je nekad barem tu na forumu, kod normalnih ljudi upotrebljavan više u šali ali vidim da umjesto toga upotrebljavaš lgbt, pa više nisu pederske boje nego lgbt boje... za one koje su ti kričave, napadne, ne sviđaju ti se i loše... odjednom ni lgbt ne valja... zbog toga sam i shvatio tvoj komentar homofobnim i pitao te što sad imaš protiv seksualnih manjina i lgbt. Inače obraćam se forumašima za koje smatram da su vrijedni obraćanja ...naci ultrašima, trajno konzerviranima, teoretičarima gluposti etc. najčešće ne, takvi me moraju gadno iznervirati da uopće otvorim labrnju, smatram te ok forumašem i ostao sam začuđen pa otud i pitanja.
Vas dvojica ste u jednom od najžešćih offtopica koje sam vidio uopće
Preporučujem se na žuti a ne crveni , j3bi ga ne znam stati kenjariti.
ma mi se volimo, onako muški, bez pederluka...
I onda kazu dobar rebranding kije i jaguara. zavadiše nam ljude, ili sto bi srbi rekli, ko nas zavadi bre?